Maaatcheen!

Igår spelades matchen. Vi förlorade med 0-4. Men för mig var inte det det stora. Nu känns det jättebra att jag har det jobbiga över. Det är ju inte motståndarlaget jag oroar mig över. jAG känner dom väl och vet var jag har dom. Det är deras killkompisar.  Igår satt dom på en bänk precis bredvid planen. Precis brevid där min syster spelade.

OTOLIGT nog så brydde jag mig inte särskilt mkt. Självklart blev jag irreterad någon gång då jag hörde att dom skrattade och sa något men va fan: Fuck them! Det är precis så: Fuck them. JAg vill känna så. Tänka så.

" Visst kan d va jobbigt o va tvilling ibland...men oftast tycker jag bara att d beror på inställningen man har själv. Om folk har svårt att hålla ordning på vem som e vem så e det deras problem. Anstränger dom sig inte..fuck them! d e bara o säga ifrån." Tack Atta!

Det är bra. Det betyder att jag inte bryr mig lika mkt. Att jag är mer självsäker. TACKTACK!!

Även om jag inte gillar just "tvillinggrejen" så Gillar jag verkligen min syster ibland. Vi har inte en riktigt tvillingrelation och det kommer vi aldrig ha för det vill vi inte. Men vi gillar varann precis som syskon. Syskon kärlek.

Det känns även bra att jag känner mig säker med vad jag har mina vänner. Att jag vet iaf lite vad jag står bland dom. Det känns bra att känna mig så självsäker och äntligen lite självförtroende så nära skolbörjan. Hoppas bara inte det försvinner.

Samtidigt känner jag mig osäker ibland. På hur jag käner. Ibland komer dom där otäcka känslorna fram igen. Men bara ibland. Det är ju ändå lite framsteg!

TAAAACK för alla otroliga komentarer. Det ä ni som får mig att orka!

image181

(Nedre bilden)
 Om J!
Jag saknar dig min otroligt gosiga, knäppa vän. Du är så jädrans bra. Du dömmer ingen efter utssende eftersom du vet hur det känns. Att bli dömd. Du vet att folk inte gillar dig alls, pågrund av ditt utseende. Men jag Älskar dig så himlans mkt. Även om vi inte träffats på länge och jag vet att vi inte är Bästa vänner så har vi vart vänner från första dagen i 4:an. När vi träffaddes. Ditt underbara smile eller knasiga skratt när du tycker något är roligt när det egentligen inte alls är roligt. Men vi har även haft mkt tråkigt också. Mkt mobbning och bråk. Mkt utnyttging. Men för mig är du Bäst. För mig vet jag att jag föralltid kommer att vara en. Du komer aldrig dömma mig.

Till dig vill jag bara säga: Skit i vad andra tycker om dig och din Såkallade sjukdom, Du är värd så mkt mer. Du har människor som verkligen bryr sig om dig. Älskar dig. Vi gör det. Jag saknar dig verkligen!


image183

Till Dig min bästa vän!!

S, du är verklige mitt allt. Då menar jag allvar. Inte något jädrans fjortis snack. Du har vart med mig hela mitt liv. Du vet hur jag tänker och vill inget annat än mig väl. Du har den roligaste och knasigaste humorn. Vi två har alltid vetat var vi har varann. Jag kan inte komma på något tillfälle då jag inte tyckt om dig. Vi har stått upp för varandra i vårt och torrt. Ja, för mig är det du eller ingen . Man ska inte säga jag älksar dig hela tiden för då mister det betydelse men du är verkligen för bra. JAg älskar dig.

image184

UNDERBARA BIIIILDER!!!!

image185

image186
Jag gillar dig, trots allt jag hatar!!!!RSS 2.0