it's me and i'm leaving again,,Nu ska jag åka. Om en timme. Lite mindre. Då åker jag. Till något så bra. Något så bra kallat släkt. Åh. så bra! Heltgudomligt. Men, först ska jag packa klart. Första ska jag göra mig klar. Första ska jag säga hejdå fina stad.

Den fjärde augusti är jag hemma igen. Wiho. Skönt med sommar.

..men. Trots att jag bävar över att behöva säga det. Trots att jag inte vill säga det. Sommaren går mot sitt slut. Det är mindre än 5 månader till julafton. Kan lika väl säga godjul till alla nu. Nej, nu ska vi inte bli bittra. Eller upprörda. Faktum är jag att jag är strarkare nu. Att börja skolan förra året var en ren pina. Men nu klarar jag det. Jag vet det. Jag längtar nästan för att där kunna visa vem jag är. Ny start. Inte helt men lite. Visa min självsäkra sida som döljt sig väl ett tag. Så ska det bli. Jag lovar! Det känns skönt att säga så, speciellt eftersom att det är så sant!

Helt underbart bra måste jag säga. Ett steg till. Har jag gått. jag har gått ett steg till på min väg. Helt underbart!

Och, bilden är jag. I egen hög person. Tvillingsjäl. Och, bilden är både suddig och lite dålig kvalite. Men vad gör man inte för att hålla sin anonymitet anonym.  Hm, i vilket fall. Någon gång ska jag visa mig på bloggen. Kanske då jag inte behöver bloggen lika mycket. Då jag kan lämna allt det jobbiga bakom mig. Den dagen kommer komma. Ohyees.


, Tack jesus, amen.

, helt gudomliga u2


  
Running to stand still & One tree hill - U2

..U2 är obeskrivliga. När jag själv sätter mig ner och ska skriva. Skriva text. Text till mina låtstycken på pianot. Min texter. Då. Då tänker ag alltid på deras texter. Deras stil. Det är omöjligt och ibland får jag ge upp. Att hitta ord som passar så perfekt med varandra är svårt. Mycket svårt. Att finna meningar så starka. Så otroligt starka. Jag älskar sättet. U2 är rätt. Helt rätt. Finns inget mer rätt. Åh, helt underbart att lyssna.

sommar när den är som bäst,
secret love,

En dröm. En önskan. Det fina i kärleken är hoppet. Det sorgliga är brustna hjärtan. Det bästa är pirret. Det sämsta är stressen. Det är svårt. Kärlek är inte lätt. Det är otroligt svårt. Frågorna är många medans svaren är få och nästintill omöjliga att finna. Men, det finns hopp. Det finns pirret. Och det finns några svar. Svar som gör en säker. Det behövs inget mer.  

Du är min dröm. Du är min önskan. Du är det. Du är den. Det är konstigt. Konstigt att det kan bli så. Att man kan se det. Första gången. Första gången jag såg dig. Det är inte bara konstigt. Det är otroligt. Med dig i tankarna. Är jag lycklig. Med dig i tankarna. Är jag glad. Du är min dröm. Du är min önskan. Du ger mig hopp. Du ger mig pirret. Men framförallt, du ger mig svar!

Jag käner inte dig. Inte alls. Jag vet vem du är. Du vet vem jag är. Men jag känner inte dig. Det, får mitt hjärta att brista lite. Då känner jag stressen. Jag hittar inga svar alls. Men, jag vill så gärna. Så gärna vara endel av det. Av ditt liv. Dela tid. Dela med mig av mitt liv. Du är det. Du är den. Min fåniga kärlek. Min hemliga kärlek!


En pussebit som fattas. Helt enkelt. Pusselbiten är du. Magiska kärlek!


BLOWIN' IN THE WIND


Blowin' in the wind - Dylan&Baez

..och nej! Jag är fortfarande kär i Dylan. Dock medveten om att det aldrig kommer att fungera. Buhu. Men min egen Dylan finns redan. Ojha. Och han ska bli min. Min!

back home

Hemma igen. Och, om ni tittar ut ser ni ju hur strålande vädret är. Tänk då vilken underbar vecka jag har haft, vid havet. Åh, alldeles underbart! Jag tänkte bjuda på lite bilder nu. Har massa inlägg jag ska och vill skriva sen, dock har jag ingen tid nu. Kanske senare. Åker bort imorgon igen. Till underbara släkten!

(vissa bilder har jag gjort lite suddiga och andra väldigt mörka, det är dock enbart för att behålla min anonymitet)
..och ja! Jag blev otroligt solkysst,


I'm leaving

Ojha, nu. Nu åker jag snart iväg. Underbara semester. Men först. Först är det bröllop. Mitt första bröllop. Det ska bli kul. Spännande. Första gången.

Jag hoppas. Önskar. Ber att vädret blir fint. Sommar i Svergie är ju inte alltid att lita på. Men, det blir bra i vilket fall. Med människor man älskar ordnar sig allt! Jag lovar!

Men, vi! Vi ses om en vecka! Med mycket bilder och mycket glädje i kroppen. Och förhoppningvis lite solkysst i ansiktet!

Väldigt stora kramar.
Amen.

Det vackraste jag har sett i mitt liv.

Tomorrow is a long time - Bob Dylan


If today was not an endless highway,
If tonight was not a crooked trail,
If tomorrow wasn't such a long time,
Then lonesome would mean nothing to you at all.
Yes, and only if my own true love was waitin',
Yes, and if I could hear her heart a-softly poundin',
Only if she was lyin' by me,
Then I'd lie in my bed once again.

I can't see my reflection in the waters,
I can't speak the sounds that show no pain,
I can't hear the echo of my footsteps,
Or can't remember the sound of my own name.
Yes, and only if my own true love was waitin',
Yes, and if I could hear her heart a-softly poundin',
Only if she was lyin' by me,
Then I'd lie in my bed once again.

There's beauty in the silver, singin' river,
There's beauty in the sunrise in the sky,
But none of these and nothing else can touch the beauty
That I remember in my true love's eyes.
Yes, and only if my own true love was waitin',
Yes, and if I could hear her heart a-softly poundin',
Only if she was lyin' by me,
Then I'd lie in my bed once again.

LOVE.

golden place
Här är det. Min barndom. Det är guld. Ett guldställe. Vackert. Det går knappt att beskriva. Hela jag är lycklig när jag är där. Det är något med den platsen. Den bringar tillbaka tusentals minnen. En stor del av mitt hjärta. Underbart!

WOODY GUTHRIE

 
House of the rising sun & This land is your land - WOODY GUTHRIE

Ni som vet endel om Bob Dylan vet vem Woody är. Det är bra. Han är bra.

week

Härlig vecka. Lugn vecka. Musik vecka. Veckan som har gått. Faktsikt, har jag inte gjort mycket. Jag har varit hemma. Vart tillsammans lite med mina föräldrar. Vi var på en jättevacker strand. eller liksom, sten strand. Vi hade stuga där under mina yngre dagar. Och, ja. Man kan säga att det var min sommar då. Nu är det sålt och jag är så glad åt den personen/personerna som får uppleva det härliga nu.  Det är nog det finaste stället jag vet. Helt underbart. Och, bilder kommer.

Har skrivit mycket med. Skriva är det bästa som finns. Spela musik. Och instrument. Åh, min jesus. Det är helt otroligt bra. Läst mycket med. Att läsa är så otroligt, ja. Helt otroligt. Att läsa är bra. Jag gillar det. Verkligen. Dikter med. Skriver dikter och låtar. Jag älskar ord. Jag älskar musik.

Har varit på biblioteket idag. Finns så mycket jag vill låna. Åh. Lånade 4 "musik"böcker. Vill säga, böcker om min favoriter (Dylan, Bruce, bl.a), även böcker med bilder. Visar lite bilder på det senare. Det är helt underbara bilder.

Och ja. Jag är fortfarande kär. Kär i en ung Dylan. Jag är helt förstörd. Jag vill leva på den tiden. Under 60 - 70 talet. Han är så bra. Så smart. Så, fyndig. Ändå, är han (eller var kanske man ska säga, vet inte riktigt hur han är nu) poetisk. Han vet vad han vill. har alltid vetat. Vigt sitt liv åt musiken. Och, och det bästa. Han var så kär. Han blev en annan person när han träffade sin första kärlek Suze. Han blev, snäll. Vänlig. Han vägrade somna utan Suze vid sin sida. Åh, underbara Bob! Men nej, så här kan jag inte hålla på. Men jag ska banne mig hitta en egen Bob. Det ska jag göra. Min egen Dylan.

Som sagt. Att skriva. Brev, dikter, texter, allt. Att klistra. Göra fint. Jag gillar det. Och, framförallt. MUSIK! Underbara. Jag ska, precis som Dylan (favoriten av alla) viga mitt liv åt det. Jag älskar dej, musik!

..Bob är snygg utan tröja. Alldelles gudomligt snygg. Bob Dylan. underbart!


Hoppas att jag får chans att träffa min vän ikväll. Hon är bra hon.

Bob Dylan - I'm in love.

 • "You don´t need a weatherman to know which way the wind blows."
 • "Don't follow leaders".
 • "To live outside the law you must be honest".
 • "What's money? A man is a success if he gets up in the morning and goes to bed at night and in between does what he wants to do."
 • "Being noticed can be a burden. Jesus got himself crucified because he got himself noticed. So I disappear a lot."
 • "Chaos is a friend of mine."
 • "What good are fans? You can't eat applause for breakfast. You can't sleep with it."
 • "I define nothing. Not beauty, not patriotism. I take each thing as it is, without prior rules about what it should be."
 • "Democracy don't rule the world, You'd better get that in your head; This world is ruled by violence, But I guess that's better left unsaid."
 • "You can't be wise and in love at the same time."
 • What's the last song you'd like to hear before you die? "How 'bout 'Rock of Ages'?"
 • "Time is a jetplane, it moves to fast"

JAG ÄR KÄR I UNGA BOB DYLAN! Ohnej. Någon som vet vart en sådan till finns? Som är precis lika underbart fin?

  


 

my love. ever.


jag är svag för grönt.
BON IVER


Skinny love - Bon Iver

it's just warm love

Den 19:e händer det mycket för mig. Jag ska på semester. Underbara västkusten. Med lika underbara människor. Kan inte bli bättre. Eller jo. Tänk för att det kan det. Den 19:e ska jag också på bröllop. Mitt allra första bröllop. Och, det är inte vem som helst. Det är min mentor. Min mentor och vän. Det är hon som ska gifta sig. Alldelles underbart.

Och, eftersom att jag vet att du läser här titt som tätt så vill jag bara, redan nu (trots att vi ses under bröllopet) att jag är otroligt glad för din skull. Jag är glad över din lycka. Jag kan bara tänka mig hur lycklig du är just nu. Jag kan bara tänka mig hur bra ni kommer ha det i erat liv. Tillsammans. Åh, jag är så glad för din skull.

Och, som alltid. Tack för att du är precis den du är och för att du har varit en alldeles fantastisk mentor och människa framförallt under två år. Jag vet inte på vilket mer sätt jag kan tacka dig. Men jag hoppas du förstår hur tacksam jag är. Otroligt.

'
Länge leve kärleken.

Look at the ivy on the cold clinging wall
Look at the flowers and the green grass so tall
Its not a matter of when push comes to shove
Its just an hour on the wings of a dove

I dig it when youre fancy dressed up in lace
I dig it when you have a smile on your face
This inspirations got to be on the flow
This invitations got to see it and know

Its just warm love
Its just warm love
And its everpresent everywhere
And its everpresent everywhere
That warm love


with love

like


saknar min sötavän.

flower is power
I've got a thing for sparking colours. I'm in love in roses so red and tulips so pretty. Oh, it's colours. Beautiful flowers!

ojha, frihet.


running to stand still - u2 (rattle and hum) 

let it rain,
Färger är fint. Färger är vackert. Färger ger oss glädje. Färger bringa lycka!

..you're just like my favourite colour.

tiiiime

jag har så fruktansvärt mycket att säga. Att berätta. Men dessväre ingen tid! jag behöver tid.

inside,


Kanske.

När ilskan anfaller. När paniken smyger sig på. Ett moln. Ett mörkt moln lägger sig över hela mitt bröst. Över hela min själ. Över hela mitt hjärta. Oro och rädsla för allt och inget växer sig strörre. Jag ser inget. Jag hör inget. Jag vet inget!!

Känslan av ensamhet blir större än någonsin.
Lycka och glädje är som bortblåsta. Det går inte att le. Inte att skratta. Det går inte. Det finns ingen mening. Det känns som att luften försvinner. Mina andetag blir tyngre. Mycket tyngre.

Vad kan man göra när det tar över? När paniken och ilskan tar över. Vad kan jag göra för att få det att sluta. Hur kan jag göra min andetag lättare?

Jag vill. Och jag försöker. Men alltid. Alltid finns det något ivägen. Något som blockerar. Jag vill ta mig förvi men aldrig lyckas jag. Men jag ska. Jag ska fortsätta försöka. Fortsätta kämpa. Men orkar jag? Kanske. Kanske inte.


och, jag saknar dej.


help me.Jag vill bli ett med musiken. Jag vill lära mig. men det är svårt. Och varje gång jag försöker och sedan märker att jag inte kan just det så får jag panik. Jag vet att träning ger färdighet men det är svårt. tålamodet räcker inte ända till.

Jag vill skriva låtar. Texter har jag enkelt med. Det är att tonsätta som jag tycker är svårare. Det är jobbigt. Jag vill att det ska låta perfekt!

Några tips?

together,

Igår, igår fick vi reda på de nya matcherna. Eller de nya serierna. Innan har man mött samma lag två gånger, nu möter man (nästan) helt nya lag. Dessvärre, fick vi ett lag från vår förra serie. Och ja, men den ofantliga oturen jag lyckas ha ibland så blev det just "det laget". Det laget som jag inte ville möta. Men, ändå. Samma oro känner jag inte. Samma panik känner jag inte. Det gick bra. Jag var nästan lite glad. Dagen efter fick jag massa komplimanger. Isället för evigt tjat om min tvillingsyster så berömde de mig. Mig, som målvakt. Det. Det mina vänner kändes otroligt bra!

Så, jag är inte så rädd. Ändå finns någon oro. En liten oro. Eller det är mer, rädsla för framtiden. Jag vill inte att sommarlovet ska ta slut. Detta underbara! När man bara känner sig glad. Jag vill inte att det ska ta slut. Jag klarar intr av att det tar slut.

Dessutom, är det ett till lag. Ett till lag där kanske 4-5 stycken går på min skola spelar. Inte lika farligt dock. Men ändå, jobbigt! Det är svårt att förklara. Denna känsla. Den känsla. Men visst. Visst kan jag klarar det. Visst blir jag bara starkare. Visst?

Jag vågar tro. Vågar hoppas på det. Att det kommer stärka mig. Göra mig till en starkare människa. Det är det som driver mig. Hur löjligt det än kan låta. Hur fånigt det än kan bli att oroa sig för att möta några lag. Att bli så rädd över några fåniga fotbollsmatcher. Så är det. För mig är det jobbigt. Men om jag lyckas. Lyckas klara det, och stå upp för mig. Visa att jag är den jag är och jag kommer alltid vara jag. Då, då kommer jag bli mycket starkare. Det är jag helt övertygad om.

Jag känner mig ganska stark. Stark i mig själv och vem jag är. Lite nervös men ändå förväntansfull över framtiden. Allt oändligt som har att vänta mig. Det känns ovanligt bra. Skönt! Mycket skönt. Jag vill öka mitt umgänge. Min umgängekrets. Göra den större. Lära känna mer människor. Mer vänner. Bli tryggare. Tryggare i mig själv på det sättet. Känna mig accepterad. Jag vill det. Men hur skaffar man vänner? Hur lär man känna?

Väntar man och ser vad som händer? Kanske. Eller så möter man framtiden. Låter framtiden komma till en. Iställety för att vänta. Men det, Det är nog svårt. En evig fråga. Men jag ska klura ut. Det, det ska jag klura ut. just nu känner jag mig helt redo inför framtiden. ohyes.

Idag, idag är en bra dag.
SIMON & GARFUNKEL

   
1:a raden:
Mrs. Robinson & Bridge over trouble water - SIMON & GARFUNKEL
2:a raden:
Cecilia & America - SIMON & GARFUNKEL
greaaaat.

THE BOSS,

Jag har varit med om saker om mitt liv, mycket saker. Men inget. Inget står upp emot det jag upplevde i lördags. En konsert. Bruce Springsteen and The E-street band. MIn favoriter. Min musik. Min hjärta. Aldrig. Aldrig någonsin har jag upplevt något så starkt. Aldrig någonsin har jag känt mig så hemma. Aldrig har jag arit så lycklig. Aldrig har tiden gått så jäkla fort.

Tre helt underbara timmar. Helt underbara. Helt magiska. Det var mer än jag kunde föreställa mig. Mycket mer. Att vänta. Stämmningen precis innan de kom ut på scenen och glädjen när de gjorde det. Ja, magiskt är helt rätta ordet. Helt rätt!

Hela kroppen blir lycklig. Hoppar, sjunger, skriker och framförallt ler! Hela jag var glad. Har aldrig känt den känslan innan. När topp till tå är lyckliga. Glädje så stor! Man önskar att det aldrig skulle ta slut!

Där, mitt under Hungry Heart, lovade jag mig själv att jag skulle leva så. Konserter. Jag ska aldrig sluta med musik. Musik är min räddare. Räddare i nöden. Hjälte. Kalla det vad du vill. Musik är mitt liv!

Tack HELA Ullevi för, troligtvis den bästa kvällen i mitt femtonåriga liv. Helt fantastiskt!
idag händer det,

Idag är det springsteen. Åh, herrejesus vad härligt! Jag älskar honom. Mer än älskar. Just nu är livet välidgt underbart. Väldigt härligt. Välidgt skönt. Finns inte mycket att klaga på, dock, panikattacker som dyker upp då och då, men. men dom ska väck. helt väck. Efter sommaren ska jag bli en ny människa. Helt ny men fortfarande vara mig. Mig själv.
kompiis, det går braaa nu!

jag är dålig på att skriva,,

.. men det är sommar. Vad kan man begära? :)

underbara sommar

Sommar är härlig. Sommar är bra. Åh, vad jag älskar sommar!


RSS 2.0