A sunday


A Sunday - Jimmy eat world

underbara släkt

Min släkt. Kan nog inte beskriva den i ord. Min underbara, fantastiska och roliga släkt. Mormor, Morfar, Farmor, Farfar, kusiner i alla åldrar, moster, morbröder och övrig familj. Ni är helt obeskrivliga.

TACK! Tack för en dag jag minsann aldrig kommer att glömma.

Det glädjer mig varenda dag att veta hur bra jag är i era ögon
Det glädjer mig varenda timme hur lycklig jag är i eran närvaro
Det glädjer mig varenda sekund att höra er skratta
Det glädjer mig hela tiden när jag tänker på att vi alltid kommer att höra ihop. Alltid!


dåligt med uppdatering.

jag återkommer imon. Idag var en bra dag. ÄR en bra dag! :)

THE MONKEES


I'm a beliver - The monkees

..nån mer som såg dokumentären om dom igår?

min klass.

Min klass. Jag tror inte att den är något jag har skrivit sådär jättemycket om. Dels då för att jag fortfarande vill hålla mig anonym i min blogg men och för att jag inte vet vad jag ska skriva. Jag vet inte hur jag ska skriva så att det ska låta bra. Så att inget ska misstolkas.

Jag går i alla fall på en skola, en skola där hälften av alla elever har en annan bakgrund. Hälften är invandrare. Själv måste jag säga att det blev en omställning i början. För det är annorlunda. Annorlunda sätt att vara, annaorlunda sätt att prata. Det är mycket sånt som är annorlunda. Men precis som att det är mycket annorlunda finns det väldigt mycket lika. Saker som man märker efter ett tag. Man märker att bara för att de har en annan bakgrund så skiljer det sig inte alls mycket på oss.

Att uppleva det. Och sen tillslut inte ens tänka på hur olika eller lika vi är utan bara liksom "vara" är en otroligt bra och nyttig sak att ha. Nu har jag vart med om det. Jag har gjort det. Jag har vågat. Det är en bra efarenhet. Alla människor är lika. Och olika. Men alla är ändå lika mycket värda. Trots bakgrund. Trots färg. Trots språk. Allt sån spelar ingen som helst roll när man känner människan. När man har lärt känna den personens inre. Då är det inga som helst problem.

Min klass. Den har gått framåt sen första året. Den har utvecklats till det MYCKET bättre. Den har blivit mer starkare, tillsammans. Den, trots stök under lektionerna så trot jag att vi ändå, nästan alla har respekt för varandra. Vi vet hur stor och hur liten respekt just den människan ska få. Självklart ska alla få respekt. Men, hur mycket respekt tycker jag beror på hur mycket den människan respekterar mig. Jag menar. Om någon i min klass inte har någon vidare respekt mot mig så tänker jag hålla precis samma respekt tillbaka. Ganska så självklart kan jag tycka.

Men alltså. Jag känner alla nu. Efter två år. Efter två år, tillsammans varje dag i skolan så måste man känna varandra. För att klara av att ses varenda dag. Och jag klarar det. jag gillar faktiskt dom lite nu. Dom är faktiskt ganska så bra ändå. Mina vänner. Min klasskamrater. De kan faktiskt få en att bringa fram ett leende då och då. Visst kan man bara vilja gråta ibland. Gråta över allt det förjävliga som också finns i sin klass. I alla klasser. Men när man ser bort det. Man ser bort det dåliga och ser det bra så finns det faktiskt väldigt, väldigt mycket bra saker. Saker som bara får en att le och minnas. Tänka på hur bra det två åren har varit och hur bra nästa kommer att bli.

Jag brukar tänka: Tur att jag hamnade i denna klassen! Men sen trort jag ändå att man formar sig efter den klass man kommer i. På något sätt. Jag är i vilket fall glad över mitt val av skola och klass, trots att det också för med sig problem till mig som jag har svårt att acceptera så vet jag att människona i min klass accepterar mig!


Min klass! Tack för två år. Ni är banne mig både bra&dåliga. 8F!
....och remeber. Alla är olika. Alla är annorlunda, på något sätt. Men alla är trots det, precis lika mycket värda!

STREETS OF MELite bilder ni kan njuta av. Bilder har alltid ett budskap. Det kan vara ett budskap som syns väldigt tydligt eller ett budskap som göms i bilden. Ett budskap som betyder olika för alla. För mig är det precis vad det står. Budskapet är det som står och det är mina ord. Mitt liv. Mitt jag. Min stil. Min grej. Det är jag. Jag. Bara jag!

kärlekkärlek&återkärlek

Kärlek. Bara själva grejen att vara kär är helt fantastiskt! En känsla som knappt går att beskriva men trots det försöker vi med det varje dag. Vi försöker med blickar och ord. Vi försöker med hjälp av våran mänskliga charm och glans. Och det försöket. Försöket man ger och satsar på kan ibland ge resultat. Ett resultat som kan bringa en sådan stor glädje till en människa, en gigantisk glädje och lycka. En glädje som får en människa att må bra. Må bra och le. Le med hela kroppen!

Kärlek. Visst är det offattbart hur man kan se något i en människa som gör att man faller för den? Hur något kan stråla så mycket, glänsa så mycket att man faller pladask och bara vill vara nära. Vara nära, höra den människans röst, känna den människans blickar brinna och se det där otroliga vackra. Det otroliga vackra som bara finns där. Finns där mitt framför en. Framför sin ögon. Något som man inte kan slita sig ifrån!

Kärlek. Man vänder blicken. Väntar på någon sorts respons. Någon sorts svar. Kanske bara någon sorts av ögonkontakt. Bara en sekund. Bara för att se det där vackra. Det där otroligt vackra som får hela kroppen och pirra. Det som får hela kroppen att le. Den känslan som strömmar genom kroppen när man äntligen vet vad man känner. Man drömmer, man tänker, man önskar. Det är allt man gör. Man kan göra mer. men ibland räcker det för stunden. Ibland räcker det att drömma, tänka och önska. Det räcker för att få en att känna sig som den lyckligaste i världen trots att man ännu inte fått sin dröm uppfyllen, tanke bekräftad eller önskan att bli riktig. Riktigt och sann. För någonstans. Någonstans finns hoppet och tron att det ändå någongång kommer bli så. Någon gång kommer bli sant. Att alla drömmer ska slå in, alla tankar bekräftade och önskan sann.

Glöm aldrig att hoppet du har i din kropp kan gör dig till världens starkaste människa. Kärlek gör oss starka. Och fyllda av hopp, glädje och lycka. Men, som sagt. Framförallt, ruskigt starka!
..och, jag är även kär i sommaren. Underbara sommar <3

DISNEY.

    
   


Dessa underbara låtar. Detta underbara Disney. Tänk, vad vore barndomen utan Disney? Inget!
I'm in love. disney. Disney!

Hear you me - JIMMY EAT WORLD

There's no one in town I know
You gave us some place to go
I never said thank you for that
'thought I might get one more chance

What would you think of me now?
So lucky, so strong, so proud
I never said thank you for that
Now I'll never have a chance

May angels lead you in
Hear you me my friends
On sleepless roads, the sleepless go
May angels lead you in
.....


en av mina favrit ballader. FEM AV FEM!

skateboard,


jobbig känsla

Just nu har en jobbig och orolig känsla
placerat sig i min kropp. En känsla som
jag inte kan styra över. En känsla som
kommer och går men inte besökt mig
på länge. En sån känsla. En sån jobbig känsla!


JAG ÄLSKAR SOLEN..därav, urusel uppdatering. Nu ska jag ut och njuta. Man vet inte hur länge det varar :)

Do you feel nothing at all?

Skola klockan halv tio. Innan dess sovmorgon, utan sov delen. Jag orkar inte sova. Jag vill göra saker istället. Istället för att sova ska ta upp den tiden jag kunde gör annat på! It's great!

Nu har jag nästan haft prov i alla ämnen! Och det är jobbigt. Det är jobbigt och stressigt! Känner mig ganska lugn nu i och för sig när det är över. Jag har haft svenska, engelska, matte (plus ett till om några veckor), franska, lämnat in hemkunskap läxa, lämnar in SO idag! Skönt som fan!

If I kiss you where it's sore,
If I kiss you where it's sore
Will you feel better, better, better
Will you feel anything at all
Will you feel better, better, better
Will you feel anything at all

Born like sisters to this world
In a town where blood ties are only blood
If you never say your name out loud to anyone
They can never ever call you by it

Nu ska jag gå. Gå och fixa. Fixa mitt liv! Min vardag! Mitt liv ska bli underbart. Underbart bra! promise. SO LONG!A feeling so great.

Jag har en bra känsla. En känsla. En känsla med härlighet. En känsla med glädje. En känsla med självförtroende. En glad känsla. En självsäker känsla. En lugn känsla. En sån känsla har jag. Jag har en sån känsla ibland.

Jag har en dålig känsla. En känsla. En känsla med hemskhet. En känsla med olycka. En känsla med dåligt självförtroende. En rädd känsla. En känsla med stress&panik. En sån känsla har jag. Jag har en sån känsla ibland.

Just nu. Just nu ligger min känsla någsonstans i mitten. I mitten fast mer lutad åt den glada. Det är den som tar mest plats. Den som känns mest. Vilket är kanon. Strålande. Underbart!. Härligt!

En känsla med kärlek. Underbar! underbar kärlek! En underbar
KÄNSLA! 

What ever you need, you can get

I said roll. Roll with it!


REGINA SPEKTOR

  
Better & Samson - REGINA SPEKTOR

Let's be friends (skin to skin)

LET'S BE FRIENDS (SKIN TO SKIN) - BRUCE SPRINGSTEEN

Jag vet en kille. En toppen kille. Verkligen en toppen kille. Han skulle aldrig göra en fluga förnär. Aldrig skulle han det. Han är för bra för det. Han är en tummen upp kille. En kille med rolig humor. En kille som säger roliga saker och får människor att skratta. Han får människor att bli glada. Han får människor att le. Ruskigt bra må jag säga.

Jag vet en kille. Han är härlig. Härlig! Han är bra på att vara härlig. Varje dag när jag ser hans härliga una så blir jag glad. Jag blir glad och ler. Jag ler för att han är så härlig. För att han är så härligt bra! han gör andra glada med sin härlighet. Han får andra att le pågrund av sin härlighet. Ruskigt härligt må jag säga.

Jag vet en kille. En kille söt som socker. Så söt att mina tänder får karies. Så söt att jag undrar om det är en sockerbit som har fastnat i mitt öga. Så söt. En så söt kille. När den söta killen ler ler hela världen med honom. just för att han är så söt. Och så rolig. Och så bra. Och så härlig! Just för det. juför det ler alla med denna kille. Denna underbara och härliga kille. Denna söta och roliga kille. Ruskigt söt kille må jag säga!

Been watchin' you a long time
Trying to figure out where and when
We been moving down that same line
Time is now maybe we could get skin to skin

Don't know when this chance might come again
Good times got a way of comin' to an end
Don't know when this chance might come again
Good times got a way of slippin' a-way
Let's be friends, baby let's be friends..


den där toppenkillen ni vet..


Summer, I'm in love.


ur


tack.


Den varma vind som smekte min kind
ord kommer den aldrig beskriva
mjuk, behaglig och skön den var
Jag vände min kind i välbehag
Vände min kind och smektes så skönt
Höll kvar den känslan jag fått
Ty jag vet att i månaden maj

Kommer nästa vind vara isande kall

TACK PETER :)

my heart is fallin'

För det första, jag kommer inte titta mer på min statistik. Den bara för med sig problem och panik för mig. (Fortfarande är jag arg på publishme.se)

För det andra. Igår var det klart. En till grej. En till grej var avbockad på listan. En match var det här. Vi vann. Har inte mycket med saken att göra men vi vann. Med ett mål. 3 mål gjorde vi 2 mål släppte jag in. Ett mål mer gjorde vi. Tack! Ruskigt bra.

Har ni någongång känt en så stark känsla av panik att ni inte vet vad ni ska göra med er kropp? Man föröker sparka av sig paniken, man försöker vrida av sig den. Man försöker men den sitter fortfarande som sten fast inom en.

Den griper sig tag och vägrar släppa taget. Den kan förstöra en kväll eller flera dagar. Den där jäkla paniken.

Fast, den försvinner. Den försvinner när man som minst tänker på den. Om man ligger på kvällen och vrider och vänder på sig blandat med tårar som strömmar ner för kinderna men sedan lyckad somna bland allt det andra så brukar den vara borta på morgonen. Panikkänslan. Den försvinner. När man minst anar det är den borta.

Jag och min syster är olika. Men vi kan bli mer olika. Vi kan och jag vill. Inte för att vi ska vara olika för andras skull utan för våran egen skull. Våran skull. Ingen annans!

Men, det är bara jag som kan ändra på mig. Jag kan inte ändra på henne. Jag vet det. Jag vet det så väl även om jag bara så gärna skulle vilja ändra på henne. Saker som jag vill. Jag kan inte det. Jag måste fokusera på mig själv. Tänka på vad jag kan göra. jag vet. Jag vet det så väl. Och jag tänker göra det. Jag tänker fokusera på mig. MIG!

Det är jag som kan ändra på mig, Och det är precis vad jag ska göra. Precis som jag vill! Det är jag!


% +0mb´05uj5

jag hatar publishme.se FAN!


jobbig dag

fanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfan.

det finns en enorm panik i mig som skriker. Den skriker av hat. fan. fyfan. Jag hatar sådana här dagar. Usch. Fy!

jobbig dag. Väldigt jobbig dag!

Gimme me that

Nu, nu ska jag försöka att bara göra min grej och inte bry om hur många eller få läsare jag har. jag är ÖVERLYCKLIG över de som fortfarande tittar in på min blogg! Tack!

Det har varit en jobbig morgon. En dålig start. Jag har varit så arg. är arg. Fortfarande. Så arg. Kan inte låta bli att vara arg. Det är som att något inom mig skriker. Skriker och jag bara blir arg. Väldigt arg.

Jag vill inte vara arg. Vem vill vara det?


JUst a sign

Tack, tack för era kommentarer. Jag vet inte om det hjälpte dock. Det är inget man kan se tydligt. En dag är fel dock. Det vet jag. Jag blir bara så ledsen, Förtvivlad. Antingen var väl den förra statistiken fel eller så är det den här. inga svar får jag heller när jag frågar.  TITTA HÄR

..det var ju samma dag som det hände för mig.Men sen, sen fortsattae det att räkna så. Räkna om typ. Ska visa en bild från min statistik så förstår ni.jag börjar gråta snart. (nästan)


Tänkte en sak..

Jo, jag tänkte. Jag tänkte att efterosm det är jättekonstigt. Väldigt väldigt konstigt gällande statistiken. Idag står det att det är en som har besökt. ??

Skulle inte ni, som besöker, bara lämna ett punk eller något litet hej som komentar. Ellert alltså. Ni får skriva vad ni vill. men bara så att jag kan se. Se hur många som är inne. och om det är fel?

...


Något fel?

Jag vet inte mom något är fel eller om det bara är så. Men. Grejen var den att jag, jag har i genomsnitt 100 besökare (unika) per dag. Men sen när jag bytte, loggade in på blogg.se, nya systemet så är min statiskt vääldigt låg. Då menar jag siffror som två eller tre besökare.

en dag fick jag tillochmed mer kommentarer från olika människor´, jag menar kanske fick 7 kommentarer då och under den dagen stog det att jag hade 4 unika besökare.

..Självklart blir jag ledsen. Jag var glad för alla mina läsare. Det kändes väldigt bra. Jättebra. Jag vet inte vad som hände :/

CRY ON DEMAND

So, it's how the story goes.
And we come to the scene where I'm holding you close.
She moves, moves like a thin dulling blade
Cuts, all the words that I said.
The only difference is,
The only difference is,
The truth -
The truth is I miss you.

Cry on demand.
How'd you learn to?
Cry on demand.
Teach me if you want to.
Though you don't have to.
I just close my eyes and think of you.

Real. Real like a plastic bouquet.
That thrives on the smoke from an old fireplace.
And dies every night with her face on the news.
Nobody cries, they just smoke and stare and their shoes.
The only difference is,
The only difference is,
Nobody can cry -
It's hard to do.
For most folks, without a reason why.

Cry on demand.
How'd you learn to?
Cry on demand.
Why would you want to?
Just close your eyes and think of me.
I take back everything I said.
She can't hurt me, and I can't hurt you.
It's like were already dead.
Cry on demand.
Why would you want to?
Cry on demand.
Teach me if you want to.
Though you don't have to.
I just close my eyes and think of you.ingen aning vem killen är. Men här får ni chansen att lyssna på låten. underbaralåten!

rädd

Jag är rädd. rädd för imorgon. Lite rädd. Mycket rädd. Lite mittemellan rädd. Lite då och då. Jag vill inte. Jag vill inte med måste. Jag klarar inte men måste. Måste klara!

/tvillllingsjaaaaal.

favoritirepris


save me from this darkness

åh. mitt hjäta bultar. min kropp skakar.
när ska jag komma ur denna mardröm?


åh. mina ögon tåras. panik infinner sig i min kropp.
Hur lång tid måste jag vänta?

är det fel att vara rädd? Nej!
men jag vill inte det. inte längre.
Jag orkar inte det. inte längre!Min design?

HUR SER MIN BLOGG UT I ERA DATORER JUST NU?

Min kropp drabbas snart av en panik. jag bytte, eller fick det nya blogg. se. Eller ja, det nya sättet. Ja, alltså blogg.se nya utseende.

Min design är helt ur kontroll. den ligger huller om bullar när jag titta på min blog. Vet inte vad jag ska göra. Hur se ni den???

SNÄLLA, säg. Vet inte, kanske bara är jag som ser den så här :/

it only makes us stronger. I promise.
I skrivande stund. I skrivande stund, nu. Nu känner mig stark. Stark som något stort. Stark. Jag är nog ganska stark ändå. Jag vill vara strak. jag klarar ally. jag kommer klara det. Övertyga. Jag ska överyga mig själv att jag är strak nog och att jag kommer klara det. övertyga. Det behövs.

jag är stark. Alla är starka. Alla kan bli starka. Alla är det innerst inne. Starka. Tro.

all these things should make me happy

Om jag är kär. Om jag är kär så ska jag vara glad.
Om jag inte är kär. Inte kär i någon. Utan om jag är i kärleken.
Om jag är kär i kärleken som jag och miljoner andra ibland saknar.
Om jag är det. Då ska jag vara ledsen. Ledsen. Gråta. Eller?


Om jag kanske gillar honom. om jag kan gillar hnom trots det.
Om jag gillar honom trots det jag inte gillar. Det jag inte gillar hos honom.
Om det kittlar sakönt i min mage. Om det är härlig att känna sig kär.
Om det gör det. Om det gör det så är jag rädd för att få det förlorat.
Om det gör det är jag rädd att aldrig får vad min kropp ber mig om. Eller?


Jag tycker att kärleken borde komma till mig. Till mig. Nu. Gärna nu!

.. betyder det att jag måste ta en kölapp?

image718
image719

UNDERBARa RYAN ADAMS!

  
 
Första raden: Cry on demand & Elizabeth, you were born to be that part - ADAMS
Andra raden: You will always be the same & desire - ADAMS

image716

image717

not so good

uh. gårdagen var inte härlig. inte härlig alls. jag var tvungen att gå ut. hämta luft. luft för att kunna andas. mina ögon var röda. röda av gråt. min kropp skakade av ilska. ilska och rädsla. mest rädsla.

men. men jag kommer klara det. visst? visst kommer det känns bättre efteråt. ja! just nu, det är bara just nu som det känns tungt.

Jag klarar allt. Jag är jag och jag är precis lika unik och bra som alla andra människor på vårat jordklot. jag är det. Jag är säker. Jag är påväg att bli säker på mig själv. mer säker.

det kommer. det kommer snart. det kommer. Jag ska inte ge upp!

image714
image715

FYYYYFAN

det känns som att jag ska kräkas. känns som att min mage ska vika sig. det känns som att min liv faller isär. Jag känner tårar brinna i ögonen. jag känner mig sjuk av hat & rädsla.

allt kommer nu. allt kommer nu, på en gång. jag klarar det inte. fan. fan. jag vill inte. jag hatar hela den. hela "den".

nu känner jag inte tåren brinna längre. nu känner jag den rinna. sakta nerför min kind. fyfan vad jag hatar mitt liv precis nu!


image713


Nip/Tucksista igår. allra sista. No. Längtar redan till nästa. Otroligt skönt lår förresten. Av the submarines.

is it love?

Är jag kär? jag tror jag är kär? Jag vet inte om jag är kär. Vem vet då om jag inte vet?

Mamma, vet du? Är jag kär? Är jag kär eller är det bara kärleken som jag är kär i?
Fredrik Reinfeldt, är ja kär? Du vet ju så mycket. Är jag det?
Nej, Gud. Gud snällaunderbaragud. Gud, är jag kär? Är den där kittlande känslan jag har i min mage kärlek?

Nej igen. Den som vet är jag. Innerst i mig. Innerst inne.
Go for your gooal.

image712

easy

Jag önskar allt var enkelt.
Jag önskar att allt var enkelt som det är i sagorna.
De där sagorna. De där berättelserna.
Berättelserna om kärlek, kärlek, kärlek och mer.
Att det var sant. Att det var så enkelt. Så sant och så enkelt.
Jag vill leva i en saga. En saga. En enkel saga.
En "och de levde lyckliga i alla sina dar" saga.

Åh, jag önskar. Mitt hjärta vill. Mitt hjärta vill så gärna.


image710

image711


All you need is love


ALL YOU NEED IS LOVE- THE BEATLES

en underbar låt. kärlek. Kärlek är allt du behöver. sant så sant. sanning.dessutom, beatles is great.

Korset

image708

image709

KONFIMATION

Det är det idag. Det är det sista. Det slutliga i konfan. Det sista. Slutet. Jag kommer sakna det. Jag kommer sakna det otroligt. otroligt mycket. Det kommer finnas i mitt hjärta för jag vcet att det är det ända. DEt är ända gången jag gör det. Det är ända gången jag kommer känna så. Ända gången i mitt liv. Konfa har man bara en gång och detta var min ända gång.

Att se min grupp. min grupp som har kämpat, haft roligt och tråkigt. Att se det idag ska bli otroligt roligt och skönt! Men också otroligt tråkigt och sorgligt. jag kommer sakna vissa människor som jag har träffat där. Och, och jag kommer träffa dom ändå men inte på samma sätt. Som min ledare säger: Det blir aldrig så bra som undr en konfa. Det blir aldrig riktigt så.

Det är nog sant. Det är sant. Nog. Det finns vissa saker som man bara ska göra en gång i livet och det har jag gjort nu. En gång, ingen mer. Jag klarar mig. jag klarar mig ändå. Men det kommer svida i hjärtat under sista. Det sista nu. Slutet. Det kommer svida i hela mitt hjärta! Mitt barma hjärta. Det svider redan! 

image706

image707

SÄKERT!

    
Första raden: Vi kommer att dö samtidigt & Sanningsdan - SÄKERT!
Andra raden: Det här är vad dom säger & Det kommer bara leda till något ont- SÄKERT!
Tredje raden: Allt som är ditt & Det var tre månader sen idag - SÄKERT!

image705

SOLEN

Har varit ute i solen och njutit lite nu. Solen är varm och alldeles, alldeles UNDERBAR! Ska till mina allrabästavän ikväll. Pratade i en timme ungeäf rinnan och det var underbart. Det är så skönt att allt flyter på nu. För så känns det. Det känns som att allt bara går och går. Jag klarar mig bra helt enkelt.

Fast idag. Idag var det två saker som fick hela min kropp att reagera med ilska. Saker som jag inte klarar av att bara lyssna på utan att säga något.

För det första. I min klass har jag fått två nya elever. Killar, om det skulle ha någon betydelse. en av dem är bara på prov i en vecka till och den andra har börjat föralltid. imorse så klagade lärarna på att vi måste visa mer respekt för de eleverna. Och vem förstår inte det? man kommer ny i en klass och självklart måste de få en ärlig chans. Men vi kan inte ge respekt om ingen respekt kommer tillbaka. En av killarna klarar jag inte av. Han proviserar och retas hela tiden. inget jag tar åt mig av längre, vet att det bara är ett bevis på hur osäker den människan är men jag tänker inte ge min respekt förrens jag får den tillbaka. Jag kommer inte retas tillbaka och jag kommer inte att vara dum tillbaka. Jag kommer bara bete mig som vanligt. vara jag. Vara mig själv. Som alltid. Som man ska. Sen,näre jag får den respekten jag förtjänar kommer de få den de förtjänar. Så man ger och tar lika mycket. Som det ska vara. Precis som det ska!

Sen var det min ena vän. Alltså. Jag har sagt till henne att jag inte vill att hon visa bilder på min syster i skolan eller liksom, ja att jag tycker det är jobbigt. Sen självklart tar hon upp min systers bilddagbok som förövrtigt har endast för vänner och visa hela min jävla klass. Alltså. Fyfan vad förbannad jag blir. bara det att jag har sagt det till henne innan men hon gör det ändå känns som ett stort jävla svek. Fyfan!

nu ska jag bara ha roligt. Försöka glömma det. Om jag kan..Jag försöker.

..olof är här nu. Han är en underbar katt. We love olof.

image704
favorit i repris.

LET IT BETyckte att låten passade med förra inlägget. Åh, jag blir så irreterad. Ända in i själen. Var så lycklig över den kommentaren också "/ Åh, men jag hann läsa den dock. Men nu, nu ska jag låta det vara!

LET IT BE- THE BEATLES !

fdondounjgöd mö9y87+5

åhhhhhhhhhhh. fan. Jag råkade radera inlägget om kommentaren. Och den var det kommentarer på. Satan. Åh. Nej! Åh. ahhhhhhhhhhhhhhhhh.

jäkla arg jag blir på mig själlllv.!

en fredagskväll..

ja, en fredagskväll. Råkar vara denna fredagskvällen. Fil med gott att äta eller bara en promenad ute. Det spelar ingen roll vilket. Det som spelar roll är med vem jag gör det. Är med vem jag upplever det och delar det med. Det är det som spelar roll. Det är hur man gör det till och vad man pratar om som gör det till bra eller dåligt.

Med min vän blir det alltid bra. Hon är någon jag kan lita på. lita på och vara säker på att det inte läcker ut. Det är skönt. Det är skönt astt känna och veta det. Att veta att det finns någonstans där man alltid kan känna sig säker.

Ikväll.Fredasgkväll. Det ska bli kul. Det är alltid kul. Det ska bli trevligt. Det är alltid trevligt. Det ska bli härligt. Det är ALLTID härligt! Jag är glad att jag har dej allrabästavän.

Vad skulle jag annars ha gjort denna fredagskväll?..Vad skulle jag annars ha gjort över huvudtaget?

image703

JAG VET!

Tänk dig alla gånger som jag
har låtit tårarna rinna nerför min kind.
tänk dig alla gånger som jag har
önskar mig bort från min värld.
Tänk dig alla gånger som jag har drömt,
drömt om något mycket bättre.
Bättre än verkligenheten.
Tänk dig alla gånger då jag har
suttit ensam. Ensam utan någon.
Ensam med bara mig själv.

Kan du tänka dig? Det kan inte jag!

Men jag vet. jag behöver inte tänka mig.
Jag vet. Jag känner. Jag tänker!
JAG VET!

image700

image701

träning

Snart är det träningstid och sen är det massamassa läxa. Det är bara sådant nu. I skolan är det massamassa prov och massamassa jobb vi ska göra. Jobbigt, men kanske nödvändigt för våra betyg. Bjuder på lite bilder och HOPPAS verkligen att jag kan återkomma ikväll med allt jag vill skriva som jag aldrig verkar hinna med..

image697

image698

image699

BLANDAT

     
OLIKA FAVORIT, BLANDADE LÅTAR: NJUT!

yes, happiness

Blogg.se, otroligt segt denna kväll. Synd. Jag ska berätta om en sak för er. En sak. En bok. En penna. Man kan kalla det Glada Dagar bok. En bok fyllt med glödje. Fyllt med dagar som är fulla med glädje. På det sätter går dagarna sakta. Man hinner. Jag hinner uppskatta de bra dagarna i mitt liv mycket mer. Smart? yes!

Det gör mig, glad. det gör mig, stark. Gladare, starkare. Ja, det. Jag får lite mer energi. Lite mer livslust. Ja, om ni har något, om ni känner som jag att tiden går fort som fan förbi, skriv. Skriv skriv skriv. Skriva hjälper. ingen klyscha. Det gör det. man lättar sig hjärta. Lättar sin själv. Lättar sin kropp med tankat. tankar och funderingar. med allt!

image696
syrrans bild.

Some of you

image695
älskade olof. olofolofolofolofolof. min olooof!

time is life

..Tid är svårt att finna. Tid är svårt att skaffa.
Tid är något dyrbart. Något som man ska ta väl hand om.
Tid är min dröm. Tid är ett under. Tid är överlevnad.
Kravet för att vi ska kunna leva. Det är något speciellt.
Något man glömmer bort att ta vara på. Något som jag glömmer bort.
Något jag måste ta vara på mer.

Tid är liv. Liv är människan. Jag är människan och tiden är min luft.
Men när, när är det dags för mig att andas?
..

image692
image693

förlåt

Jag är ledsen. ledsen. Ledsen för min skull och för er som kikar in på min blogg. Ledsen för att jag är usel på att uppdatera. Ledsen för att jag aldrig hinner skriva av mig. Ledsen för att jag aldrig hinna skriva av mig alla de saker som istället ligger och trycker på mig. Förstår ni? Jag behöver skriva. Jag vill skriva. Det verkar dock bara som att jag aldrig får någon tid. Någon tid till det jag behöver. Det jag behöver för att klarar allt. Jag är ledsen!


Måste snabba mig

Oh, ska träna. Måste skriva sen. Har massa att skriva. Fan att jag aldrig hinner. ohhhh.

Yes, think

Tänk vad kroppen kan uppskatta några timmars sömn såhär mitt på dagen. Nu kändes det som att mitt huvud snart skulle sprängas av huvudvärk vilket var anledningen till att jag gick och la mig men herreminjesus vad min kropp blev glad när jag kröp ner under det där varma täcket och somnade efter bara några få minuter. Good!

..Huvudvärk är nog bland det värsta man kan få. Den huvudvärlen jag har. Den som bryter sig in. Som en inbrottstjuv. Den inbrottstjuven som verkligen gör allt för att göra så mycket skada i mitt huvud. Gräver och drar i mitt huvud. Precis så känns det. Det känns som att hela jag om några sekunder ska svimma eller falla till golvet. För mitt huvud vet inte vart det ska ta vägen. Det gör för ont för att jag och min kropp ska veta vad jag ska göra för att må bätttre. Lägga sig ner är nog den bästa medecinen. Sova. Sova bort den där ilskna inbrottstjuven. fan ta dig. Jävla inbrottstjuv.

image691

UNDERBARA OLOF

image686

image687

image688

image689

image690
Det kan hända, kommer hända att jag fortsätter lägga in bilder på underbaraolof eftersom att han faktiskt fortfarande är kvar på min trädgård och verkar vara lite skadad. Självklart komer vi försöka hitta ägaren med. Det behövs. Stackars underbaraolof. Fast visst är han lite söt. Jag menar mycket söt. Titta bara på han underbaraolof ögon. Han är helt mjuk och len hela han.Åh, jag är fast. Jag och mitt hjärta har fastant. Underbaraolof. Du är, helt..ja. UNDERBAR!!

..vet inte varför men på något sätt känns det som att ordet underbart har blvit vanligt i de senasteinläggen. Det är fint. Men jag ska inte missbruka ordet. Det ordet. Fina ordet. SO LONG! yesyes.

Dagen idag

Dagen, Söndag, sundaybloodysunday. söndagförbannadesöndag! Nej, dagen har varit okej. söndagar är annars svåra dagar. Även om jag mår jättebra dagen innan, lördagen i veckan så mår jag alltid sämre på söndagen. Vet inte varför. Just idag har jag haft en obehaglig känsla i kroppen, det är inte ofta som jag inte har det men idag var det inte den där vanliga känslan...

..Det var mer en känsla med lite mer oro och lite mindre skräck i. Som sagt, det är nästintill omöjligt att förklara men, ja men! Men den är jobbig och det ät jobbigt. Jobbigt att bara känna. Känna den ligga i luften. Känna den påverka mig. Känna att den förändrar mig. Förändrar mig bara sådär. Sådär snabbt. Sådär enkelt. Ja, att den ens kan och lyckas förändra mig sådär. Sådär efter en natt. Den tar över mig. Jag blir en annan. Jag blir någon. Någon som jag inte vill vara. Någon som jag inte vill vara men som jag blir. Blir ändå. Även om jag inte vill. Någon annan helt enkelt!

Annars lös solen. underbara varma härliga sol. Jag låg och njöt i solen. Den där underbara, härliga varma saken. Fick också besök av en liten sak. Underbar och härlig sak. Olof. Katten Olof. Eller vi döpte den till det. UNderbar katt. fin, väldigt fin. Ovanligt fin. Dock smal, tunn och halt på ena bakbenet. Det skär i hela mitt hjärta när jag ser sånt. Snällagudjhälpolof.underbarahärligaolof!

Nu ska jag dra mig. Måste bara skriva en sak först. Fick en anonym kommentar idag. en sån där jättebra kommentar. En sån där som verkligen lyser upp hela mig. hela allt. TACK! tack så fruktans värt mycket och svar, svar komer imorgon. Imorgon i ett inlägg. Om, du nu som skrev läser det så hoppas jag det är okej att det skrivs i ett inlägg. Annars, säg till. 10000000 tack!

image685
i am counti'n the days. these days. these days in my life. i am couti'n. every day, every night!

GREEN IT IS

image678

image679

image680

image681

image682

image684

stress

jag har en hemsk känsla i min kropp.
en känsla fylld men tonvis av hat och bara ilska.
Också en viss stress känsla.
en sån där obehaglig en.
en sån där som man helt vill slippa.
en sån där man aldrig vill ha. förstår ni? jag vill bara döda den.
få den försvinna. men hur?
hur ska jag lyckas med det?


image674
image675

THE WALLFLOWERS

 
Heroes & When you're on top - THE WALLFLOWERS

image672
image673

anledningen

Anledningen..till att det inte blev något skrivit här igår var pågrund av att jag hade min första visit på ulred. trevligt må jag säga. I vilket fall, jag återkommer senare under dagen.

SO LONG!

image671

scared

jag är så rädd. Ändå är jag så säker. Jag är både rädd och säker. Samtidigt. Kan man vara det samtidigt? Kan jag vara rädd för något men samtidigt känna mig säker i det?

Jag vet att det ofta är svårt. jag har det tufft. Precis som miljoner andra människor också har det tufft. Jag vet den här känslan av att vad spelar något för roll egentligen. Och jag vet hur det känns att känna sig underlägsen, osynlig, ensam. Känna sig hatad. Känna sig utanför på ett sätt som är ett konstigt sätt att känna. Känna sig så fel så fel i precis allting. Det spelar ingen roll om man klär sig på det sättet eller inte, det kommer inte göra någon skilland. Det är svårt.

Ändå, är det som att min kropp och själ inte orkar det mer. Den orkar inte med de där jobbiga tankarna eller det där tuffa. Den skippar det. Den vill kunna se alla bra dagar i livet istället för de dåliga, Låter det sunt? det är sunt.

Jag ska skriva. Jag ska skriva i min rosa bok. I min rosa bok om alla bra saker jag gör varenda dag, Jag ska skriva det så att jag aldrig glömmer utan alltid kommer ihåg. Precis det ska jag göra.


image670


THE SOUNDS

 
 
Painted by numbers & Song with a mission - THE SOUNDS
Ego & Like a lady- THE SOUNDS  

image669

RSS 2.0