I'ts end tonight !

Jag blir så Argh. Ovanligt?! Nej. Men på något sätt blir jag det. Känslan är svår att förklara men det känns som att något varmt håller på att bara bli varmare och varmare inom mig och tillslut exploderar jag bara. Det känns som att hela jag rasar ihop. Att jag inte räcker till. Att jag är dålig. Att jag inte ens behövs. Då blir jag arg. Jag reagerar så. Och kommer gör det även om det är jobbigt eller inte. För mest jobbigt är det ändå för mig. Visst jag förstår att det är jobbigt för min familj och vänner om jag blir arg men det är ändå jag som känner smärtan av att inte räcka till!

Igår, spelade mitt lag match. Och jag kna inte hjälpa det men jag blir ARG! och ledsen. Vi spelade otorligt bra i förtsa halvlek för att vara oss. Men sen i andra, så gjorde H ett mål och då släppte bara mitt lag ALLT!!! INte ett skit gjorde dom. Det var F nere på libron som kämpade som ett djur för att få igång spelet igen bara. Resten av laget bara släppte. Men hallå, det kallas lagspel?!?! Det värsta var ju att dagen innan hade vi haft ett snack om allt det. Att vi måste kämpa vi måte vara först. Allt sånt. Det tyde ju abra på att INGEN lyssnade!!!!!

Även nu, om jag säger att ni är DÅLIGA som bara den på fotboll ibland så menar jag inte att ni är dålig männikskor! VErkligen inte! NI är underbara när ni är bra. Det hänger ihop lite. När ni förväntar er att jag som står längst ner på planen kommer ta alla bollar och bara släpper så tycker jag faktiskt inte om er. Det är inte kul att stå längst ner när det kommer 4 fria spelare mot en och ni bara stannar. Det är INTE kul alls!

Jag tycker om er. Ibland. Men jag blir bara Arg, Arg ARG !!!!!!

/a

image162

Hjälp mig Snälla!?

nu.

Jag blir bara så himla ledsen på allt. och alla. Jag vill ha det bra. Men folk bryr sig inte längre. Dom tror jag är okej. Men jag mår inte alls bra. JAg mår så jävla dåligt att jag bara vill spy,spy och spy. Jag är arg. Hela tiden. JAg slåss, jag skriker. Jag gråter hela nätterna men ingen förstår. Varje gång jag vill prata så blir det altid att jag blir arg på pappa. ÄVen om jag inte vill det. Men det komer alltid olägligt. Dom ser mig alltid eller bryr sig aldrig när jag mår som sämst bara när jag är hyfsat okej. Och då vill jag inte prata omd et. Ingen kväll vill dom prata. Dom ska sova. KLart jag förstår dom men ä'ndå är det jobbigt. Jag har INGEN. Jag är inte trygg nånstans. INte hemma. INGEN STANS. och jag HATAR inprincip ALLA. JAg har hatkänslor stora som jag vet inte vad. image161

Jag är sjuk och jag vet inte om jag vågar.

Jag är sjuk. Mina ögon bara rinner. Men även om jag mår jättedåligt av att vara sjuk så är det inte det som tynger mitt hjärta. Det som tynger det mest är Lägret. Våra tränare skulle välja ut dom bästa i vårt lag som skulle få pka på ett läger, utbildningsläger så kan man senare komma med i något större lag. Det blev jag, min syster och R. Jag vill verkligen inte följa med om min syster skulle dit. Men för mig skulle det vara en chans en sista chans att bli Bäst i J! Jag vet att jag kan om jag vill. Men alt hindrar mig nu. NU ska iaf inte min syster och R följa med. På ett sätt känns det bra eftersom på något sätt känns de t som värsta mardrömmen om mina vänner från skolan skulle se min syster! Det är jättesvårt att förklara varför men det är bara jättetufft gör mig! Men nu blir jag ju alldeles ensam och jag tycker , även om jag är 14 år att det är lite småläskigt att sova över sådär. JAg vill så gärna men jag vet inte !Usch vad jag hatar mitt sätt att tänka. Usch vad arg jag blir på mig själv. Ibland förtjänar jag inte ens att leva!!!!

fan

FAAAAN!!! Jag HATAR DET. ALLT. JAG VILL DÖ !punkt slut. Fråga mig inte varför. För ni kommer ändå bli arga. Pappa kommer bli arg för att jag svärde visst . som om jag bryr mig. Jag bara önskar att alltr vore helt annorlunda. För jag hatar mig själv och allt annat. HATAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag Älskar dig men jag Hatar dig !

Jag hatar det jag ser
Jag hatar att du ler
Jag hatar mitt gråt
Det gräver djupa sår
Det enda jag vill ha är dig
Då kommer jag aldrig mer vara osäker i mig själv
Så snälla. Låt det alltid och förevigt bli vi !


image159

image160

Vet inte .

Det här har jag säkert sagt miljontals gånger innan men ändå! GFud, min Gud snälla låt mig bra! Snälla låt mig känna mig normal! Låt mig tycka om mig själv! Stärk mitt självförtroende. SNÄLLA !

Låt mig må bra någon gång. Jag vill Älska mig själv som jag är !!

En tjej frågade en kille om han tyckte hon var söt.
Han svarade nej ! 
Hon frågade honom om han ville vara med henne förevigt.
Han svarade nej!
Hon frågade sedan honom om han skulle gråta om hon lämnade honom.
Och än en gång blev svaret nej ! 
Hon hade nu hört nog och gick därifrån med tårar som strömmade nerför hennes kinder, men då tog killen hennes arm och sa;
Du är inte söt, du är vacker.
Jag vill inte vara med dig förevigt, jag MÅSTE vara med dig förevigt.
Jag skulle inte gråta om du lämnade mig, jag skulle dött.

Alltså jag måste göra något. Jag saknar dig massvis. Jag BEHÖVER DIG !
HUr gör man egentligen för att få en att älska en? När man själv har vart oerhört elak mot den killen ?


1 Maj

Idag är det 1 Maj och jag HATAR det! Jag vill inte spela idag. Det är publiken jag är rädd för. Jag vill inte. Snälla ni finns med mig nu. Jag vill INTE !! Men jag måste jag vet......! Jag är så Rädd !

Men va med mig. Hjälp Mig ! ! Snälla....

RSS 2.0