LiteGlad♥

Igår spelade mitt lag cup. Det gick bra. 4:a av 8 lag. Sista matchen var rysare. Jag är enda målvakten i mitt lag så jag får ju INTE bli skadad. Men igår när jag gjorde en utrusning och slängde mig precis framför tjejen, som precis skulle skjuta fick jag hennes knä i mitt ansikte på min näsa. Jag fick panik för jag fick så svårt att andas. Men efter några minuter för att få igång andning och dricka lite vatten och liknande reste jag mig igen. Då sa min lilla Jaqi: Nu vinner vi för A skull! Jag blev så Glad för det! Tack! Dessutom satt hela H ( ett klubb i vårt område som också var med) och hejade på oss! Tack :)
Det blev iaf 0-0. Så det blev straffar. Ärligt talat så kommer jag inte ihåg något av det. Det är som en minnesförlust eller så. Jag kommer bara ihåg det sista. Jag slängde mig på de två sista straffarna och jag TOG dom. Jag blev så glad. Jag hade fortfarnde näsblod efter krocken så jag ville egentligen bara in i omklädningsrummet och ta bort det men istället kom alla i mit lag fram och omfamnade mig. Alla i publiken applåderade. Folk kom fram och sa att det var det snyggaste och bästa de sett, människor jag knappt känner kom fram och kramade om mig och berömde mig och jag kände just då att jag bara ÄLSKAR att vara målvakt!!
Det bästa någon sa till mig och som jag verkligen tog åt mig var tränaren för det lag vi mötte. Han sa:

"Alltså det här var bland det bästa jag sett i hela mitt liv. Jag har aldrig sett något liknande. Jag har faktiskt spelat i den klubben du spelar i.  Du kommer sluta i landslaget. Lova att du fortsätter att satsa som målvakt. Lova det, för du kommer verkligen att lyckas!!"

Tack så hemskt mycket. Jag LOVAR dig. Jag ska satsa. Jag ska satsa allt. Tack.

sommarlovet ska jag träna. Jag ska bli bättre än vad jag nånsin har varit. Tack.

image157 


Idag.

Jag bara tänker. Jag tänker på mig. MItt liv. Jag bara tänker. Jag är orolig. Så orolig. För 1 Maj. AHHH. Jag vill bara så gärna va normal och känna mig värd att leva. Jag vill!!!. Så gärna vill jag !! Jag vill känna mig vacker, jag vill känna mig omtyckt. Jag vill må bra. Jag vill inte känna mig ful, udda eller onormal. 
 
Snälla ni. Min vänner.

Varför känner jag mig så himla otillräcklig och udda?       Är jag Udda?       Varför har jag ingen lust till något?

Jag vill ju så gärna må bra och känna mig normal. Bara vara Glad och känna att jag är jag och det finns bara en av mig. Jag vill kunna göra saker utan att tänka: Vågar jag det? Kommer folk att gilla mig. Jag vill ha tillbaka mitt självförtroende. Jag vill Tycka om mig själv igen !! Jag VILL!

 

Jag önskar jag vore liten igen. Då mina bekymmer skulle försvinna. Jag önskar jag vore liten. Jag vill vara liten !!
Frågor till Er !!

Hej på er. Efter ett tag med en massa bloggproblem så har det äntligen börjat att funka igen. Tack för det !
För att jag ska må lite bättre har jag försökt att "intervjua" andra tvillingar ungefär. Eller, alltså de tvillingar som jag känner eller de kompisar jag har som är tvillingar eller mina kompisars eller familjs vänner har jag skrivit frågor till om tvillingskapet och så. Jag har också skickat med en lapp. Än så länge har jag skrivit till: D och M som är 18 år. De går tillsammans med min storebror på gymnasiet, jag har frågat min mentors pappa och hans bror om hur dom tyckte det var att vara tvillingar när dom var i min ålder och nu ska jag fråga Ett par till tvillingar en massa frågar, Men dom ska jag faktiskt också träffa. Det var min kurator som ordnade det till mig. Hon kände dom lite och fixade det. Jag blev jätteglad när jag hörde det! Så nu ska jag förbereda frågor till det. Jag hoppas att jag kommer få bra svar. Jag vill ju så gärna bli bättre. Må bättre. Känna bättre!! Men jag tänkte också att jag kunde passa på att fråga er i bloggvärlden lite frågor. Därför gör jag nu 5 frågor till dom är tvillingar och skriver här och 5 frågor till alla er andra. (Nämn gärna om ni är enäggstvillingar eller tvåäggstvillingar) Jag blir jätteglad om ni svarar. Tack i förhand. Ni är min BÄSTA VÄNNER !!

Till andra Tvillingar
- Ser ni tvillingskapet som något positivt eller något negativt? Isåfall på vilka sätt ?
- Tror ni det är någon skillnad, jag menar att tillexempel få pojkvänner / flickvänner och kompisar när man är tvilling än när man inte är tvilling? Tror ni att det är svårare eller lättare ?
-* En liten följdfråga till fråga nummer två, Tror ni vi tvillingar har svårare att få nya vänner och lära känna tillexempel killar på läger och liknande?
- Tycker ni att det är jobbigt när folk inte kan skilja er åt? Blir ni Ledsna? Brukar folk undvika erför att dom inte kan se skillnad?
- Hur är det i era skolor? Främst undrar jag hur det är på gymnasiet? Är det många som bryr sig om att man är tvillingar och snackar om det? Jag är ganska rädd för gymnasiet och hur det kommere att bli förstår ni :/
-* Följdfråga till fråga nummer fyra, Går ni i samma klass eller i olika? Vilket tror ni är bäst?
- Sista frågan. Tycker ni att jag behöver oroa mig för vad folk ska tycka och tänka om att jag är tvilling? Kommer allt bli bättre sen tror ni? Tror ni att vi tvillingar har lika mycket möjligheter i livet som alla som inte har en tvilling?
Till er Andra : ) 
- Vad tycker ni om tvillingpar? Berätta : )
- Känner ni några som är tvillingar? Vad tycker ni om dom och tror ni att dom tycker det är bra att vara tvillingar eller att dom tycker det är dåligt ?
- Tror ni som inte är tvillingar och dom är tvillingar har svårare att skaffa nya vänner och få pojkvänner? 
- Tillexempel på gymnasiet om det går ett tvillingpar i antingen din klass eller i pararell klass, undviker du då dom för att du inte kan se skillnad eller lär du känna dom bättre och ser sen skillnad? Bry sig många på gymnasiet om tvillingar på ett dåligt sätt tror ni? 
- Sista frågan. Tycker ni att jag behöver oroa mig för vad folk ska tycka och tänka om att jag är tvilling? Kommer allt ordna sig sen? Tror ni att tvillingar har samma möjligheter i livet som ni som inte har en tvilling?

Jag är Jätte Tacksam verkligen för svar :)

image151

Taxi Taxi- Miriam E. Berhan, Johanna E. Berhan
Skönsjungade tvillingar : ) 


Walk on - U2

image144

image148

image146 image145
image149

Vad tycker ni ?

Jag tycker verkligen om fotboll riktigt mycket. Jag är målvakt och jag tycker att känslan att slänga sig, att landa med en stor duns men ändå inte känna någon smärta utan bara lycka är obeskrivligt skön. Ja, Jag tycker verkligen omm fotboll riktigt mycket. Men för mig finns det mycket viktigare saker. Då menar jag till exempel musiken, saker jag är rädd om, människor jag är rädd om och Älskar men framförallt Hur Jag Mår !! Känslan som finns i min kropp nu, den är obehaglig. Den skrämmer mig så mycket. Den skrämmer mig verkligen. Jag blir så rädd. Jag blir rädd för saker. Rädd för människor. Både främmande och de jag Älskar och känner. Jag blir bara så rädd!
Om vi tar ett exempel som faktiskt ligger och snurrar runt i mitt huvud just nu.. Såhär: Mitt fotbolls lag ska spela träningsmatch mot ett annat lag. Ungefär hälften av de som spelar i andra laget går i min skola. De vet att jag har en tvillingsyster. Men jag är så fruktansvärt rädd. Så jätterädd för deras reaktioenr. Om de kommer att prata om det. Jag är så rädd. Känslan kommer smygande som en orm. Man hör den inte men när man ser att den är där, ja då blir man LivRädd! Man vill bara försvinna till en annan plats. Jag vill så gärna må bättre. Men hur ?? HUR??
Jag vet att hon är min syster. Min syster. Nöstan alla har en syster. jag vill så gäran se det så. Bara min syster. Men tycker ni jag kan det?

Sen skulle jag vilja fråga en fråga. en fråga till er som jag länge har funderat på hur jag ska fråga och vilka svar jag kommer få. För det är svaren som oroar mig. Om ett svar blir som jag inte vill då vet jag inte hur det kommer att gå. Men nu ställer jag bara frågan och jag hoppas att få några svar:


Vad tycker ni om tvillingar?


Tack i förhand :)

image141

image142

TACK!!<33

Jag vill bara tacka alla kära bloggare för alla kommenatarer. Min mening med min blogg är inte att den ska bli den bästa eller att den ska ligga på blogg toppen. Meningen med den är att jag ska må bättre. Och det gör jag. Tack vara alla kommentarer och peppande jag får av er. Kära Bloggare. Ni har verkligen fått mig på bättre humör och varje dag när jag loggar in så måste jag säga att när jag ser att jag har fått en kommnetar. Då blir jag jätteglad att jag ska spricka. JAg vet inte varför. Men det att folk läser det jag skriver och bryr sig. Ni bryr er om mig. TACK SÅ JÄTTEMKT <3 TACK!!!!!!!!

NI LYSER UPP MIN DAG !!!!!

image138

image139

NI LYSER UPP MIN DAG !!!!!!!!!!

Vem vill inte vara Glad ?!?

Jag mår så dåligt och den obehagliga känslan försvinner inte. Den ligger kvar och trycker i min kropp, mitt huvud. Jag vill får bort den men det går inte. Både känslan om tvilingskapet men även den obehagliga känslan för livet och allt annat. Jag tänker så mycket, för mycket, Jag vet! Men jag vill så gärna få bort det. Jag vill känna mig stolt och jag vill känna glädje. Inte bara oro och rädsla Hela Tiden. Jag vill känna mig vacker. Jag vill känna att jag är lika mycket värd som alla andra! Jag vill så gärna! Så snälla hjälp. Hjälp mig. Jag hatar känslor ibland !! 

Vem vill inte vara Glad ? Vem vill känna sig dålig? Ingen ? Inte jag i allafall!! 

  

Dikt !

Jag tittar ut genom ett fönster
Allt jag ser är ett suddigt dis
Ögonen kisar för att se en kontur
Vill veta att världen inte är grå

Förtvivlat slår jag mot glaset
Mina händer gnuggar den kalla ytan
Men världen utanför är sig lik
Från min plats förändrar sig inget

Jag tar min jacka och går ut
Solen smeker mina bleka kinder
Där springer två hundar förbi
Och någon målar sitt hus i rött

Och jag ler igen...image131

Tack Krazypal för denna underbara dikt.
Den går mig att Le och känna mig Glad. TACK :)

Grattis : ) 6 April

 Igår fyllde jag 14 år :)


U2 U2 U2 U2 U2 U2 U2 <3333

Jag Älskar U2. Jag Älskar dom så Mycket <3 Jag älskar låtarna. Jag Älskar dom. Jag Älskar Allt som har med U2 att göra. Jag Älskar dom. Deras låtar betyder något. Deras låtar är Bäst <3 Jag Älskar U2 <3


image128

image129

Jag fick en sån här affish med U2 idag på min 14- årsdag :)
Gud, vad jag Älskar dom <3

Tack så mycket : )

Idag så hade jag ett jättebra samtal med min mentor. Vi pratade om allt som oroade mig och allt det som jag kände var obehagligt. Även allt det som ständigt snurrar runt i mitt huvud just nu. Allt om matchen, tandläkaren och allt annat. För er som inte vet tycker säkert att det är helt vanliga och ofarliga saker så kan jag bara säga er att jag tyckte så med - innan ! Och jag skulle göra vad som helst för att känna så igen, för att inte bry mig. Men det är svårt. Min hjärna fortsätter bara att förstöra mig och gör mig ledsnare för varje dag. Men jag försöker så gott jag kan. Jag föröker verkligen och tro det eller ej så får jag jättemycket tröst av blogg.se. Av alla som skiver snälla kommentarer om att jag inte ska bry mig men även de som skriver om vanliga saker får mig på Gott Humör:)  Jag blir Glad när jag ser att folk är intresserade av något jag skriver. Jag blir Glad när jag ser att det kommer fler och fler kommentarer. Jag blir verkligen Glad och jag vill tack er av hela mitt hjärta för att ni får mig att må bättre och försöker att hjälpa mig ur den siuationen jag har hamnat i. Tack er alla och Pernilla. Tack :)

Och tack för brevet Eva. Dina brev gör mig verkligen starkare. Du skriver på ett sånt fint sätt att det får mig att bara bli gladare. Jag kan läsa dina brev flera gånger om och bli lika stark varje gång så Tack:)

Även om alla komentarer jag får gör mig Glad och stärker mig så är det en kommentar som jag verkligen tog åt mig. Den är från Lotten:"  -  Hej Alma! Vad söt du är! Varför är du så orolig för vad folk ska tycka om att du är tvilling. Jag tror faktiskt att den som bryr sig mest är du själv! Och varför gör det något om någon inte kan se skillnad. Visst det kan bli lite bökigt ibland men att folk inte kan se skillnad på er betyder ju inte att folk inte tycker om er!! Tvärtom tycker de flesta att det är häftigt med tvillingar. Jag tror att det enda du behöver göra att bestämma dig: 1) Vill du vara en tvilling som njuter av att vara tvilling, som visar utåt att du är stolt eller 2) vill du vara någon som skäms över den du är? Jag tror du vill nr 1, och om du väljer det kommer folk inte att bry sig om något annat än att du är en tjej som gillar sig själv och därmed kan gilla andra. Sluta oroa dig! Du har verkligen inget att oroa dig för, tvärtom! Shit vad många som skulle vilja ha en tvilling. Lycka till snäckan "


Den hjälper så väldigt mycket. Tack ! 

Du är så Fin !

♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥
 ♥ Han är Söt som Socker den sötnosen  ♥
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

RSS 2.0