En sommar utan dig är som en sommar utan Sol *

Jag saknar dig. Jag saknar du verkligen. Dina bruna ögon. Dina gyllenbruna Ögon. Jag saknar dom. Jag saknar ditt skratt. Ditt leende. Jag saknar din sommarbränna. Jag saknar allt med dig att göra. Ditt sätt att gå, din vita,blå randiga tröja. Allt! Jag saknar dig. Jag saknar dig verkligen.
 Jag vill och jag önskar att det blir vi två. Vi två! Jag vill känna spänning och nervositit. Jag vill Känna Dig! Jag vill känna att du tycker jag är vacker! Jag vill känna mig fin. Jag vill Känna dig !
Tänker du på hur det var?  Hur det kändes ? Varför pratar du inte med mig? Varför säger du inget!?
Tänker du på mig? Så som jag tänker på dig? Gör du?
Med dig var allt bra. Allt var perfekt. jag vet, jag förstorde. Det var jag som förstörde. Snälla. Förlåt mig. Säg till mig att du saknar mig. Säg att jag är vacker. Krama mig. Le mot mig i allafall! Ge oss en chans. Vårt vackra!
Jag HATAR dig! Men jag älskar dig så mycket. Jag hatar dig för du ser mig inte längre. Jag vill inte bli osynlig för dig. Jag vill synas. Jag vill dansa och skratta med dig. Försök se mig. Se att jag Älskar Dig !

Jag saknar dig.EE Jag Saknar Dig <3

image121
 

Jag är bara så Trött på allting. Så less på att må Dåligt Hela tiden!!

Lita på mig när jag säger att jag mår dåligt. Säg inte: Gå ändå. Ni fattar ju inte. Inget fattar ni! Om hon säger att hon mår dåligt och känner sig illamående. Visst låt henne stanna låt henne vila. Till mig: Vi vet att du ljuger. Det är ingen ide. Det är för att du inte vill. Men du mår inte dåligt. Klart du inte gör. Jag kanske också vill vila. Vill må bättre. fattar ni det? Försök att glöm. jag orkar inte veta att ni vet längre det gör mig illamående. För även om allt hjälper förstör det lika mycket när ni inte fattar något och Ni ljuger. Jag vet att ni Ljuger för att få mig att må bättre men glöm det för det blir värre. Bara värre!!

Och dig. Jag är så rädd för dig. Helst vill jag bara glömma dig. Jag önskar jag aldrig skulle träffat dig. För du har förstört mig så himla mycket. Jag vågar inte gå ut. Jag vågar in prata. Jag vågar inget. För alltid är jag Rädd för vad du ska säga. Helst vill jag bara börja om med mina gamla vänner och glömma allt. Glömma dig! Men hur ska det gå till? Jag har träffat så många andra som jag inte vill glömma. Som jag kommer sakna så. Jag bara ...Verkligen är rädd för dig. Och du har förstört mig.
 
Och jag hatar mig. Jag verkligen INTE tycker om mig. Allt hatar jag. Usch. Få bort denna hemska känslan i min kropp. Snälla få bort alla tvivel och all rädsla. Snälla! Jag orkar inte längre. Jag har redan försökt med det. Usch. Snälla ta bort! USCH! Jag vill glömma. Bara förtränga. Men det går inte!

Musik i mitt Hjärta

Jag älskar Musik. När jag lyssnar musik vill jag helst sitta instängd i mitt rum på min säng, lutad mot väggen. En kudde i famnen och täcke runt mig är inte fel det heller. Eller så vill jag vara ute. Ute och gå. Bara gå eller gunga!
Musik får mig att må bättre. Jag lever mig in i dess toner och dess liv. Jag lyssnar på orden och tar dom till mig som om det vore guld. Jag mår helt klart Bättre. Jag kan sitta lyssna på samma låt i timmar. Bara den låten jag lyssnar på har någon betydelse. Många låtar jag Älskar för med sig flera minnen. Minnen från stunder jag drömmer om och saknar. Minnen det inte finns ord för hur underbara de varit. Sånna minnen är Kärlek. Kärlek och Känslor.

Bra och känslosam musik kan förvandla vilken dålig dag som helst till en kärleksfull och Glad dag. Den förs in i öronen och hjärnan och stannar där. Den ger dig tröst. Och förlåtande.

Tack Musik. Tack för att du finns och gör mig på bättre humör och för med sig sånna vackra minnen. Tack!


Musik, Jag älskar dig !
 • The Scientist - Coldplay -" Ger mig Sommarminnen från 2006. [ Fotboll.Sol.Vännerna.6A ] "
 • With or Without You - U2 - " Gett min tröst alla dagar då jag mått som sämst "
 • Beautiful Day - U2 -" Titlen säger ALLT !! "
 • Famous Last Words - My Chemical Romance - " Gör mig så Stark. Får mig att kännas speciell. och Viktig!
 • What you're wearing - Gwen Stefani - " Får mig bokstavligttalat att stråla av självsäkerhet !! "
 • It Ends Tonight - The All American Rejects  -" Kroatien! Sol och bad för hela slanten. Kroatien. Älska!!"
 • Song With a Mission - The Sounds  -" ( Gunga. Gunga. ) Blunda och tänka! ( Gunga Gunga ) "
 • You're Beautiful - James Blunt - " T Jag Älskar Dig! Värmen från dig var Kärlek. > Kärlek <
 • Såpbubblor - Snook -" Plommonträdet. Ja , Plommon. SOMMARLOV !! "
 • There She Goes - Fever Pitch - " Min pappa. MIn Barndom :) "
 • Vacation- Simple Plan -" Sommaravslutning 6A. Backen med: J, L , S , R , M , A , A och A"
 • Hips don't lie - Shakira Ft. Wyclef Je - " Sommaravslutning 6A. Jag Älskar er. 6A <3"
 • Crazy- Gnarls Barkley - "  Sommaravslutning 6A. Ni är så Bra. Jag saknar er."
 • 525, 600 miutes - Rent -" Bio med Eng Plm och And. Det Bästa. Ni är verkligen Bra! ♥ "
 • Vacker- Det funkar -" Västervik. Kul så länge det varade. Tänker Kär."
 • We used to be friens- The Dandy Warhols -" Veronica Mars! "
 • When you were young - The killers -" Tänk vad skänt att vara nöjd med sig själv! Med allt. Tänk?!? "
 • Easy Silence - Dixie Chicks -" Vätterstranden. Minnen från torpet! Du är Kär i mig !"
 • Baby O' Riley - The Who -"  Doktor House! Luft Piano. Det är tungt. Väldigt Tungt!"
 • Lite Grann - Paul Furehill -" Kärlek på Julen 2006. Linn. Julafton! "
 • My Immortal - Evanescence -" Dåliga tider. Gråt. Massor Av Gråt! "
 • It's hurting all the way with You Joanna- Monyebrother -" Axamo. Pappa. SOMMAR <33"


* Vad tycker ni om Musik? Och vad gillar ni för någon Musik? *


 TvillingSjälar* Det värmer mitt Hjärta !

Nu har jag sett miljoner videos på Youtube med olika tvillingar och det känns som om hela jag ska  koka över. Det var några på okända tvillingar och kända tvillingar som Ashley och MK Olsen. Det var så många fina. Det värmde så. Det var så fint och så bra. Jag kan bara inte sluta tänka på dom! De var så vackra. De betydde så mycket.
http://www.youtube.com/watch?v=pIScE5GRCdw. De är på marykate och Ashley. Tänk vad dom har fått uppleva. Tänk vad kul! Åh, dom är så Vackra. Så bra!
Sen är det en video till som var jättefin tycker jag. Kim och My. Jag vill ju känna som dom. Jag vill känna mig stolt! Och Glad! Jag vill det så Gärna ! http://www.youtube.com/watch?v=ky8vfM1VA4I 

Hoppas ni tittar på dom för det var det så värt för mig att göra. Det känns ibland bättre då! Jag Älskar!

Snart ska jag åka till biblan i stan och låna hem lite böcker med tvillingar. Det ska bli så Kul !

Och förresten stort TACK till alla er som stöttar mig nu och skriver komentarer till mig. Er är jag förevigt Tacksam.  Ni hjälper mig och mitt tänkande så enormt mycket. Jag mår bättre när jag läser era hjälpsamma och fina ord. TACK !

* Jag vill vara hel. Jag vill må bra. Jag längtar så efter er. När jag är med er känner jag mig Normal *

                  TACK!

TvillingSjäl* " Sluta Tänka ? "

Igår sa en i min klass som har sett min syster: Jag såg ingen skillnad förutom på håret. Det var på en Ma lektion. Och även om det är svårt så ska jag försöka att förklara för er hur det känns för mig när någon säger så. Först känner jag mig helt kall och kylig. Stora och väldigt tunga stenar lägger sig över mitt bröst i och hjärta. Hjärtat håller andan och Själen skriker efter Hjälp.Jag känner att tårarna tränger sig fram. Mitt huvud känns helst trött och plågat samtidigt som de finns massor av funderingar och känslor inom det. Jag vill slå sönder den personen som säger något. Jag vill bara skrika. Jag vill bara gråta! Mina ben vill bara gå Hem. Mitt hjärta vill bara andas. Jag vill bara GRÅTA och må Bättre! Jag vill men det går inte!

Det är precis tvärtom när någon säger att vi inte alls är lika eller bara säger mitt namn rätt även om jag vet att den personen vet, så känns det så Bra!
Jag blir varm och nästan lite kär i den personen som säger det. Stenarna börjar försvinna en efter en. Själen ler. Hjärtat börjar andas och ur mina ögon strålar glädje och lycka. Mitt huvud har fortfarande massa funderingar och olika känslor men istället för plågat och trött är det nu Glatt och alldeles piggt och nsätan alla jobbiga funderingar om tvillingskapet försvinner. Då mår jag bara så Bra! Jag känner mig vacker när jag är Glad. Jag känner mig Lycklig! Jag vill vara det hela tiden! Hela Tiden!

Men även om jag blir glad om någon säger rätt så väger det ändå tyngst för mig om någon säger fel. Det väger tyngst! Och det går helt enkelt inte ut ur mitt huvud någon gång.

* Jag vill veta. jag vill så gärna vet! Framtid berätta så jag kan somna! Berättar *
image101

Kärlek !

Det är en tidig söndagsmorgon och solen hade precis gått upp. Det tunna lager av snö som finns kvar gnistrar som glitter när solen skiner på den. Jag står i mitt fönster och hoppas att få en syn av dig. Även om jag vet att det är meningslöst att stå där och titta, för långt inom mig vet jag att det är så, att du är borta. Men jag vill inte erkänna det. Att du är borta. Borta ur mitt liv. Kanske för alltid.

Det är vår i luften och det känns tydligt när man hör fåglarna vissla. Ett till vårtecken som börjat synats är kärleken.

För visst är det så att man har lätt för att bli kär på våren?

Jag tror det är så. Jag blir mer kär på våren. Jag blev kär i dig på våren. En vår för tre år sen. En alldeles speciell vår, som hade någonting extra. Någonting extra för mig.

 Plötsligt en dag i maj kom du. Men du försvann sen lika plötsligt efter tre år.

Utan något hej då. Utan någon förvarning. Utan någon förklaring varför. Men framförallt utan mig. Det ända du sa var att jag kommer att glömma dig sen!

Men nej. Jag kommer aldrig att glömma dig. Aldrig. Du kommer att finnas med mig till graven Jag glömmer aldrig dig. Jag glömmer aldrig ditt leende. Det leende du gav mig den dag du kom. Det leende som du gav till varje dag efter den första. Det underbara leende som gjorde mig glad.

Jag glömmer aldrig din ögon. Din underbara bruna ögon som gjorde mig spänd av förväntan varje gång jag såg i dom. Dina fina ögon som gjorde mig pirrig i kroppen.

Dina gyllenbruna ögon som betydde så mycket för mig men som bara försvann.

Men något jag absolut inte kommer att glömma är oss. Vi två tillsammans bildade något fantastiskt. Men oss finns inte längre. Bara i drömmarna. Mina drömmar. Oss finns i fantasin världen men inte i verkliga världen. Vi finns inte längre.

Gång på gång försöker jag komma på någon ursäkt varför du bara försvann men kommer aldrig på något svar. Något svar på varför du lämnade mig utan något enda litet Hej då.

Jag vet inte var du bor, jag vet inte vilket telefonnummer du har och jag vet inte om du tänker på mig. Gör du det? Tänker på mig som jag tänker på dig? Det ända jag vet nu för tiden är vad du heter.

Det måste finnas en förklaring till varför du lämnade allt. Varför du lämnade  mig! Men de finns ingen.

Varför kan du inte ge mig en ledtråd? Jag vill veta var du är! Jag vill veta om jag någonsin kommer träffa dig igen. För det är det som oroar mig, att jag aldrig kommer att träffa dig mer.

Åh, ditt ansikte och kropp!! Jag kan inte sluta att tänka på dig. Det är svårt att glömma allt. Det är omöjligt att bara lägga allting bakom säg och fortsätta framåt.

För du minns väl, de senaste fyra åren? Hur mycket glädje och kul vi två har haft det!

Hur kan två vanliga människor ha så kul och spännande tillsammans?

Jo, det finns bara ett enda svar på den frågan. Det är att om två människor passar ihop kan de skapa de mest fina saker som går att skapa tillsammans. Kärlek

Du log och frågade mig vad jag hette. Jag sa Sara. 

Ett samtal med en okänd brukar börja med frågan ? Vad heter du??

Men du var inte okänd. Du har funnits i mitt liv sen jag var liten. Inom mig. I alla mina drömmar har du funnits med. I alla drömmar har du vart den som i slutändan har räddat liv. Mitt liv!

Jag frågade dig samma fråga och fick svaret Marcus.

Jag ångrar nu. Jag ångrar att jag inte sa till dig hur oerhört mycket du betydde för mig.

För det gjorde du. Du gjorde mitt liv mycket bättre och du gjorde mig till en bättre människa.

Varje dag, timma minut och sekund jag har haft med dig ligger mig varmt om hjärtat.

Den vänskap och kärlek du alltid gav mig...... det går inte med ord att beskriva hur glad jag blev varje gång du sa mitt namn.

Varje gång du sa ?Sara, kom så drar vi och spelar?. Du hade alltid din fotboll med dig.

Innan du kom kunde jag inget, absolut inget om fotboll men du lärde mig allt jag kunde och jag blev riktigt duktig. Du sa att jag hade talangen. Jag började i ett tjejlag men slutade lika snabbt för det var inte likadant att spela med tjejer som med dig!

De vågade inte gå på och kämpa för bollen.

Efter att du försvann bestämde jag mig för att sluta spela fotboll tills du skulle komma tillbaka. Nu har jag nästan tappat tron på att jag någonsin kommer träffa dig igen så jag har börjat spela igen. Inte i ett lag och inte med dig utan ensam. För jag tror det är vad du ville...även om du inte sa det.

Bollen jag spelar med är från dig. Mitt enda minne jag har från dig. Eller det enda man kan ta på och känna. Fast jag har en sak till. En tröja som du glömde när du sov över. Du visste att du hade glömt men sa aldrig något om det. Jag tror du redan visste det, att du skulle flytta ännu en gång. Så du ville jag skulle ha den.

Du ville att jag skulle ha ett minne av dig, i alla fall ett litet minne!Borde inte det betyda att du inte ville att jag skulle glömma dej?Kanske är det så att du fortfarande älskar mig men isåfall varför lämnade du mig ensam utan att ens säga hej då?Vad arg jag är på dig, vad arg jag är på dig att du stal mitt och fortfarande håller hårt i det. Jag är så arg för att du inte kan släppa taget och ge det tillbaka. Snälla? Jag lovar dig, om du inte nånsin kommer tillbaka till mig så lovar jag dig att jag själv kommer att söka upp dig och ta mitt hjärta tillbaka. Du kom Du fanns Du försvann!Du försvann ur mitt liv. Du var där med sen en dag var du inte det..och då ändrades hela mitt liv..du förstörde mitt liv. Eller du var där, inom mig jag trodde du skulle komma tillbaka. Jag ber dig kom till mig snälla jag ber..!!?? Va hos mig NU!! Kom Kom Kom Kom..!!Jag kan inte hjälpa det. Jag älskar dig för mycket för att låta dig gå. Du vet inte hur mycket smärta och tårar jag har gråtit pågrund av dig..att du lämnade mig här ensam.Jag vill bara ha mitt hjärta tillbaka. Snälla va så snäll och ge mig det så jag kan fortsätta leva utan dig.Jag saknar dig så mycket att det gör ont i hela kroppen, Kom Kom Tillbaka..!! Våren är ju kommen nu, som sagt. Jag ser folk som är ute med sina fotbollar och spelar. Jag får känslan av att jag ska gå ut och spela med din fotboll. Men det är inte som att spela med dig. Men sagt som gjort.Jag skjuter hårt på bollen. Den går rätt i mål. Jag tänker på dig då för du brukade göra precis så, placera och sätta den rätt i krysset. Du försökte alltid lära mig hur jag skulle skjuta. Men det gick inte då. Jag är så ledsen för att du inte fick se mitt skott nu. Mitt hårda skott i mål.Men du kanske visste, att jag en gång skulle klara det. Du kanske visste redan då att du en gång skulle behöva lämna mig, det kanske var därför du tränade så hårt med mig. Du ville att jag skulle lära mig, du ville se min glädje när jag fixat det..men tyvärr blev det inte så.Jag lägger upp bollen och ger den en liten snurr som du brukade göra. Tar samma långa sats och skjuter hårt med vristen..precis som du!!Den flyger över, långt över. Försvinner in bland alla buskar och träd. Jag inser att försöka hitta den vore omöjligt så jag lämnar den där. Jag lämnar den där precis som du lämnade mig. Utan ett Hej Då..!!Det allra sista jag vill säga dig är:  Jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig!!   


| | Jag hade faktiskt tänkt skriva om Kärlek på samma sätt som jag skrev om Rädsla men stället skrev jag det som en berättelse för man får ut mycket mer av det man vill då. Men sanning är att denna berättelsen skrev jag för ett halv år sen. Då hade jag riktigt mycket kärlek i mig. Även om sagan inte är helt sann så är den tillägnad till en person. Som jag verkligen Älskar men ändå hatar så mycket nu. Kärlek är tuff Så Tuff! | |

VårKänslor!


Vår! Underbara Vår!


Solen skiner
Glada miner
gott när vinden inte viner.
Kallt ändå
med jacka på.
Vår är vad vi väntar på.
Skönt att veta
slippa leta
allt vad kärlek nu kan heta.
I en vrå
för oss två
finns en plats trots allt ändå.


Egna Bilder:

image94
Solen är här. Underbara Sol. Du lyser så fint. Så vackert! jag blir Glad när jag ser dig! Jag tycker om dig sol. Jag tycker om dig Sol!

image95
*Vårkänslor*

image96

Du Fotboll. Du fina fotboll. Vår finnns inom Dig :)


Idag ! 10 / 3 -07

MUSIK, GUNGA och MINNEN !!

Idag!  Idag!  Idag! :) Jag gick till grusplanen. Självklart skulle det vara några dumhuvud där precis när jag som sagt skulle gå och känna Våren. Jag bli så Arg på dom bara! Dom förstör hela gräsmattan och grustet och skogen med sin himla mototcrosser! de fattar inte vad dom håller på med. När jag var mindre och gick på den skolan var dset inget sådant. Nu är det inget gräs kvar. Bara lera och jord. Hur kul är det för barnen? Hur kul kan det vara att bara ha kladdig lera överallt?

Ja, Usch för dom. Jag blir så arg bara!.

Jag försökte ändå hitta på något annat att göra som fick mig att känna Vår. Och vad är inte bättre än att sätta sig och gunga! Jag kommer ihåg så väl. När det var Du och Jag. När det var vi som satt på gungan. Jag det är Minnen. Sånna underbara Minnen man vill ha kvar i sig Hela livet Ut! Och det kommer jag ha. Jo, Det kommewr jag Verkligen ha! jag satt och gungade och lyssnade på Bl.a The sounds!  Jo, jag älskar deras låtar ibland. Jag har kommit på mig själv att när jag lyssnar på låtar jag gillar, känslosamma låtar och liknande så kommer det alltid upp minnen i mitt huvud. Olika gånger och olika ställen jag har vart på just då när jag  lyssnat på låten kommer upp i huvudet.. Jag kommer också att tänka på saker jag saknar eller saker som gör mig ledsen och inte mår bra av. Även Glada tankar och tankar som gör att Livet känns underbart kommer upp. Men när jag sen tar ut plupparna ur öronen så finns tankarna knappt kvar! Det är som att musiken gör att jag kommer in i en egen värld. Där det bara är jag som finns. Jag bestämmer. Jag styr. Jo, jag är nog Kär i musiken. jag Älskar det verkligen. Det att drömma bort. Brömmas bort till en annan plats. En plats. Min dröm plats. Där jag kan slappna av. Jag kan vara Jag! jag behöver inte oroa mig för något. Jag är bara Jag! Jo, Jag vill till min drömplats. Och jo, Jag Älskar Musik!

Tillbaks till Dagen.
Att gunga för mig är som att förvandlas till något. Till något som kan flyga. En fågel. En ängel. Vad som helst som kan flyga! Jag flyger. Och flyger. Jag blundar. Jag känner att jag lever. Jag känner att jag vill leva. Jag känner Glädje.
Och det är inte så ofta nu förtiden. Så sådana tillfällen som när jag gungar lägger jag alltid på mitt minne!

Att Gunga gör mig Hel! Det gör mig Glad. Jag vet inte varför. Men Att Gunga, Det är Det Bästa man kan Göra!
Att gunga och lyssna på muisik är Glädje. Det är Minnen. Det är saknad. Det är mycket. Mycket bra. Mycket Dåligt. Men jag Älskar det så Mycket att för mig är det Nästan bara BRA! :)

image93
Min drömplats. MIn fina drömplats. Jag Längtar efter dig. Jag Längtar efter dig! Jag saknar dig!

*MIN DRÖMPLATS*

Juno coh Juliet

Juno & Juliet

Boken handlar om två jättevackra enäggstvillingar som heter Juno och Juliet. De ska börja på college och flyttar därför tillsammans till en lägenhet i en annan stad. De träffar Michael som blir en kär och kanske "för kär" vän till tjejrna. Boken handlar mycket om kärlek och relationer. Även om tvillingskapet och skolan.
Boken, tycker jag är ganska svår att berätta om! Därför rekommenderar jag att ni läser den och säger vad ni tycker själva!  Författare är : Julian Goughs!

image51     image54     image53

När jag ser att det är olika utsidor men ändå samma innehåll tänker jag genast på denna underbara dikt.


"  Utsidan ger insidan en chans och insidan ger utsidan sin glans "


Min vän. Gå inte!

Du min vän. Snälla gå inte! Stanna här med mig. Stanna här med oss. Vi behöver dig. Stanna! Snälla Stanna!!
Jag vet att dom bryter ner dig bit för bit. Dom kallar dig saker. De slår dig. De hånar dig. Jag vet. Och jag är också så ledsen att jag inte vågar säga något. Jag är så ledsen att jag inte vågar göra något så att dom slutar. Men det är så svårt. De är tuffare än jag. De är starkare. Förlåt mig för att jag är feg. Snälla förlåt mig. Om du stannar så lovar jag att hjälpa dig. Jag lovar att Stå emot. Bara stanna med mig. Gå inte.

Du min vän. Om du försvinner nu kan lika väl jag försvinna med. Fast till ett helt annat ställe. Snälla försvinna inte. va kvar hos mig. Hos oss. Stanna. Om de säger något ta inte åt dig. Det är svårt, jag vet, Det är Svårt! De är dom det är fel på. Inte dig. Du är Perfekt i mina ögon. Helt Perfekt. Gör aldrig om dig. Gör aldrig om dig till någon du inte är Bara för att dom vill det. Ändra dig aldrig till något du inte vill bara för att dom säger det. Lova mig att du aldrig viker ner dig helt. Du klarar dig. Jag vet att du gör det. Du klarar dig!

Du min vän. Snälla Sluta skada dig själv. Sluta låta den vassa skära i dig. Sluta ta kniven. Sluta ta kniven och skära. Din handled. -" Det är erat fel! Erat fel. Bara erat Fel" Min vän. Det är deras fel allt. Jag vet. Men skada inte dig själv mer. Skada dig inte för deras skull. Snälla låt inte dom styra ditt liv. Låt inte dom Skada dig som dom gör.
Om du känner att det är Bäst att Gå. Så gå. Men tänk på att jag kommer Sakna dig. Jag kommer Sakna dig så mycket. Det är inte bara jag som kommer att sakna dig. Det är flera som kommer sakna dig. jag lovar dig. Vi kommer sakna dig. 

Du min vän. Jag hatar dom. Hatar dom! Men det är dom som är fega. Vi är modiga. Det är iallafall hur jag tänker när jag bara vill skrika, vill slå dom i bitar och bara få dom att förstå hur vissa mår. Hur jag mår. Hur du mår. Ja, jag hatar dom! De förstår inget. De fattar verkligen inget. Hur man mår. De bara forsätter. och fortsätter til man själv inte förstår hur dom orkar eller hur man själv orkar ens lyssna och ta åt sig.
Ja, Antingen är jag starkare än dig som stannar kvar och ser och vågar lita på att allt bli bättre snart och att de kommer bli bättre med åren. Att de kommer förstå. Eller är du starkare som vågar göra något åt det. Som vågar gå ifrån det onda. Som verkligen vågar ta steget.

Du min vän. Du är en så bra vän. jag vill inte mista dig. Stanna snälla stanna. Jag klarar mig inte utan dig. Jag klarar mig inte utan Dig! Snälla stanna och gå emot dom tillsammans med mig. Lämna mig inte ensam. Snälla lämna mig inte ensam. Vi kämpar tillsammans istället.Tillsammans, du och jag !

Du min vän. Du och Jag Tillsammans! Du och Jag. Alltid Du och Jag. Du min vän. Min Bästa Vän!

*Du min Bästa Vän. Lämna mig inte. Vi två kan kämpa. Tillsammans. Du och Jag*

*Du och Jag*

När jag var liten..

När jag var liten brydde jag mig aldrig om någon sa fel. Jag brydde mig aldrig om någon såg min syster och trodde att det var jag. Jag brydde mig aldrig om att vi var lika. Jag brydde mig verkligen Aldrig om det!!
Nu har det vänt och det är det ända jag tänker på. Varför kan jag inte bara bli ett barn igen. Jag vill vakna upp ur denna mardröm snart. Jag vill inte vara med i den mer. Varför kan jag inte vakna?

Att vara tvilling känns så annorlunda bara. Det känns fel och det känns som att varför skulle någon antingen vilja bli tilsammans med mig eller bli kompis med mig när jag har en tvillingsyster. Det känns så och jag kan inte sluta tänka eller känna så. Jag vill, men just nu känns det helt omöjligt!

Det känns som jag har nått Botten nu. Men jag vill ju inte det men det känns bara så tungt!! Allt känns Tungt!
Jag vill ha hjälp och jag får massor av Hjälp. Jag får verklige  Hjälp av många och det är jag så Glad över men ändå går det inte över helt. Då känns det jobbigt.
Några gånger har jag varit riktigt Ledsen faktiskt och viljat göra saker som man egentligen inte ska tänka. Men det blir så. Ja, det bara blir så!

Dom som inte har en tvilling eller då Är tvillingar! Det känns som om dom har mer möjligheter i livet. Jag vet inte rirktigt hur det går ihop men det känns så. Och jag vill inte känns så. Jag vill känna att jag  är jag och jag mår bra och jag tycker om att jag är tvilling!Jag vil så gärna men det Går inte!!
Eller det går och det kommer Gå, det är jag nästan helt överygad om men inte just nu Går det inte! Inte just nu!!

Man kan kallas TvillingSjäl* och allt vad det nu heter men för mig är det bara negativa ord. Jag vet inte varför.
Jag vet inte känns det som det är min Hjärna som bestämmer. Den gör att jag tänker på allt!
Men jag vill må bra och jag kommer må bra. Även om det kan ta sin tid!

                                                                                   * Olika TvillingSjälar *


                               

D E T . .

Rädslan är där. Den är ständigt där.
Du säger: jag är Rädd, så rädd!
Rädslan finns kvar dag och natt.
Du säger: Jag är Rädd så rädd.

Ensamheten är där. Den är alltid där. I hjärtat, själen och överallt.
Du säger: Va hos mig. Jag behöver dig!
Ensamheten finnns där hela tiden. Förstör dig bit för bit.
Du säger: va hos mig. Jag behöver dig.

Oron är där. Den håller dig vaken om nätterna.
Du säger: Kom och sov hos mig.
Du är jämt orolig. Så orolig.
Du säger: Kom och sov hos mig.

Kärleken är där. Den håller ditt hjärta varmt.
Du säger: Jag är kär.
Kärlek mellan två!
Du säger: Jag är kär.

Jag säger:
Om du är rädd ska jag trösta dig.
Om du är ensam ska jag bli din vän.
Om du är orolig ska jag va hos dig.
Om du är kär ska jag Älska dig!!


image27


Känslor*

Rädsla

Rädsla är gråt. Rädsla är oro. Rädsla är en Mardröm.
Det kan börja med något litet men sedan växa större och större.
Bli tyngre och tyngre och svårare och svårare att få bort.
Rädsla har alla. Alla har rädsla. Precis Alla. Jag har rädsla. Du har rädsla. Han där, hon också. Alla har rädsla!
Rädsla är svårt. Svårt att veta. När vet man när man är rädd? Hur känns det?
Rädsla för mig är när det bli helt tomt. Jag bli både kall och varm samtidigt. Jag gråter.
Ja, gråt är nog ett tecken på rädsla.
Man ska aldrig hålla tårarna inom sig. Om man är rädd ska man låta tårarna rinna.
Rädsla är nog bland det tuffaste som finns. Och det tuffa med rädsla eller det Svåra med Rädlsa är att det kan vara vad som helst. Det kan vara rädsla för minsta myran till rädslan för Döden.
Jag tror alla har rädsla för döden. Alla är rädda för döden. Även om man kan säga det att Jag är faktiskt inte vidare rädd för döden så lovar jag att den dagen den personen står i tur för Döden då kommer den ångra allt den sagt om att den inte var ett dugg rädd för döden.
Det kanske är annorlunda om man vet att Döden snart ska komma. Man vet att "Jag ska Dö snart".
Då kanske det blir enklare. Man får säga Hej då iallafall.
 Tänk då dom som står mitt påvägen. Lastbilen kommer. Man vet att man inte hinner göra något.
Allt går ju så snabbt. På mindre än en sekund. Men i huvudet så kommer det säkert upp flera olika känslor och tankar. Som: Jag borde berättat för honom/henne att jag Älskar han/hon. Jag skulle inte bråkat med mamma tidigare i morse. Jag borde gett henne en kram och förlåtit henne.
Men det största som man ångrar är nog: "Jag skulle aldrig gått ut. Jag skulle Aldrig ha gått över vägen. Jag skulle aldrig vänt mig om. Ucsh, Jag skulle aldrig Gått ut.
Det är nog Rädsla och mycket mycket mera känslor i den människans huvud. 

Egentligen borde man inte känna rädsla. Man borde vara Glad och Skratta.
Inte vara ledsen och gråta. 
Men Egentligen finns inte!

Rädsla är en Mardröm. En hemsk Mardröm! 

image24
Rädsla för något. Rädsla för ALLT!

image25


F r a m t i d e n . . .

Jag är Rädd för mycket. För... Ja nästan Allt faktiskt! Men det jag är mest Rädd för.. Det är Du, Framtiden. Du skrämmer mig något så fruktansvärt mycket. Att bara tänka på dig gör mig illamående och orolig. Jag vet ju inte vad som kommer att hända med mig eller hur mitt liv kommer se ut. Jag vet inte något. INte hur det kommer bli imorgon eller om 10 år eller 90 år. Jag kan vara död om ett år. Jag kan dö imorgon. Jag kan dö om en minut. Jag vet inget. Och det handlar inte bara om döden. Man vet inget. Ingen vet Något. Alla vet inget! Inget vet något om något. Framtiden du skrämmer mig verkligen. Du skrämmer mig när du inte berättar vad som ska hända imorgon. Du skrämmer mig när jag inte får veta på hur min framtid kommer se ut. Kommer jag har barn och familj? Kommer jag att må bättre än vad jag gör nu? Kommer jag att ha allt jag vill? Kommer jag har Kärlek och Vänner? Men de allra viktigaste ..Kommer jag vara nöjd över hur mitt liv har varit, kommer jag vara Stolt för min barndom? Kommer jag att vara Glad?
Jag vill veta! Jag vill så gärna veta! För då slipper jag oroa mig hela tiden. Då behöver jag inte tänka på vad just han elller hon kommer säga till mig eller kommer jag verkligen hinna över gatan innan lastbilen kommer?
Man kan aldrig vara säker därför är det bättre att stanna och vänta tills lastbilen har dundrat förbi en. Eller hur tycker ni?
Framtiden skrämmer mig också när jag tänker på gymnasiet. Tvillingskapet menar jag då. Jag tål bara inte när folk inte kan se skillnad. Jag vet ju inte hur det är på gymnasiet. Det oroar mig. Mycket. Men det gör ju allt så det är ju ingen överaskning. Men Snälla Framtid..Ge mig en Ledtråd. Snällla !


               


 


Tvillingsjäl*

Jag är rädd! Jag är så Rädd att bli sedd som annorlunda. Att folk ska tycka det är Knäppt. Jag är rädd att de inte ska se Skillnad . Jag är rädd! Så Rädd! Jag är alltid Rädd. Rädd Rädd Rädd. Jag är Rädd!

Jag är orolig! Jag är så orolig för vad folk ska tycka. Att de ska tycka det är udda och helst enkelt Fel. Jag är orolig för morgondagen redan morgonen innan. Jag är Orolig! Så Orolig! Jag är alltid Orolig. Orolig Orolig Orolig. Jag är Orolig!

Jag är ledsen! Jag är så Ledsen för allt som har med tvillingskapet att göra. Det känns som det kommer kännas som det gör nu hela livet. Jag är ledsen om jag ororar folk för mycket. jag är Ledsen! Jag är alltid Ledsen. Ledsen Ledsen Ledsen. Jag är Ledsen!

Jag är arg. jag är så Arg på mig själv. Och alla andra. Arg för att jag inte är som andra. Jag är Arg på allt och alla. Jag är Arg! Så Arg. Jag är alltid Arg. Arg Arg Arg. Jag är Arg.

Jag är allt. Och lite till. Jag är ALLT! Snälla Hjälp Mig! Jag vill inte ha det så här !


Favvo Flatten :)


                                                                      


Ängeln <3
Du är Världens Bästa Hund! Jag vill ha dig hos mig hela tiden!
Jag Älskar dig ! På något sätt gör du mitt liv mycket enklare och utan lika mycket problem. När jag är med dig känner jag mig fri från alla kedjor som tändigt hänger efter mig och gör mitt liv plågsamt och dåligt.
Du är en Ängel ! Tack för att du tröstar mig! Tack :)


Bland miljoner stjärnor
så är det ändå du
som är ljuset i mitt liv.
Miljoner stjärnor
och du som strålar klarast
är allt jag ser.
Stjärnor
nästan lika vackra
som dig.*Jag Älskar Dig *


Gunnar <3

Gunnar <3


Jag saknar dig Gunnar! Jag tänker på alla gånger du satt i mitt knä och jag kliade dig bakom örat för det var där du gillade att bli kliad mest! Vi satt i lekstugan, men det är borta nu eller den finnns kvar men inte här men för mig så försvann den när du dog. För mig dog allt som hade med dig att göra när du Dog. Förutom alla minnen och foton. De fotona. De fina fotona som jag tittar på varje dag och tänker på dig och vill ha dig tillbaks. Jag vill ha dig i mitt knä Jag vill höra dig andas Jag vill se dig skutta Jag vill se dig ha kul Jag vill känna din nog vid min hals Jag vill se dig rädd för då vet jag att du lever Jag vill ha dig här NU! Jag minns alla gånger jag kände sån skuld för att du fick sitta därue i möärkret om natten och frysa och jag fick ligga i en varm säng med värme omkring mig. varje gång jag skulle gå och lägga mig tittade jag alltid ut för att se om allt verkade okej. Och tänk alla våra fina morgonar tillsammans! Även om jag ibland var trött  och inte orkade så hamnade alla dessa morgonar i mitt minne och där kommer de att stanna livet ut. Jag saknar dig jag saknar dig så väldigt mycket!
Jag kommer ihåg att med dig kunde jag prata om allt! Jag kunde prata om allt bra som hänt under en dag och om allt dåligt. Jag kunde gråta och bli tröstad bara av att klappa dig och känna dig mjuka päls. Du var min allra bästa vän och jag Älskade dig. Sen kommer man till det man verkligen INte hade tänkt sig ocg verkligen inte vill ! Den dagen du åkte in till vetrinären för första gången då visste jag att något var fel. Jag visste att du snart skulle försvinna. Du skulle försvinna från världen men aldrig för mig För mig finns du alltid kvar ALLTID!!!
Även om det kan låta konstigt så märkte jag på dig att du visste. Du visste att du skulle försvinna! Du var tröttare men ändå visade du mer energi än vanligt, du hade alltid varit kelig och alltid viljat gosa men nu var det annorlunda för varje gång jag lyfte upp dig började du genast gosa och visa enorm kärlek och jag uppskattade Väldigt mycket!!!
Mest av allt saknar jag din närvaro! Tänk er själva att mista en Bästa Vän !!

Gunnar Jag saknar dig Jag saknar dig så enormt mycket! Snälla jag behöver dig!!
Du och jag föralltid <3


Tvillingsjälar *

"Vi är speciella som är två, vi är tvillingsjälar och vi klarar hos inte utan varandra". De flesta tvillingpar (specielt enäggs tvillingar tror jag) känner så mot varandra. Men jag och min syster har aldrig varit så nära. Vi har varit varandra nära och det är ju alla syskon men bara som vanliga systrar och inget annat. Vi är uppfostrade till syskon och det tycker jag var vett smart drag av mina föräldrar! Jag säger inte att alla tvillingars föräldrar borde göra så för alla gör på sitt sätt som är bäst just då och många tycker säkert att om man uppfostrar tvillingar som riktigt nära tvillingar så har dom en själsfräde livet ut och de är starka tillsammans. Min och min systers styrka är att ha Kul och Roligt tillsammans. När vi väl har kul så har vi dunderkul. Vi har ännu roligare när vår "tredje tvilling" (bästis)  är med då har vi verkligen superkul.
Självklart tror jag att jag och min syster kommer bli mer och mer som vänner, även om vi redan är ganska mycket vänner redan, att vi kommer att bli mer kompisar och mer systrar när vi blir äldre. Vi kommer bry oss mera om varandra och vi kommer vilja träffas mer. Men det kommer jag vilja göra med mina andra syskon också. Det är det jag menar att för mig är alla mina syskon lika mycket värda eller jag värdesätter inte min tvilling högre bara för att vi föddes samtidigt och är lika gamla och liknande. Nu menar inte jag att andra tvillingar inte tycker om sina andra syskon för jag vet ju inte hur andra tvilling känner eller tänker men såhär tänker jag och min dröm och hopp just nu är att jag ska må lite bättre för varje dag och inte tänka lika mycket på att vi är tvillingar för jag vill ju se min syster som just det ..Min syster inte Min tvillingsyster. Jag hoppas att alla ni där ute i världen förstår mig (:

Peter Pohl

Peter Pohl är enligt mig Världesn Bästa författare! jag älksar hans sätt att skriva och lever mig in i karaktärenas liv och problem. De allra Bästa böckerna heter : Jag saknar dig jag saknar dig ... den handlar om ett tvillingpar, Tina och Cilla. De är enäggstvillingar och är egentligen från Frankrike. Deras pappa träffade en annan kvinna i Sverige efter att deras mamma dött, hon hette Monika och blev deras Styvmamma. På köpet fick dom också brodern, som jag tyvärr inte komer ihåg namnet på. En dag så blir Cilla påkörd av en bil och det är inte vilken förare som helst det är Martin, Broderns bästa kompis. Cilla dör och man får följa Tinas liv efter att ha mist son syster Cilla.
Den andra boken heter Jag är kvar hos er ! Den är så hjärtskärnade att jag började helt och hållet gråta när jag läste den. Det handlar om 15 åriga Anna. Anna blir bara sämre och sämre och läkarna gör inget åt det, men Anna vet innerst inne vad som kommer att hända. "Hon" finns inom Anna och berättar för Anna allt som händer och "Hon" lugnar och förklarar allt så Anna vet allt innna det har hänt. Boken skrivs av 4 personer. Av Anna själv, hennes mamma, hennes syster Maria och hennes Bösta kompis. Bättre bok är svår att hitta.
Men jag glömmer dig inte ..det heter den tredje boken. Det var den första av Peter Pohls böcker jag läste. Den hanlar om Jörgen. han liv vänds upponer. han förväntar sig en sommar som hundvakt men det blir mycket mera.
"Ögonen hos ett barn som inte har fått kärlek"

Alla dessa böcker är verkligen levande och Fina. Det går inte att glömma dom även om man inte gillar dom för dom är så speciella att dom sätter sig på hjärnana och man kan inte glömma dom.


image21                image22                       image23


RSS 2.0