My lips are.

image540

image541


Tack för idag. Nu är det dags för sängen! Jag är glad åt min blogg. Att min blogg finns. Att det finns ett ställe på planeten där jag kan skriva mitt. Mitt liv. Skriva av mig om mitt liv. Ett ställe! tackagud för det.

..och kommentarer som jag får av er då och då få mitt leende att glänsa mer. Det får hela mig att le. Tackagud för det. ..och tacka er för det [:

Jag önskar er en skön natt med sömn,, det ska jag ha.

You make me live! <3

För deppigt

Ofta känns det som att min blogg är, ja, för deppig. Jag vill, eller funderar på att göra den lite gladare. Fortfarande ha kvar "det allvarliga" eller liksom mina tankar i den, eftersom att det är därför jag skriver den men göra andra, saker och ha andra kategorier som gör det lite roligare! Eftersom jag inte har tänkte ut allt ännu så fortsätter jag som vanligt men jag ska försöka få den lite roligare. Det behövs, både för er och mig! :)

unchained Melody - U2

tired of it all

Jag vill bara snällagudihimlen må bra och inte bry mig om vad alla andra tycker. Jag vill gillar mig själv. vara stolt över just mej. Hjälp mig med det..Snälla?


panik

Det finns en press. En press som tynger ner mig. Jag tror dock inte bara att det är mig som det tynger ner. Alltså, den här pressen. Man ska vara "topnotch" (björngustavsson), alltså man ska alltid ha mest vänner,  de snyggaste vännerna, de populäraste vännerna. Alltså. Det får mig att må dåligt. Alltid strävar man efter det. Att få den bekräftelsen att man passar in, att man har tillräckligt med kompisar och rätt kompisar.

Alltid känns det som att jag inte vill det. Jag vill inte ha det så. jag är väldigt glad över just dom vännerna som ligger mig varmt omhjärtat, men ändå. Ändå så SKA man ha det så. Man ska ha snygga killkompisar och populära tjejvänner annars blir man sedd som luft. Jag får panik av de här tankarna.

Alltså, jag vet inte hur jag ska eller kan förklara mer. Alltså. Det får mig att darra av panik. Alltså. Panik, över att bli sedd som luft.

...men, jag tänker inte sjunka mig till den nivån. Jag kommer ALDRIG göra något som jag inte står för. Ex, dricka, röka för att få den bekräftelsen. Fan heller. Jag menar aldrig.  Jag säger inte att det är fel att röka och dricka, om man gör det på egen vilja. Inte om man gör det bara för att vara en populär och vara mer än luft.

JAG ÄR JAG! JAG ÄR STOLT ÖVER JAG! JAG ÄR BRA!

..mina vänner ligger mig väldigt varmt om mit hjärta <3

image539


come give me love

När mina fingrar inte känner mer
När mina ögon inte längre ser
När livet vänder
Ska jag ännu be (come give me love, come give me love)

Kom ge mej världen
Kom ge mej fred
Kom sänk ditt huvud
Och lägg dej ner
Kom ge mej kroppen
Kom ge mej allt jag vill
Och jag ska stanna kvar

Jag vet ett rum långt in dit vi brukar gå
Om vi ska gömma oss, bara vi två
Mmmhm... jag vet en vän, som är lika mörkrädd som jag
Vi gjorde slut idag

När mina öron inte längre hör
När bladen faller och stjärna dör
När livet vänder
Ska jag ännu be (come give me love, come give me love)

Kom ge mej solen
Kom ge mej hav
Kom ge mej jorden
Vi lever av
Kom ge mej kroppen
Kom ge mej allt som du har
Och jag ska stanna kvar
Mmm...

Kom ge mej sommar
Kom ge mej liv
Kom ge mej kärlek och livs motiv
[ Come Give Me Love lyrics found on http://www.completealbumlyrics.com ]
Kom ge mej kroppen
Kom ge mej allt som du har
Och jag ska stanna kvar
Mmm...

Kom ge mej sanning
Kom ge mej tid
Kom ge mej kunskap
Kom ge mej frid
Kom ge mej doften
Kom ge mej allt som du har
Och jag ska stanna kvar
Mmm...

(kom ge mej världen
Kom ge mej fred
Kom sänk ditt huvud
Och lägg dej ner
Kom ge mej kroppen
Kom ge mej allt som du har
Och jag ska stanna kvar) (- I bakgrund samtidigt som man sjunger nedanstående fyra rader)

Om mina öron inte längre hör
Om svalor faller och en stjärna dör
När livet vänder
Ska jag ännu be

Kom ge mej världen
Kom ge mej fred
Kom sänk ditt huvud
Och lägg dej ner
Kom ge mej kroppen
Kom ge mej allt som du har
Och jag ska stanna kvarLYSSNA, det är vackert!

my guy <3

image534

image535

image536

image537

image538

en bild är mer en tusen ord. Borde inte fler bilder vara mer än miljarder ord då?...I think so!

perfect.

Jag är jag. Jag kommer allitd vara jag.
Hur mycket jag än gömmer, hur mycket jag döljer kommer jag allitd vara jag.
Jag är jag och det kommer aldrig ändras. Det måste vi alla inse. Du är du och jag är jag och vi är perfekta

precis som vi är. Låter det bra?


image533

/tvillingsjal.

overcome

Som jag (tror) att jag nämnde i ett tidigare inlägg ska jag göra en piercing. Mina föräldrar kanske inte tycker att det är den bästa iden i världen men de tycker att om jag vill det så vill dom de. Eller de stöttar mig i det jag vill, vilket är alldeles underbart skönt. Lite värre är det med den äldre säkten. Som ja, mormor och farmor.
 
..Jag var som sagt hs mina släktingar tidigare i veckan. Jag sa till mormor. Jag sa att det var vad jag ville. Sen, varje gång vi såg någon på tv med en piercing sa hon: Tycker du det är vackert?

Egentligen ville jag bara svara: JAG DET TYCKER JAG! men istället blev jag ställd. Sen fick jag en kommentar av min morbro om hur långt ner jag har mina byxor. Alltså. Förtusan. bry er ine! Jag får väl vara som jag är. Alla får vara som dom är. Alla!

nu menar inte jag att min släkt är hemsk. Den är helt underbar! Men, lite anti saker och ting.

image532

vindarnas sus

Ännu spelar syrsor, till vindarnas sus. Ännu rullar kulorna, på skolgårdens grus
Och än strålar solen, på brunbrända ben. Ännu ruvar fåglarna, fast timmen är sen....

.....

Denna morgonen gick jag upp tidigt trots lov. Klockan 7 åt jag frukost. Jag är nog ganksa morgonpigg trots allt. Eller när jag kommit upp så är det inga problem. Men visst jag jag och la mig lite till efter maten men det var nog bara någon halvtimme eller så..

I vilket fall är jag stressad. Jag är redan stressad inför skolan, trots att jag inte ens har skola förrens vecka 15. Men alltså. Det är några viktiga papper som ska vara inlämnade till So, men det är inte den största delen av stresset. Den största delen är väl just det att komma tillbaka. Alltså, mina riktiga vänner och vänner som jag vet tycker om mig för mig går inte på skolan. Eller alltså, självklart. Vissa gör det men inte ens hälften av mina vänner. De som går där är mina kompisar. Inte vänner. Alltså. De går jag där med för att jag måste. Eller jag går helt enkelt i samma klass och skola som dom. Men ändå. Man kan säga att jag inte alls behöver bry mig om dom alls. Alltså, eftersom att jag bara kommer gå med dom där ett år och ett halvt till så kan jag bara vara där tillsammans med dom, inte prata bara vara. Eller om jag vill prata med dom så självklart gör jag det men åh, ja ni fattar nog.

Alltså. Den där pressen som finns. Man ska ha mest vänner, ska vara mest populär. Ska vara snyggast! Känner någon igen den?

..eller är det bara jag. Är det bara jag som känner den pressen. Sen har jag ganksa lätt att inte bry mig. I vilkeet fall när det gäller människor som jag INTE gillar. Som jag bara inte tycker om. Dem kan jag dock bara låta vara. På det sättet är det inget problem för mig. Men alltså. De andra. Lite mer mittemellan som vet att det är snygg eller som vet att det är populära? De människorna.

Usch för vecka 15 alltså. Men jag klarar det. Jag vill kunna det. För visst: Varje dag som är tuff gör en själv tuffare! Det ligger MYCKET i det.
 
/tvillingsjal,

image530

image531

TEDGÄRDESTAD

På min kusins ipod fanns det låtar av Tedgärdestad. Satelit var en. De fick mig att vilja lyssna mer. Han är ju trots en av Sveriges mest hyllade. Eller i vilket fall tycker jag att han borde det. För visst gjorde han UNDERBARA låtar?

Så, här. Här är en hyllning från mig till våran egna Ted Gärdestad: För att du kan få vem som helst att vilja resa till månen :)

sol, vind och vatten


satelit

eiffeltornet

come give me love


för kärlekens skull

himlen är osyldigt blå


Han är bra. Jag blir ledsen när jag tänker på hans slut. Han var älskvärd. Han ÄR det. Jag undrar hur han har det nu...

i'm back

Ja, jag är tillbaka. Nu är jag tillbaka hemma efter några dagar med släkten. UNDERBART! Just nu är jag dock väldigt trött. Det tar på en att sitta i bussen länge, eller en timme. Det kanske inte räknas som länge?

Men nu måste jag ta mig an mitt rum. Gå ut och skejta. Sen skriver jag! SEN!

...Förresten, jag vill göra det. piercing. Jag har sagt det till mormor nu. Jobbigt men värt det. Det är jag som är jag. bara jag!

/tvillingsjal.

Sken just den dagen

Idag vaknade jag med solen stråla i ögonen mina. Det var härligt. Härligt var också gudtjänsten. Det är vcakert när påsken gör människor så mycket gott. Mycket glädje liksom! Glädje behövs.

Idag, idag åker jag till tibro. Är borta några dagar och kommer inte ha tillgång att blogga. Men jag önskar att ni,  mina kära läsare fortsätter att titta. Fortsätter att läsa och Fortsätter att kommentera!

För mig är ni GULD!


TITTA PÅ ÄLDRE INLÄGG GENOM ATT KLICKA PÅ ANTINGEN EN SPECIFIK KATEGORI ELLER EN VISS MÅNAD I ARKIVET!

/tvillingsjal.

image528

image529

vi hörs.

some

Jag vill inte göra.
Jag vill inte höra.
Jag kan inte göra.
Jag kan inte höra.
Min vilja verkar vara sann.
Men är viljan alltid rätt.
Är viljan vad jag behöver?
Är det vad jag behöver mest?

break it

Jag tänkte på något nyss. Något som jag verkligen ville skriva om på bloggen. Men jag glömde. Jag glömde helt bort va det var...

UPPDATERING: Åhhh, nu vet jag. jag gjorde en sak idag. Jag var ute och gick tillsammans med mina älskade lilla vän (han är en hund för er som tror något annat, men en väldigt UNDERBAR hund dock). Eftersom jag praour  på samma ställe som jag gick och det här stället  råkar vara en kyrkogård där det är väldigt fint att gå så visste jag alla kvarter. Man kallar alla områden olika. Kv. 45 mm. Men det finns ett speciellt ställe, eller två ställen där jag älskar att gå.

Det första är en kulle. En kulle där ett gigantiskt kors står och är vackert. Där brukar det stå bänkar. Fina bänkar som man bara kan sitta ner och känns solens strålar i ansiktiet. Men där finns det dock inte bara vackert och fint. Ondska och hat ligger där lika väl. Det är där. Där som jag ja, bara är dum! Dum&elak mot mig själv. Låter säkert helt obegripligt men mer kan jag bara inte säga.

Det andra stället är en grav. Ingen jag känner. Bara en som jag vet vem det är. Han är ung, var ung. Dit vill jag gå mer. Det är bra där. Fint där. Trots att det inte är någon jag känner känns det som att jag gör det. För honom tänker jag på varje kväll. Ber för honom. Funderar över hur han varoch såg ut. Han är verkligen en ängel nu. En sann ängel <3


/tvillingsjal*

image527


i wanna be with you

Kände för lite fina naturbilder och annat fint. here you goes.

image523

image524

image525

image526

De två första är lite lite redigerade men de andra är helt orginal! Ni är underbart bra!

Clean it.

Jag fullkomligt ÄLSKAR att städa. Tror jag skrev det förra helgen med (städar varje lördag). Men alltså. DEt rensar mina tankar. Får mig på annat. Det ända som utrymmer min hjärna då är ordet: STÄÄÄÄÄDDDAAA!

...ni kanske inte förstår, men visst kan ni hålla med om attt städa i alla fall gör en glad efteråt?

Men trots det så kommer lite orolighets känslor då och då.jävligt jobbigaa! Men, alltså, tillexempel matchen! Den där utttjatde matchen jag skrevrr om VARENDA dag, jaa deen! Alltså. Kan jag inte bara tänka att hon är min syster? Alltså. Jag vet att det är speciellt med just tvilling framför men alltså vi är ändå systrar! Liksom, som storasyster och lillasyster! ? 

esch, jag hatar att inte kunna låta det vara! baran inte tänka på det. FAN! 

image521 image522

han är jag lyssant på hela dagen lång <3

walk hand in hand

Det känns som en bra dag. Sol sol. ljuva sol. Ska träffa alla ifrån konfan imorgon. Det är ett höjdar gäng faktiskt. Riktigt roligt kan vi ha. De är inte riktigt på samma sät som i skolan. Där ska man bevisa för andra hur bra man är, hur cool man är mm. Man har alltid den pressen på sig. Där kan man bara ströva runt och vara sig själv helt enkelt! Riktigt bra&skönt! Dock skulle jag vilja ha min bästa vän där med...

På stan vart det riktigt skönt. Eller nja, kallt som satan vart det verkligen. Det bet i kinderna på en. Men jag hittade lite bra till mina födelsedag.Både kläder och annat!

Imorgon åker jag till Tibro. Fast först är det Gudtjänst då. Men konfan. ska bära ljus. Jag tycker om kyrkan lite! Men aja, imogron så tar min syster och jag bussen till underbara tibro. Ska bli väldigt skönt att komma bort från staden är lite. Och träffa alla underbara släktingar är ännu bättre. Önskar också att jag fick tid så att jag kunde klippa mig för mitt hår börjar bli väldigt långt nu! hihi.... 

Fysatan vad jag bara vill tro på mig. Ha mer självförtroende. Mer självförtroende för just tvillingdelen. Snällajesus, om jag ber varje kväl, går i kyrkan varje söndag kan inte du höja mitt självförtorden en gnutta och ge mig styrka? snälla! ?

image518

BRUCESPRINGSTEEN

Lite låtar från Springsteen's album 18 tracks! NJUT MÄNNISKOR!

seaside bar

growin up (orginalalbumet då låten släpptes är Greetings from Asbury Park)

Where the band are (ledsen för kass kvalitet, är en live video)

i wanna be with you (verkligen en höjdare)


Hela springsteen är KUNG på musik. kommer lägga in låtar från olika album hade jag tänkt. tar några i gången dock! Have it!

Today i'm

Idag är det mycket som händer. Känns det som. Först stan. Sen städa. Sen packa! Lycka till! Just nu är jag i panik, eller jag måste skynda mig iväg. Men jag ska skrva senare tänkte jag. Lite blandat sådär!

....ni är bra att ha! Och ni är alla VÄLDIGT värdefulla!

image517

i love the wind in my hair <3

smeel begin to rise.

Jag saknar det där pirret i magen. Det där leendet som fick tiden att stanna. Jag saknar känslan av kärlek...
..
men trots det så klarar jag mig så bra utan just kärlek. Eller bra och bra. Visst jag mår dåligt, men knappast är det för att jag inte har kärlek. Kärlek mellan tjej&kille. Kärlek på andra håll har jag massor av.

Vill ni vara kära? Är ni kära?

kärlek är fint. Det är vackert. Men ofta besvärligt.

image516
love is like diamonds.
THEVERVE

bittersweat symphony

drug's don't work

lucky man


- Detta är mina favoritlåtar av THEVERVE! Ett toppenband som är väldigt coola. Slänger in en bild på dom härefter. Jag tycker om dom. De är, bara väldigt bra. Min absoluta favorit låt är den första! Bittersweat symphony <3

just because

image513
jaghatarmig.

i said wrong

Mitt inlägg. Mitt arga inläg är nu ett minne blott. Tyvärr. Eller jag vet inte. Själv kunde jag inte stå för det. Kunde inte stå för alt jag skrev där. Vill egentligen inte skriva så mycket mer om det nu men det känns soms att jag är skyldig, er och mig själv det.

...alltså. Jag är arg. Så fruktansvärt arg. Men jag tog i. Jag skrev HATA, som är ett stort ord. Det vil jag ha förlåtet. Men, jag är arg. Så fruktansvärt arg oc jag mår så fruktansvärt dåligt pågrund av DET! Jag vill att mina för'äldrar ska förstå. Men jag måste veta när jag ska förklara så att jag kan förbereda mig. Det är inte det enklaste att bara på två minuter veta och prata.

....JAG ORKAR INTE MER!!! JAG ORKAR INTE MER! JAG VILL INTE NER I DET JÄVLAFÖRBANNADE TRÄSKET! FYFAAN!

[Jag straffar mig själv.Jag straffar mig själv. Fan. Jag straffar mig själv. Det gör ont. jävlaförbannade ont och de ser inget! INGET! Ingen ser. Alla ser åt ett annat håll! ]

image512

bara så att ni vet..

Den fjärde mars 2007 skrev jag mitt första inlägg i min blogg. Idag är det 21 mars 2008. Fan va hemskt. Det blir inget bättre. Jag dör. dör nu. orkar inte mer. nu där det. Det dör inom mig.

....


THEARK

let your body decide

it takes a fool to remain sane

one of us is gonna to die young

calleth you cometh I

echo chamber

the wotting kind

love mee.

..ni vet, när jag skriver mina rubriker på mina inlägg vet ni hur jag gör då? Skulle inte tro det. Men grejen är att jag har alltid musik på och då skriver jag ner det jag hör. Smidigt och bra!

Men det var inte det jag skulle skriva om alls! Skulle fortsätta och berätta lite om saker. Lite fortsättning på gårdagens inlägg i kategorin Tankar! HÄR ÄR DET IFALL NÅGON ÄR INTRESSERAD!

Alltså. Jag har funderat, eller utan att ljuga kan jag säga att jag funderar hela tiden. Alltså. Jag tänkte på det här med likhet och saker. att det gör mig rädd. Alltså. Jag är rädd för att jag ska lova något som inte är sant. Eller inte lova. men alltså. När folk frågar om vi är lika och jag börjar nerätta våra olikheter känns det på något sätt som att de fr en bild av att jag och min syster är totalt olika. Som salt och peppar. Självklart är vi inte det. Vilka syskon är inte något lika?

Men sen vet jag och vill tro (både ock) att vi är olika och blir mer med åren. Men det spelar ju ingen roll vad jag tycker. Bara vad andra tycker. För visst? det är andra som ser oss. Men det ända jag vill ha, det är bekräftelse fårn någon. Någon människa som jag inte vet mycket om och som inte vet mycket om mig som säger att det inte spelar någon roll, att vi inte är lika. Vad som helst. bara detgör mitt hjärta&själ glad för en jävla gångs skull.

.. För er med bloggar jag går in och frågar "är ni tvillingar? Hur tycker du det är?" osv. Det är ett av de försöken. Att få bekräftelse. Och ofta får jag det. Idag fick jag två st. Som går till mitt hjärta direkt! TacK! Men försök förstå, hur mitt liv är jobbigt. För mig. Skulle kanske inte vara jobbigt för dig men för mig är det det!

ledsen för detta förvirrande inlägg. Vi hörs.

/tvillingsjal.

image510

U2 favoriter.

Jag MÅSTE bara lägga in U2 favoriter. Jag bara ÄLSKAR deras musik. Alltså. Jag vet att det låter som ett vardagligt uttryck men deras, ja, speciella sätt. JAG ÄLSKAR DET! Jag vill bara sjunga med ohc leva mig in i de världarna. Min orkar jag inte med längre...

running to stand still

i will follow ( deras första video..)

Hallelujah (Here She Comes)


..finns tusentals (nästan) mer men dessa väljer jag idag. LYSSSSNA VETTJA!

had my eyes..

...iv'e had my ears, to steel from you, so long!

Hej! Just nu blir jag såå väldigt trött på blogg.se. Eller jag gillar blogg upplägget också mer än andra sidor men det hackar och många gånger är det svårt att logga in. VÄLDIGT JOBBIGT! Men nu kom jag (äntligen) in och då får jag bara hoppas att jag kan publicera sen! Jag hoppas blogg.se gör någonting åt det hela snart!

Jag är ledsen som det blir lite svårt att se va det står det är för att jag har tränat och mina h'nder är stelfrusna vilket gör det svårt att skriva, ha överseende som vuxna människor kallar det :]

För det första vill jag säga hur stolt jag är över mig själv. Jag kom ny till prao (vilket alla gör..) men jag var orolig och klarade det. Jag tog det lååånga steget och nu är jag stolt. Sen vart det lite jobbigt. En av de frågade om mina syskon. Men jag sa som det var. Alltså, berättaade att jag har en tvillingsyster som ör vilken syster eller bror som helst! Sen kom frågan : är ni lika? en jävlaförbannat jobbigt fråga men som j ag öndå fattar kommer åd och då. Och vad i självaste ... har jag för svar till den??? Jag kan säga: Nej jag tycker inte det och hoppas inte det men jag vet inte. Eller så kan jag förklara på vilka sätt vi är olika. Nu gjorde jag någon blanding.

Som sagt. Och som alltid, Det är själva reaktionen som är svår. Sen det men hur olika folk ser på en. Vissa ser oss och tycker INTE vi är lika. Andra tycker det. Tror man ser olika likheter och olikheter! men jag vill inte vara lil. ja
g HATAR det. HATARHATAR!

Imorgon ska jag skriva om våra skilnnade och likheter! Det blir jobbigt. men bra!

fyfan jesus. gör mitt liv liiiiiiittttteeee enklare! Och jag är medveten om att det inte ska vara svårt men det ÄR det. för mig iallafall!

/tvillingsjal.

image508

image509

SOPHIE ZELMANI

SOPHIE ZELMANI har nog den vackraste rösten jag hört. Eller bland den vackraste. har hört flera. I vilket fall. Ni kommer älska det. Det är LJUV musik för öronen dina..

going home

always you

so long


NJUT&BARALYSSNA!!!!

to you love.

Jag var nyss inne på statistik och tittade och jag måste verkligen säga till er hur GLAD jag blir. Hur enormt glad jag blir när jag ser att det varje dag är inne mer än 100 st. och tittar på min lilla blogg. Det känns både overkligt men jättejättebra!  ..så friends, tacktacktack!!! [:

Just nu tänkte jag bara berätta lite om min dag. Först vart det konfa. Eller gudtjänst i kyrkan + föräldramöte efteråt. Det var en härlig dag men otroligt vackert och fint sommarväder så under föräldramötet passade vi på att gå ut och njuta. Vi spelade basket och gungade lite smått. Sen träffade vi en av killarnas hund. Väldigt liten och väldigt söt men när så många stormade emot den för att klappa blev den (..som var en "hon") självklart rädd och backade undan. Då kände sig jag väldigt dum mot lilla stackarn. Men sen fick jag ändå en liten hälsning på sötahunden. ..Alltså, jag och hundar. Varje gång jag ser en hund eller träffar en hund är det det ända i min hjärna! Åh, de är underbara krabater!

Sen var det fotboll föräldramöte. också helt okej. Satt och pratade lite med min vän med vilket nog var roligast hänge inte med under hela samtalet. Det var faktiskt nästan 2 timmar långt .....

Sen har jag städat, städat. Jag ÄLSKAR att städa. Det får mina tankar på annat. Det är som att dammsugarn banne mig suger upp allt dåligt. Eller den gör så att hela tankeverksamheten bara försvinner. tacka gudarna för det.

Sen var jag ute. Bilder från det kommer senare. Som jag skrev innan, är min bräda stulen men jag har en jättegammal i reserv som funkar sådär. men tur är väl det...

/tvillingsjal


image505

(UPPDATERING: Detta inlägg skrevs igår. Pågrund av att blogg. se var trögt (som ofta) så gick det inte att lägga in då, därför gör jag det nu)

actioon

JAG ÄLSKAR SKATEBOARD!

image506

image507

something about

Det är något med Patrik Isakssons låt Hos dig är jag underbar! <-----

Hos dig är jag stark
Hos dig är jag underbar
Hos dig har jag allt
Där vågar jag stanna kvar
Men när du inte ser
När du inte rör mig
Kan du ha hittat nån annan
Säg nu hur du ser mig

Jag undrar om du
Hade kraft o ge dig av
Eller mod o stanna kvar
Vågat bygga på nåt nytt
Jag undrar om du
Har kunnat ge och kunnat ta
Kunnat öppna dig som jag
Vågat vara här och nu
För allt jag kräver är ett svar

När jag tagit slut
När jag inte orkar mer
När rädslan tar vid
Rädslan förstår mig mer
Då kan jag inte se
Kan jag inte röra dig
Har jag då hittat nån annan
Säg nu hur du ser mig

Jag undrar om du
Har du kraft o ge dig av
Eller mod o stanna kvar
Vågat bygga på nåt nytt
Jag undrar om du
Har kunnat ge och kunnat ta
Kunnat öppna dig som jag
Vågat vara här och nu
För allt jag kräver är ett svar

Jag undrar om du
Hade kraft o ge dig av
Eller mod o stanna kvar
Vågat bygga på nåt nytt
Jag undrar om du
Har kunnat ge och kunnat ta
Kunnat öppna dig som jag
Allt jag kräver är ett svar

Jag undrar om du
Har kunnat ge och kunnat ta
Kunnat öppna dig som jag
Vågat vara här och nu
För allt jag kräver är ett svar

Hos dig är jag stark
Hos dig är jag underbarDet är fint. Fint fintfint! Gillar det. Vackert!

loove

jag vill vara kär. Vill du?

COLDPLAY

Coldplay är bra. De är inte riktigt som mina andra favoriter men ändå älskar jag deras poetiska sätt att sjunga. Alltså. De har något speciellt som är obeskrivligt. Det går inte att ta ut genom ord. Men lyssna. Ni kommer garanterat få massa tankar. I promise!

the scientist  (en låt jag dansade med min första kärlek till, de ni..)

fix you

talk

clocks


/tvillingsjal.

some day maybe

Alltså, jag är ledsen ledsen ledsen för att det inte blev något skrivit igår men grejen var den att först, när jag hade bestämt att jag skulle ut ett tag med brädan så hittade jag inte den. Den var alltså stulen. Alltså, FYFAN vad jag hatar människor som tar saker som inte tillhör dom och hur fan klarar dom av att leva med det utan skuld och lämna tillbaka eller säga förlåt?! Så mina gårdag blev inte riktigt som jag hade tänkt mig.

Jag kommer sakna dig lila vän, även om du nsart blir ersatt av en bättre bräda vad du min första. tack för alla stunder!

...Låter jag patetiskt på något sätt? JA! Men alltså, det är jobbifr faktiskt. På riktigt. Nu måst jag vänta ett tag med att åka och det smärtar det är ju det ända jag vill göra och vill lära mig. Jag har tröttnat på jävla fotboll. Det är söndertjatat! Jag vet inte hur jag ska göra men jag är verkligen LESS på det. Om jag inte slutar redan så blir det här KLART&TYDLIGT min sista säsong!

......

Fotboll ger mig panik. Ångest. Alltså, jag kan ha en jävla bra dag men sen när den där matchen kommer på huvudet är allt förstört. Alltså. Då vill jag förfan bara gråta. Och min mamma & pappa de kommer tvinga mig att spela den matchen. De är sånna. Tycker att man ska göra det trots allt. Fan. Jag kan ju inte det! Fatta det!
..och jag vet att jag inte bska skriva till er på bloggen för då tar ni upp det med mig i verkligenheten men ni fattar ju inte. Det spelar ingen roll vad jag säger. Alltid har ni något emot och det slutar med att jag gråter och är ledsen och ni går er väg. Men aja, någon gång kanske ni börjar förstå!! HOPPAS JAG VERKLIGEN!

image503

image504

away

Nu ska jag iväg till konfa. Men jag skriver senare. När det är MIN tid vill säga. Jag önskar er en underar dag!

your'e better then the best better then the best better then the rest..lala,,,

image502


wannabe love

God morgon bloggen! Just nuär jag nervös, för senare idag har jag en teater redovining framför klassen och sen ska jag till min praoplats. Just redovisningen är jag mest nervös ´över att nått går fel. Att stå där framme är inte då farligt! Ganska roligt!
 
Har ni något på schemat idag som ni vill berätta? Jag ska träffa min bästavän med. Det ska bli roligt!

.....

Jag skriver mer när jag hinner. Som vanligt, snart är det faktiskt skola! Men gud va trött jag är och min hals är så svullen. Är jobbigt att svälja. Aja, men jag klarar mig, Jag är ju trots allt Hernan Cortés ;)

(förklaring: jag är han i våran teater i skolan. Själva upptäckaren vi jobbar om, ska gå med hatt faktiskt )

image501

WISH ME LUCK!

i was taken

Snälla. snälla mamma och snälla pappa! Snälla ni. Förstår ni ens hur SVÅR den matchen och att jag hellre tar livet av mig än att speal den tillsammans med min syster.

JAGVET, att man inte ska snacka om livet som att det vore något som kommer tillbaka och JAG VET att det jag mår dåligt över (tvillingsyster) inte egtnligen är något att må dåligt över och jag försöker. Så gott jag kan. Men det är för SVÅRT! Alltså. Fattar verkligen inte hur ni tänker ibland! mamma &pappa. Jag älskar er över hela jorden.

...men ni förstår fortfarande inte att jag hellre sticker hål på hela livet än att göra det. och ni förstår inte vilken ångest och stress min kropp måste handskas med VARJE DAG!

H J Ä L P  M I G ! ! ! !

..någon. jag är en liten oskyldig människa. Har jag gjort någåt för att jag ska straffas och känna som jag gör?

image499

image500

DIXIE CHICKS

Lullaby

Not ready to make nights- Dixie Chicks, ger mig ENORMA flashbakcs. Från sommaren förra året tror jag att det är. Det känns bra. De är liksom väldigt sköna. Påminnner mig mycket om Patti Scialfa, vilket är positivt. Tummen upp!

seems to

Dagen har varit tuff. Var ingen vanlig skoldag vill jag lova. Men mycket skratt var inblandat så de var en postiv grej för klassen min. Lite rädsla antar jag med, vi sjönk ju ner lite i marken skulle man lätt kunna säga! :)

I vilket fall vart det en rolig dag, som jag kommer minnas som rolig men knasig!

Föregående dagar har varit lite blandade. Som hela jag är. Lite glad, lite ledsen mm. Men fortfarande. Ångest&stress. Mina största fiender. De får mig att inte kunna sova på kvällarna, inte kunna slappna av. De bara är där och de bara förstör. Utan dem skulle jag nog inte alls känna alls på samma sätt.

Men jag övar. Det låter säkert dumt. men jag övar på att må bättre. Alltså. Jag övar på saker som jag tycker är jobbigt, för att bli bättre på dom. Men sen, som det här med matchen som jag berättat om. Alltså, det känns som ett för stort steg. För stor prövning. Om jag gör det kan det bli värre istället. Det kan ta fel vändining. Förstår ni något vad jag skriver om?  kanske inte. men försök. Försök sätta er in i det här. Min tvillingsyster och jag går på olik askolor ( vilket är bra och skönt) men vi spelar i samma fotbollslag. I serien är laget där alla i min skola med i. kan ni förstå att jag tycker att det är jobbigt? Bara lite?

I vilket fall. Det är för stort det. För mycket på en gång liksom. Snälla, förstå mig någon!


...jag är ledsen. ledsen ledsen för att jag är en värdelös liten varelse utan betydelse. jag är ledsen så ledsen!

image498
kroatien. vill dit. NU!


JACKSON BROWNE

in the shape of a heart

tender is the night

These days


Han är bra. BRAAA! då menar jag BRA! :)

The day today

Ja, Just nu ska jag till skolan. men så att ni vet. Det kommer ett inlägg lite senare. Lite blandat så där va!

Det finns inte ord att beskriva min ångest i mitt bröst. Det finns inte kraft att ta bort stressen i mitt huvud. Det finns ingen tid för glädje och skratt, bara för gråt och tårar. Lyssna på mig när jag till dig säger. HJälp mig! Lyssna på mig när jag ber dig om det. snälla. Det finns inga ord..

image497

jag älskar musik

..och jag älskar DYLAN!


det är tungt

det är tungt. massa tungt. Men det är sent. Så sent att jag berättar imogon istället.


bara för att..The Wallflowers cover på Bowie Heroes!

some people ..

Jag har vart dålig på att blogga idag. haft mycket att göra. Saker som förgyllde min dag idag var för det första min redovisning i svenska. Vi hade fått olika roller i ett spel. Allstå teaterspel. jag var arbetsgivare. Men det är inte själa "hur vi gjorde" som är viktigt utan att jag faktiskt gillade (älskade) att göra det. Det känndes inte alls som en av de där scary redovisningar i skolan där hela kroppen är nervös utan det kändes BRA!

Sen var det självklart min lilla tur på brädan. Eller tur och tur. jag övade. Övade på allt från vändningar, trick mm. Det är kul. Något att sträva efter. Jag söker ett mål och är helt fast vi att hitta det. Låter det rätt?

Skateboard är roligt. FASLIGT ROLIGT!

Annars har min dag varit bra. Men jag är stressad. Det finns en ångest krypande i min kropp HELA TIDEN! DEn stressar och förstör saker som jag kan se bra och glatt på annars. förbannade ångest! Det är det värsta som finns! Det värsta saken i världen! Ångest! Förstör. Förstör mitt liv ochs säkert miljoner mer liv. fyfaan för den!  


...please. keep me safe!..

image496 

hon har en blyertspenna

Hon lär vara vacker, dårar har sagt det förr <3 PETERLEMARC "TESS"

Snart, är klockan 8 och det är dags för lite tv tittande. Känns som att jag har rutiner när det gäller det! Ett tag, precis när vi fått många kanaler, såsom 3:an och 5:an blev det mkt. För mkt. Men nu har jag några speciella sådär. viktiga och bra för mig!

Dagen har vart bra. Ett tips till alla er som känner sig utan vänner men ändå vet innerst inne att ni har många vänner: Skriv upp alla! Skriv upp alla på papper. Då lovar jag er, det kommer kännas mycket bättre. När jag räknande ihop mitt blev det sammanlagt 55 st. Fast då räknande jag med både nära och inte lika när vänner. Likaså skola, laget och konfa! Detta var alltså både killar och tjejer!

Men vad spelar det för roll om man bara har 20? Det är ju GRYMT mycket. 20 st.

.....men sen vet jag, att skriva upp alla kan leda till negativt med eftersom de som inte har lika mycket vänner blir negativt laddade istället. Hur kul är det att bara se några få namn? Men ändå. Några få är alltid några. Några som kanske står en nära. Väldigt nära och kan föra med sig andra kompisar, från andra håll ?! :)

 Som sagt, snart 8 var klockan och dags för tv!

SOVGOTTVÄNNER&BEKANTABLOGGARE!

/tvillingsjal.blogg.se

image494

you keep me alive...

funderar på..

.. att kanske fixa lite mer med designen på bloggen. Har verkligen blivit en hobby och det är som ett sug i fingrarna och kropp att designa! Det skriker: JAG VILL DESIGNA BLOGGGGAR!

VAD TYCKER NI?


image495

you said sing

..and i sang! You said run and I ran!

Jag har kommit fram till en sak. Jag ska ALDRIG mer skämmas för det jag gör. Jag skulle kunna skriva för vem jag är för min familj mm. också men det räcker med "för det jag gör" än så länge.

Jag ska aldrig mer göra det. Där hör ni! ALDRIG MER! Jag ska stå för det jag gör och ta konskvenserna av det vad det än är!

YEEEES!

image493


Never more

Det är inte ofta man stöter på att än låt inte finns på Youtube.com men ändå ibland. Men mindre oftare är att man stöter på att inte ens testen i låten finns på Google. Det finns en låt som heter Cry no more tears av Sweet chariots. En låt som är superbra. Men den finns inte någonstans. Inte på youtube, inte på videogoogle. Inte någonstans!

Väldigt joobigt! Skulle egentligen i det här inlägget lägga in den låten men istället blir det ett depp inlägg om hur (förjävligt) det är när låten man vill inte finns där ..... ( hihihih, så depp är jag inte ) Men ändå lite jobbbigt! [=

image491image492

HÄR KAN MAN LYSSNA PYTTELITE PÅ LÅTARNA!

black or white..

My good var allt går snabbt nu för tiden. Allt bara flyger förbi. Det är jobbigt. Sorligt. Jag klara inte qav det. Får panik och stress för alla saker jag borde och ska göra i mitt liv. Helt plötsligt har det gått 2 mån och sen vinterlovet och för mig känns det som att vinterlovet var nyss! Att det var nyss julafton och att jag nyss fick alla mina julklappar. Känns som juldagen, nästan! (inte riktigt men ni förstår min poäng..)

Alltså. Panik har bebott sig i min kropp. Men nu ännu mer. Varje kväll när en hel dag bara blåst förbi mig känns det som att jag bara vill hoppa ut för balkongen. Jag klarar inte av att det går så snabbt. För snabbt. Innan jag hinner blinka kommer hela min högstadietid vara slut stressen ineför gymnasiet vara kommen och sen är det dags för vuxen livet. Senare kommer ju pensionen och allt. ( Jag tänker FÖR mycket)

Ja, bläää. Sakta ner. Önskar att det skulle finnas en sån där knapp man kan vrida på när det går alldeles för snabbt och man vill leva livet i lite mer slowmotion style liksom. Hajjar ni?

Jag upprepar: MYY GOOOD! Jesus, sakta ner mitt liv. Låt mig leva varje dag som att det vore den sista! Låt mig göra det. Då skulle jag lära mig hur jag skulle uppskatta livet och allt mycket mycket mera!!!

Paniiiiik. Vågar inte ens längta till min födelsedag! För då känns det som att tiden flyger igen. Som alltid. Som vinden!!!

image486

..precis. Och stress&ångest&"tid som går snabbt som vinden" är förbjudna hos mig! Och alla meningslösa dagar! Nu ska alla bli Meningsfulla... Va säger ni om det vänner?


crazy man.

image487 image488
image489 image490

En hyllning till min Kung! Bruce Springsteen. Din musik ( och ditt väldigt enorma och coola utseende) får mig alltid på gott humör! HAN ÄR NOG DEN COOLASTE I VÄRLDEN!

heloo

Ja, hej. Jag är väldigt ledsen över dålig uppdatering. just nu har jag ont i mitt huvudet och igår har jag ingen aning om vad jag gjorde, den dagen bara flöt förbi liksom. Fast konfa hade jag dock ett tag. Nej, nu kommer minnet tillbaka.

Konfa är roligt. Det har jag tyckt från och med att det började. Men nu. Det finns en kille där. En förjävligt en. Eller han är väl cool, lite rolig sådär ibland. Eller han VAR det! Nu är han bara en stor hög med skit. Jag blir så förbannad. Han skämtar mcyket. Visst, inte alls dåligt, bra egenskap. Men det blir FÖR mycket. För mycket elakt skämt. Om utseende, om allt skämtar han. Tillslut når det en punkt där människan som får ta skiten tar åt sig, trots att hon inte vill eller ska kunna gör adet. Det handlar om mig. Eller ni kanske redan greppat det? (bloggen handlar ju till mesta del om mig .. )

Alltså. Hela tiden. Ord som mongo. Cp. Har hon något kvinnligt i sig. Alltså. De första kan jag ta med en nypa salt. Visst, kalla mig mongo. Jag är inte mer eller mindre mongo än alla andra, speciellt inte honom. Men det tredje. Det kom i samband med något han snackade om. Sen sa han -" Ja, om det nu finns något kvinnlig där..?" Då menade han alltså, om det fanns något kvinnlig i mig?

Egentligen. Väldigt skrattretande! Jag, är född kvinna. Kommer vara kvinna. Man undrar ju om han någonsin har tittat sig själv i speglen så att han vet hur en man ser ut?!  Jag är som jag är. Jag vill klä mig i, som han säger mer killiga kläder och visst, som han kallar det, jag kanske är en pojkflicka. Men det gör mig inte mindre kvinna. Kanske minde kvinnlig, i stil mm. Men inte kvinna.

Alltså, jag blir bara trött. Får den där jävla känslan av att tårarna är påväg bara för att jag är så oerhört arg på jäveln.

Eh, ni kanske inte förstår. Men jag är arg. mer arg. Usch!


image485

............jag vill låsa det kapitlet och aldrig mer öppna det...

better

nu vart det bättre, blogg. se alltså. Igår, Igår var jag som sagt hos Anna. Jag var där i vill säga 45 min. och det gick lika bra som det har gått de andra gångerna. Vi hara pratat. Jag har berättat om vad som har hänt det senaste och hon ställer frågor. Bra frågor , som jag kan svara på. Och fårgor som ge tankeställare.

Jag tog upp fotbollen. Hur jag vill göra med den och jag fick bra svar. jag fick frågor som är värda att tänka på innan jag gör något annat. Dessutom pratatde vi lite om hur jag upplever skolan nu och vad som har blvit bättre från det att jag kom eller gick till henne första gången i somras. Och det är MYCKET!
 
.. men det finns dock sådant som blivit sämre med. Men inte lika mcyket. Vilket är suveränt! Men jag vill att allt blir suveränt. Inte bara en del. Jag vill inte hata mig själv eller tycka att vara tvilling är botten. Inte toppen heller men jag vill att det ska vara vanligt. Inget atta tänka på liksom. Som innan!

Sen sa hon att en sak jag ska och måste tänka på för att nå dit jag vill var att när jag har de bra stunderna, tänka på vad det är som gör att jag känner så just då. Och tvärtom.

...

Nu ska jag äta.

/tvillingsjal

image484

just nu..

.. är inte blogg.se i toppform. Det segar och hackar och tar långt tid att ladda upp bilder mm. Hade skrivit ett inlägg som försvann dessutom. Men jag ska försöka att skriva när det är bättre, försöker om en timme eller så :)


image413


tell you, i will

Jag ska berätta om mitt möte med Anna imorgon. Jag lovar. Igen. Usch, jag lovar mycketr. Måste nog lägga av med det. Snart kommer jag lova något jag inte kommer hålla. Aj! Det är jobbigt!

Aja, jag hoppas att jag hinner med att skriva imorgon. NI ÄR BRA!

image483


he is my guy

Det finns en man, som skriver svenska låtar. Låtar, som påminner om poesi. Vacker posei på svenska. Det är Peter Lemarc. Jag är galen i hans låtar. Själva texten. Man blir lugn av dom..

Lyssna&njut vänner!

sången dom spelar när filmen är slut

tess

Little wille john

evelina


han är underbar han!

fly like the freaking wind.

Jag önskar att det fanns en väg ut. En väg bort från tårar och rop på hjälp. Det ropet som man ropar men som aldrig kommmer fram. Det når aldrig ut till de människor man vill. Finns det ingen väg ut? En väg från elände och illamående? En väg bort från rädsla och ångest?

Jag önskar mitt liv vore bättre. Ett bättre liv där jag skulle ha levt på ett annat sätt. Ett liv utan allt det dåliga. Ett lyckligt och glädjefullt liv. Jag vill ha det och ber med hela min kropp att få det. Men finns det äns? Finns det liv utan dåligt? Finns det liv där rädsla och stress inte existerar?

Jag vill bara kunna leva.  Leva utan att oro mig. Jag vill vara mig själv. Mig själv oberoende om vad andra säger om mig. Jag vill leva MITT liv. Bara tänka på mig själv för en gång skulle. Göra vad jag vill och välja de val i livet som jag vill utan konsekvenser.

Ibland hatar jag mig själv! och
 det finns säkert fler som gör...........

image482

ibland vill jag bara vara röd. En röd räv. ibland..

it do

ibland känns hela grejen med liv värdelöst.

just let me down

image461image447image446image445
image396image385image357

Vet att jag ofta har samma bilder. Men detta är favoriter vänner. Mina favoriter. De är coola, snygga! Står för vad jag står för!  Jag gillar'et! Gör NI?

chicks

Det här är låtar som verkligen får igång mitt adrenalin. De är sköna. Tjejerna är tuffa med! Inte min favoriter men ändå värde, mycket värda att lyssna på!!

Avril Lavigne- Sk8er boy

Paramore- Misery buisness


/tvillingsjal!

RSS 2.0