Hjälp.

Sommarlov ! Tack för det. Men ändå kan jag inte släppa tankarna. Tankarna som viskar: Hur kommer det gå i 8:an? Finns "hon" kvar? Kommer "hon" vara lika dum? Hur kommer jag känna? Kommer jag gråta?  

Allt det finns också i mina drömmar. Jag kan bara se hennes ansikte. Höra hennes röst och känna hur mycket jag HATAR henne. Jag är så rädd. För henne. För en ända människa. Usch, hur kan jag. Jag som hade så mycket självförtroende innan. Varför kan jag inte bli den glada tjejen som hade ALLT man kan önska sig här i världen. Varför ?

Ibland känns det som att jag inte kan prata med varken mamma eller pappa, men jag vet att pappa läser minh blogg så det är ett stort stöd och ett enklare sätt. 
Jag är rädd, rädd, rädd hela tiden. Jag hatar det. Jag får aldrig ro. MIna tårar får slutar aldrig rinna. 

Snart är det match igen mot H. Jag har skrivit om det innan.HÄR & HÄR ! Tack för alla kommentarer där förresten.
H är ett sånt lag som är dom tuffa. Visst, hälften är väl snälla. Men alla är väl liksom populära och så. Jag tycker inte om sånna. Dom kommer ta med sig så mycket folk till matchen. Och jag vill inte att dom ska träffa A. Jag vill inte se deras reaktioner. Visst, de flesta vet att jag hon finns. Men ändå oroar jag mig som bara den.

Jag vill ha hjälp. Jag vill att någon ska hjälpa mig. Prata med mig. Så jag förstår. Pappa och mammas prat hjälper men ändå så är försvinner inte känslan. Pskologen och kuratorn jag pratade med förstod inte. Men dom sa att dom bara tyckte det var spännande och så. Visst, snällt. Men det är inte sån hjälp jag vill ha. Jag vil inte ha massa medkänslor. Klart jag vill . Men jag får inte riktigt fram ordet. Alltså jag vill inte ha folk som säger att tvillingar är spännande och sånt bara för att få mig på bättre humör. För det får mig inte på alls bättre. När jag pratar vill jag att jag prataar om tvillingskapet. Jag vill inte att den jag pratar med ska säga så mycket om det. jag vet inte. Men varje gång min kurator sa tvilling eller någpt ville jag bara där ifrån. För samtidigt som jag vill få bort mina problem och må bättre så vill jag ju egentligen bara glömma att vi är tvillingar och se oss som systrar. Som innan.

Allt var bättre innan. ALLT !

TACK !!!

<3

Jag Älskar det här!


Svara här !

Jag vet att jag säkert är jättejobbig som frågor om ni är tvillingar och liknande men det är på något sätt min grej. Alöltså det känns bra att göra det och se hur andra tvillingar lever. Så det skulle va jättebra om ni som är tvillingar gick in och svarde. Jag skulle bli super glad. Jag är redan super glad för dom som redan har tittat på min blogg. TACK !¨

RSS 2.0