VEM ÄR JAG?

Tänk, tänk vad svårt för människor som hittar till min blogg nu. Visst kan man gå tillbaka långt bak men jag tror det krävs mycket letande i min blogg för att få fram en klar bild på vem jag är eller "vad" jag är!

Dock är det svårt att förklara. Jag vill gärna, eller väljer hellre att hålla min blogg anonym vilket känns bäst för mig eftersom att det här är som en, ja, såkallad dagbok för mitt inre.

Men jag är en tonåring som bor i södra delen av Sverige. Har en tvillingsyster. En tvillingsyster som jag inte hatar men som jag däremot har svårt att hantera. Just delen med identitet och liknanade saker är jag urusel på att klara av och tar åt mig av allt. Någongång för ett år se och lite till så fick jag en annan syn på hur tvillingskapet egentligen var. jag tror att det började med att jag började fundera på hur det skulle vara att inte ha en tvillingsyster. Något som jag aldrig komer att få reda på hur det är.

Sen började jag och min syster på olika skolor vilket kanske ledde till endel saker som jag har svårt att ta mig igenom. Alltså. Jag tycker inte illa om min tvillingsyster. Vi är inte mer än syskon, vi har aldrig blivit uppfostrade på liksom, eller som tvillingar. Vi är tvillingar men ser oss själva nog mer som systrar.

Det jag är rädd för. Eller det som gör hela mig skakig och skapar en stor oro i hela min kropp är egentligen otroligt svår att förklara. Jag är inte säker på omjag vet säkert själv. jag mår bara inte bra. Det känns som att jag är förföljd av att jag har en tvillingsyster i alla sammanhang. Det känns som att jag inte kan träffa nya människor, träffa killar mm. Det känns alltid som att det är det som bromsar. Det känns som att bromsen till att ha roligt och kunna vara avslappnad och social är just mitt tvillingskap, eller vårt tvillingskap.

För andra kan det här låta helt sjukt och jag lovar er, det är det! Men det kan fortfarande inte hjälpas hur jag mår. Jag klarar inte av det längre. Den paniken, det kontrollbehovet att alltid veta vart hon är så att hon inte är där någon av mina vänner är. Förstår någon den känslan?

Det ända jag vill är att bli sedd som mig, som mig själv inte som ni eller som eran utan som din! Jag vill kunna vara med människor, träffa killar och stolt kunna säga: Jag har en tvillingsyster. Jag vill inte behöva oroa mig för hur det kommer att tas eller om de människorna kommer hata mig därefter.

Jag vill bara hitta ett läge i mitt liv där jag trivs. Där jag trivs med att vara mig själv. Vare sig med eller utan tvillingsyster. Jag vill kunna träffa nya människor utan de känslorna av att bli liten, de känslorna av rädsla och skräck. Jag vill slippa de tankarna om oro. Oro om att någon jag känner ska tro att jag är hon trots att jag vet att vi är två olika människor som är olika nu. jag vill kunna slippa allt det där och bara njuta av mitt liv. Men det känns helt omöjligt!

Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Just nu ligger min puls över 100 bara för att jag stressar. MIn panik är så förbannat stor i hela min kropp. Jag klarar det inte mer. Den känslan av att känna mig helt ensam. helt ensam utan någon att prata med. Jag orkar inte det mer. Fyfan.

Känner någonigen sig? Finns det någon av er därute, mina trogna läsare som förstår mig?

image668

dölj min spår

image667


sjuk

Som sagt är jag sjuk. Det stör mig öfr jag har så fruktansvärt mycket att dela med mig av. Jag var bara tvungen att gå in och skriva här lite. Min underbara blogg. Min plats.

Dock är febern ganska låg och jag känner mig helt okej! Kan inte skriva något längre inlägg vilket jag är ledsen över. Behöver ju skriva. Men jag tänkte att jag kan lägga upp lite bilder istället. Det är ändå härligt med bilder. Bilder är sommar. Sommar är härligt! ..bjuder på bilder på min sötnos. Min sötgurka. han är ofantligt underbar!

image665

image666

THE NOISE NEXT DOOR

  
She might & Look up your dauhters - THE NOSIE NEXT DOOR

Det här bandet är coolt. Faktiskt bra. Har aldirg hört talas om dem förrens jag såg en dokumentär, triss i trillingar. De var med i nån undersökning och då sa de på doumentären eller berättade om deras band. De är coola. Frissorna är ju balla.

image664

so sick

jag är sjuk. illa. mår illa som en gorilla.

DAGENS BILD

image661

it is pretty

So pretty. Fantastic prettyy! 

 Det finns tider då tårar ständigt rinner
Då smärtan är så stor att hjärtat brinner
Men förr eller senare tar den tiden slut
Någongång dör all din sorg och smärta ut
Tänk bara med hjärtat så går det lätt
Följ dina känslor så hittar du rätt.....

image557

Like it not

Oh, jag orkar inget längre. Vill bara vara ute och njuta. Orkar inget annat. har ni någonsin känt er så fruktansvärt hängiga?

FLOWER POWER


image660

image657

image658

image659

Tänk vilken färklick våran natur kan ge oss. Tänk på det gröna gräset om somrarna med miljoner små vackra blommor som lysser upp starkt. Tänk på alla våra oranga och gula löv under våren och tänk på alla mörkgröna och gråa kontraster på hösten. Och tänk på allt det ljusa på vintern. all snö som lyser upp det övriga mörkret.

Dock är min favorit sommaren. Titta bara vilka färger sommaren kan ge oss. Sommaren som Benjamin i Morgonsoffan skulle beskriva det: Sommar får 4 av 5 toast. Kanonkul *tummen upp*

Han är underbar!

 

IBLAND

Ibland vill jag bara se dig lida. Ibland vill jag bara se dig försvinna. Ibland vill jag bara se dig dö. Ibland vill jag bara se dig gråta. Ibland vill jag bara se dig gå iväg. Ibland vill jag aldrig mera höra din röst. Ibland vill jag aldrig mer sig ditt ansikte. Ibland är alltid, alltid är nu!

Ibland vill jag bara känna att jag lider. Ibland vil jag bara försvinna. Ibland vill jag bara dö. Ibland vill jag bara gråta. Ibland vill jag bara gå ivåg. Ibland vill jag aldrig mer prata. Ibland vill jag aldrig mer se mitt ansikte. Ibland är alltid, alltid är nu!

image656


U2

     
Första raden: Stuck in a moment you can't get out of & Beautiful day
Andra raden: Elvation & Where the streets have no name
Tredje raden: With or with out you & Sunay bloody sunday
Fjärde raden: Pride & Running to stand still

JAG BEUNDRAR ER! TACKAR JESUS OCH GUDARNA FÖR U2!!

It's mine

Vissa av de här bilderna är tagna av mig och vissa har min syster tagit. Njut.
image651

image652

image653

image654

image655

HANDENS FEM FINGRAR

Jag känner dig, jag känner dig så väl.
Dina fasor, dina våndor finns också i min själ.
Du är mitt kött och blod.
Det bär ett dyrbart namn, det är min kärlek utan villkor.
Jag gör vad jag kan.
Så stor och stark på dagen, men så liten mitt i natten,
när ingen ser, när ingen vet, kommer gråten mitt i skrattet.

Fem fingrar ska skydda dig.
Ett är månen, ett är solen, ett är polstjärnan bakom molnen.
Ett är hopp och ett är tro.
Handens fem fingrar vaggar dig till ro.

Hmmm...

Stort är mörkret nu.
Månen är itu,
men det är natten som gör dagen ljus och mitt ljus är du.
Och denna jord är rund,
finns här ingen annan som kan ge mig sån förtvivlan?
Och som är lika sann.
Du blir rädd för dina skuggor,
alla hot som aldrig når dig.
jag ska sjunga dig ett löfte,
och jag vet att du förstår mig.

Fem fingrar ska skydda dig.
Ett är månen, ett är solen, ett är polstjärnan bakom molnen.
Ett är hopp och ett är tro.
Handens fem fingrar vaggar dig till ro.

Om du tänker dig den skogsväg,
vi vandrar ibland,
gick vi stigen ner till vattnet.
Din hand är i min hand.
Se så långt där ner i djupet,
på botten av den sjön,
där finns en silverskatt som glimmar,
den är din inatt.
Så slumra in och dröm.

Fem fingrar ska skydda dig.
Ett är månen, ett är solen, ett är polstjärnan bakom molnen.
Ett är hopp och ett är tro.
Handens fem fingrar vaggar dig till ro.
Handens fem fingrar vaggar dig till ro.

Yeeeeeaaaaa...


denna låten, denna underbara fantastiska låten och underverk är LeMarcs. En av många mirakel. Jag bara fullkomligt älskar denna låten. Ni får fantisera om hur den låter men jag lovar er det, jag lovar er att den är vacker som få. Den får hela kroppen att skälva och nästan le, bara för att det är så fint.  Jag älskar det!


BOB DYLAN

 
  
Högst upp: I want you & Just like a woman
Mellersta raden: Visions of Johanna & Baby let me follow you tonigth
Sista raden: Like a rolling stone & House of the rising sun

JAG ÄLSKAR DIG OCH DIN MUSIK! BOB DYLAN, JAG TACKAR OCH BUGAR FÖR DIG!

hard day

ledsen för den dåliga uppdateringen på bloggen. Igår vart jag upptagen och idag spenderades hela dagen på en  endags cup en halvitmme bort. kom precis hem och åkte klockan 7 imorse. Vi var tio lag och mitt lag kom 5:a. Så, egentligen är det ända jag kan säga: FAN VA BRA! Alla, inklusive dom som inte brukar vara på topp var på topp olch vårt spel fick vi igång förbannat bra. Jag kan bara le och vara otroligt stolt över min lagkamrater. Som målvakt var det bara de första matcherna jag fick mycket bollar på mig. Sen, fungerade vårt spel superbra. tack alla för en jättebra dag!

..dock blev mitt ansikte inte alls något solbränt. bara lite på kinderna. Förra året var mitt ansikte helt uppbränt! Men, vad spelar det för roll nör jag haft en bra dag med mina vänner i solen? Ingen roll alls.

image647

image649

image650

eftermiddag

Jag längtar till i eftermiddag. Då ska jag till staden med min underbara Märta Astrid. Min älskade lilla farmor. Henne älskar jag högt och kommer alltid göra. Hon har en plats som inte går att ersätta. Jagälskardig!

image646

INTE KÄR

Jag är inte kär i dig. Jag är kär i dig. Egentligen. men jag vägrar vara det. jag är inte kär i dig. Du är fel. För mycket fel. Jag är inte kär i dig. Inte! Aldrig. Fel. Inte rätt. Fan! Jag är inte kär i dig!

fyfan

Jag vill bara svära någon rätt upp iansiktet. Jag vill bara se den människans förvåning. Jag vil bara se den personen bli arg på mig. Jag vill bara se den människan bli besviken på mig. Jag vill bara slå den männsikan i skallen och fråga Varför? Jag vill bara att den människan ska förstå mig. Bara förstå lite. Förbannat lite. jaghatardig!

Jag vill bara dö. Jag vill bara skjuta mig i skallen. Jag vill bara hålla andan och aldrig mera andas. Jag vill bara titta ner och aldrig mera upp. Jag vill bara gråta och aldrig sluta. Jag vill bara att du ska förstå. Jag vill bara att du ska fatta. Jag vill bara att du ska fatta att mitt liv är ett helvete. Jag vill bara att du ska förstå hur jobbigt det är. Döden. jaghatardig!

Jag vill bara gå. Jag vill bara gå och aldrig mera vända hem igen. Aldrig mer vill jag titta tillbaka. Aldrig mer vill jag se ditt ansikte. Aldrig mer vill jag höra din röst. Aldrig mer vill jag se dig le. Aldrig mer vill jag se dig gråta. Aldrig mer vill jag höra dina andetag. Jag vill bara inte vara. Jag vill aldrig mera veta. Jag vill aldrig mera skratta med dig. jaghatardig!

Jag klarar inte av mitt liv. Jag klarar inte av någoting. Jag är död.

image644

image645

THE BODEANS , igen


closer to free- The bodeans

fade away- the bodeans

Härligt att lyssna på. Väldigt härligt!

rädd dag

Det här är en rädd dag. En dag då jag är rädd. så rädd att hjärtat bankar högt inom mig. Så högt att jag har vsårt att andas. Det brabbar hela mig. Jag är rädd. Så förbannat rädd. Hjälp? panik i hela min kropp.

GREAT EVENING

Jag har haft en såå här jätterolig. Träffat lite konfa folk och haft kul. Vi övade på avslutningen. Väldigt väldigt roligt. Jag känner mig så bekväm där. Nu är det verkligen dags att sova så vi hörs, jag skriver imorgon.

Väldigt mycket kramar!

image643

THE BODEANS


She's a runaway - The BoDeans (min favorit än sålänge)

HÄRLIG kväll

en härlig kväll väntar mig. Ska hinna åka ut för mig själv och köra lite bräda. Fast ifall tiden inte tilllåter överlåter jag det tills morgondagen. Just nu har jag precis lagat mat till hela min familj. En jobbig grej att göra men också en nödvändig.

Som sagt, nu har jag läxor att göra men kommer även hinna med en del skrivande, roligt och tråkigt. En helt vanlig vardag! Jag tycker om att skriva. Jag älskar att skriva. yäy.

image642

UNderbara sol

Min underbara sol. Mina underbara ljuskälla. Snälla visa dig hela tiden. Göm dig aldrig. Visa dig. Du gör mig glad. Du gör människor glada. Du gör oss glada. Fantastiska sol, du förstår nog inte vilken glädje du sprider. inte bara till mig. Till hela världen. Till alla! alla i hela världen.

Sol, jag och alla andra människor på denna planet. Vi älskar dej. Vi älskar, älskar dej! Du är vårt ljus och hopp!

image641


love i around the corner

du underbara varelse. Du underbara människa. Du roliga figur med ett härligt ansikte som charmar vem som helst. Ditt underbara skratt som får ala att le eller skratta med dig. Du ger folk glädje. Du ger folk skratt. Det är guld värd. Helt otroligt underbart bra. Bra är du. Du är bra.

Jag gillar dig inte. Jag älskar dig inte. Det ligger snararde på tycker om. Du är ingen människa, ingen människa som är som någon annan. Speciell fast ändå väldigt som alla andra. För mig är du inte som de andra. Men du är heller inte någon människa som jag har i mitt liv nu. Ingen som du finns i mitt liv. Du är väldigt olik resten. resten av mitt liv. Väldigt olik. Väldigt bra olikt.

Du ger mig sång. Du ger mig glädje. Det tackar jag för. Samtidigt undrar jag om jag duger. Är jag tillräckligt bra? Kommer du någonsin kunna se på mig med samma ögone som jag ser dig på. Jag är osäker. Så väldigt osäker.

Vem är du egentligen? Egentligen? Jag vet inte vem. Inte varför. Jag vet inte något. Det ända jagv et är det leende du ger. Jag vet hur det pirrar i min kropp när jag ler. När jag kan le. När du får mig le. Så tack! tack kära männikska. Takc för att du är precis som du är. Precis som du ska. Men gå din väg, gå din väg om du inte accepterar mig, för då finns ingen respekt för dig i mitt liv heller. Men tack. Tack igen. Tack tusen gånger om. TACK!

image639

image640
systers bilder.

you scream with colours of love. Colours of life.


one picture

Glömde en bild ifrån lägret. En vacker bild. Härlig bild. En bild med känsla. En bild med glädje. En bild med skönhet. en bild med ALLT! Halleluja. jag älskar den!

image638

It's everything.

,, man är som man är tills men blir som man ska,, ..ett väldigt sant ordspråk. Väldigt sant så mycket att jag älskar att säga det. Underbart! Fint, vackert och så ofantligt mycket SANT!

image637
foto: syster min.

THE CLASH

      
London calling och Should I stay or Should I go med THE CLASH

De har härliga låtar. har ett samlingalbum hemma som jag lyssnar lite på och sjunger med lite i låtarna. Laaallaa..should I stay or stould i goooo....

/ it's everything. My day was great today. Happy thoughts! great! / tvillingsjaal.

jag jobbar

Jag skriver så mycket läxa nu att mina händer glöder. Det handlar om miljön. Om våran miljö och planet. Tycker det är väldigt intressant vilket gör der enkelt att skriva.

Har tränat och känner mig fräsch. ännu fräschare med mitt kortare hår. Det är lite page form på det hela och mina rosa slinogr är kvar, Underbart!
 
Jag återkommer snart med lite inlägg. Läxan först sen mitt egna liv, mitt skrivar liv.

/ tvillllllingsjjjjaaaaal.

image634

image635

Sitter på min äldre dator där hemma, där nästan inga bilder är lagrade. Därför bjuder jag två på, faktsikt de finaste bilder jag har. På min underbara, bästa vän under några år. Gunnar hette han och var min bästa kamrat. Djur kan vara underbara vänner! Så bra!

It feels like love

Yes it do. Kärlek. Kanske känner jag kärlek? Eller så är det bara något annat. Det tåls att fundera på. Kärlek är bra. Och dåligt. Både ock. Både bra och dåligt. Bra när man bara känner glädje och blir pirrig och varm i kroppen varje gång man kommer nära personen. Dåligt när man mår dåligt av det, när man inte blir besvarad och inte blir uppskattad.

Kärlek är trots allt en vacker sak. Tänk att vi människor kan bli kära. Att vi faktsikt gillar varandra, tycker om varandra så mycket att vi vill leva med den personen ett helt liv och beredda på att förändra oss själva för att få det att fungera. Det är helt underbart! Åh, kärlek gör mig hel. Även kärlek som inte blir besvarad. Det är fint!

image633
love,

JOKERMAN

Stående på vattnet, kastar iväg din föda
medans ögonen på idolen med järnhuvud glöder
Båtar på avstånd seglar in i dimman
Du var född med en orm i båda dina knytnävar
medans en orkan blåste
Frihet är precis runt hörnet för dig,
men ärligheten så långt borta, vilken glädje vill det göra.

Joker dansar till
näktergalens melodi.
Fågel flyger högt vid ljuset av månen
.
Oh, oh oh JOKER!

JOKERMAN- BOB DYLAN


I skolan får vi välja en låt att översätta. Jag valde denna och visst är den klockren?
Det bästa är de poetiska raderna. Hallelujha!Tomorrow

Har såååååå här mycket att berätta, dock sååååååå hääär lite tid. Men det kommer. har precis vart och klippt mig. Ändrat min frisyr ganska så rejält! Bara så att ni vet. Men jag lovar, mer kommer imogroibn. Har varit ur usel de senaste. För min egna skull måste jag kunna sätta mig ner och skriva. Det hjälper mig!

God natt människor!

image632

tomorrow <3


morning

GOD MORGON MÅNDAG!

Måndag är en såndär , jobbig menändå skön dag. Just skolmässigt så är det en hyfsat skön dag, lektioner efter varandra och som går snabbt. Men mer psykiskt så är Måndag och Söndag de mest jobbiga för mig. De påminner mig att en vecka redan är slut och att en ny redan börjat. De påminner mig om stressen. Om all panik. om allt som måste göras. om allt som måste ses. Om allt som måste fixas. Allt.

Det går så förbannat fort. Vill att det ska så förbannat långsamt. Åh, förbannade MÅNDAG!

/tvillllingsjaaal.

I LOVi'n it

image628

image629

image630

image631

JAG ÄLSKAR DET! OCh GUD, JESUS, ANDEN, alla tre. Jag ber att ni ska få mig må underbart bra igen. Alltid! Tack!

Naturbilder

image624

image625

image626

image627

With colour. Bara lite mer natur. Straxx lägger jag upp de lite mer, nja, mina favoriter. De lite mer omstylade.

I'm home

Nu är jag hemnma efter ett fullpackat läger. Det var kul. Så kul läger brukar vara. Dock är jag slut. Helt otroligt slut i hela min otroligt trötta kropp. Ni ser ju bara hur många gånger jag använder trött i en menig...
 
Men det var kul. Såg en underbar film. En så bra film att det är svårt att beskriva. Men, jag ska göra det under kategorin Movies sen, har ju faktiskt en katgori som heter så.

..och till tjejen under namnet Linn, för det första. Jag är otroligt glad att du skriver de kommentarer du gör. De gör mig alltid, så glad och lycklig. Så tack! Och angående bilderna, är det helt okej bara du inte missbrukar dom och användert till nått annat (haha). Och, nej, ingen bilddagbok. Har du? 

Nu är det sol ute männniskor. underbara sol hela helgen har solen visat sig. under lägret har vi kunnat vara ute och bara njuta. Bilder kommer också snart! eller sen. 

Och imorgon hönder mycket. Jag ska klippa mig. Det är det bästa som finns. Jag älskar att klippa mig. Det är så ofantligt skönt på något sätt. Underbart! 

..fick just reda på två jobbiga nyheter, och vill bara skriva att jag tänker och bryr mig om de inblandade.  

Så här vart en liten uppdatering och ni fattar inte hur mycket jag ska skriva här de närmaste. Har armarna fulla med saker som jag vill dela med mig av. Både tråkigt och roligt.

SO LONG!

image623

LÄGER HERE I COME

Nu är det läger. Konfimation. Det ska bli roligt. Väldigt roligt. Men trött, trött kommer jag bli. Förbannat trött. Men visst är det skönt att vara trött ibland. i think.

/tvillingsjal önskar er än VÄLDIGT bra helg och uppdateringen blir på Söndag (: you're the best!

image619
 min pojk.

FEVER PiTCH SOUNDTRACK


Baby O Riley- The Who ( KLICKAHÄR och läs på, fjärde raden nerifrån)

Café 68- Nael McColl & Boo Hewerdine


Fanns inte mycket låtar, men jag tycker verkligen om dem. Låtarna. Har de på skiva. Underbara!

To win my love.

Kärlek är något speciellt. Det finns något vackert med just kärlek. Just den där spirande kärleken. Den där kärleken som får en att bara pirra i hela kroppen och rodna i ansiktet. Ja, den där kärleken. Den där mjuka och vänliga kärleken. Inte den där brustna kärleken som förstör och gör ont utan den fina. Den mjuka. Den härliga. Den som för med sig leenden. Den för med sig hopp världen runt och som får människor att må bra. Den där kärleken. Känner ni igen den? Den där fantastiska, underbart härliga och färgglada kärlek. jesus, kärlek är allt bra ibland.

Kärlek finns i våra kroppar. Den finns i din kropp. Den finns i min kropp. Den finns överallt. Världen runt. I varje land. I varje hörn. Överallt finns den och överallt syns den. Och alltid, önskar man att just den där kärleken skulle finnas precis nu. Precis nu, precis där i sin egna kropp. Jag älskar kärlek trots att den inte alltid känns som att den finns. Men det gör den. Alltid. Jag avhudar dig kärlek och jag älskar dig kärlek.

..och idag har varit en glad dag. Och angående kärlek så "nämnde" min klasskompis till mig i förbifarten att han visst skulle kunna vara min pojkvän?! Missförstå inte. han är inte kär i mig (så vitt jag vet) men han svarade på en fråga när någon frågade om han skulle kunna vara tillsammans med mig ( ..och nej, det var inte jag som frågade, det var ett dåligt skämt någon drog) och han svarade visst, Ingen stor grej. men visst drar man på smile groparna lite extra. Visst gör man. Det gör man.

image616

It's just me.

image615

Jag älskar at älska en dag. Jag älskar att älska ens utseende. jag älskar att älska allt som är bra. För då vet jag att jag inte bara hatar utan också kan älska och vill älska. Jag Älskar mig själv ibland.

Lovely day

Dagen idag har varit underbar. Eller jag vet inte om underbart passar, men jag gillar den. Dagen har liksom varit annorlunda bra på något sätt. En dag som man kommer ihåg. en dag man kommer ïhåg trots att det är en torsdag precis som alla andra. Det vara bara något speciellt med klassen idag! Ja, lovely day helt enkelt.

Apropå det, så har jag några låtar som passar in. De matchar. Och är perfekt matching!

Denna heter just "lovely day"


beautiful day

..och lite Jackson. A'int no sunshine 


like a bird

Känner ni igen känslan av att man verkligen inte vill, verkligen verkligen inte vill men måste. Man kan inte ta sig u det på något som helst sätt. Dagarna bara springer förbi och dagen, den dagen, dagen D kommer närmare och man kan inget göra åt det. Man känner sig så instängd, Så fast. Så inburad. Man vet inte vad man ska ta sig till för att göra saker bättre. För att klarar av det. För att klarar av det hela. Uatn paniken. utan paniken som kommer vareviga kväll. När en till dag har gått. Förstår någon?

Värre när man räknar dagarna. när det är en månad kvar och den tiden bara flyger, allt bara flyger förbi. Förbi som fåglar. Flyger förbi som fåglar. åh, jag vill bara vara en fågel.

Jag vill bara vara fri som en fågel. En fin och fri fågel. Inte instängd i denna bur av panik! stress. stress är värst!

Just nu känner jag mig som en and, instängd i en bur och som har en aningen svårt att flyga. streessss.

image613

image614


human touch

Idag, när jag satt tillsammans med mina kamrater i skolan tänkte jag på något. Eller jag snarare tittade och sen tänkte. Det var så här. Vi hade haft, som vi har varenda eviga onsdag en 3 timmar lång lektion i samma klassrum. Tungt är det. Man blir trött kan jag lova.

Ibland känns det som att man ska slockna.Jag menar, det känns som att kroppen blir tyngre. Ni vet den där känslan av att man är så fruktansvärt trött att man bara inte orkar. Man vill bara sitta där, inte lyssna. Kanske, kanske bara för någon sekund luta huvudet mot något för att kanske, jag säger bara kanske slumra till en minut eller så. Känner ni igen känslan?

I vilket fall, när dessa lektioner, som vi gudskelov har små raster emellan var slut och min menor, som håller i lektionerna precis skulle av sluta lektionen, ja, det var då jag tänkte på hur viktigt den här saken för människor är. Det jag tänkte på är självklart kroppskontakt med andra. Och missförstå mig inte med ordet "kroppskontakt". Jag menar inget mer än att bara sitta varandra nära, känna någon annans liksom närhet.

Det finns inget bra sätt att förklara min tanke på, för på alla sätt så kan den misstolkas. Men det jag menar är att en människa skulle aldrig klara av att leva alldeles själv. man behöver de där kramarna ibland eller den där känslan av att bara sitta tillsammans med sin kompisar. Även det här med kontakt. Alltså, inte kroppskontakt utan all annan sorts av kontakt. Man klarar sig inte utan det.

Jag älskar att nudda någon lite extra på armen eller gå tätt någon, bara för att känna liksom, inte "känna" utan bara vara nära någon. Jag änskar jag kunde förklara mig på något bättre sätt men det är svårt människor. Svårt!

Som Springsteen's låt titel heter: Human touch. Man behöver det. Man behöver känna andra människor. Man behöver känna att man inte är helt ensam. Och hela tiden strävar människor efter den kontakten. När jag satt i klassrummet såg jag hela tiden. Man ville bara känna, just den där mänskliga kontakten. Den som får en att känna sig mindre ensam, förhoppningvis skull!

/tvillllllllingsjaaal.

image612

CARDIGANS

THE CARDIGANS- My favoruite games/Your'e the storm
 

För att jag fick en känsla i min kropp som bad mig om att lyssna på dessa låtar...Och för att vi lyssnade på en av dom under ett gympapass i skolan, och den satte sig på mitt huvud!

i think i'm tired

Skolan. 8.00. Vakna trött. Sämre kan det bli men det känns som det sämsta nu. Franska första lektionen. Nej! Jag överlever. Jag överlever nog. Jag kommer i alla fall inte hem förrens halv 4. Men jag överlever. Jag överlever nog.

..paniken är kvar. Den är tung! I wish Í had more faith! ....

image611

den där paniken..

Jag känner ingen av den rädslan. Jag känner ingen av den där skräcken. Jag känner bara panik. Jag känner en panik växa sig stor i min kropp. jag känner mitt hjärta slå och jag känner hur det yrar. jag känner hur jag bara vill ut, bort från allt. Bort från mina tankar. Bort från mitt liv. Byta till något annat liv. Bara för att se. bara för att upptäcka. Bara för att, bara för att få slippa den där paniken, den där paniken som växer sig stor inom mig. Som får min kropp att skälva och som får min själ att mörkna. Den som får hela mig att skaka. inte av rädlsa, inte av skräck. Jag känner något annat. Något mäktigare. Något större som tagit över. Något som tär. Den tär på min kropp. Hela mig.

Panik. Fula, otroligt hemska och fruktansvärda panik. Är du tvungen att gå på mig? Är du så illa tvungen att finnas i min arma kropp? min arma, och tunna kropp. Jag tål inte dig. Jag orkar inte med dig. Du känns som en skugga. en skugga som följer mej vart jag går. En skugga som jag inte orkar med. en skugga full av hat. Annan hat. Inte såndär hat. Panikkänsla. den är hemsk!

måste jag försvinna för att få bort dig? Måste jag försvinna nu? hjälp. Måste jag gå?


image610


En kvinnas doft - al pacino

Movies, en ny kategori. Grattisgrattis. Nej, men jag tänkte att filmer är roligt. Då blir det en rolig kategori. Det kanske inte blir ofta, vilket beror helt på hur mycket filmer jag ser och helt på vilka jag vill ta med. Annars har jag en tendens att gilla alla filmer. Jag tycker liksom inte att någon är speciellt tråkig, mer än att den som jag tycker är "dålig" tycker jag är bra! Men, jag tar upp mina favoriter.Eller de filmer, de filmer som ger mig något extra. Som man verkligen känner något för. Så varför inte börja med mina favoritfilm, inom kanske mer vackert drama? javisst!

Filmen heter " En kvinnas doft" ochär skriven av Martin Brest. Min favorit skådespelare är med, Al Pacino. Inom aftonbladet kunde man få köpa billiga filmer där han var med vilket min pappa gjorde och nu har han blvit min favorit.

Jag är ledsen men Pacinos namn i sin rollkaraktär är som bortbvlåst i mitt huvud, likaså den andra huvud skådespelaren som spelar Pacinos assistent. Han är blind, Pacino alltså. En blind, snorkig och ganska så elak gammal man fast med ett varmt hjärta, vilket märks tydligt längre in i filmen. Själv skullen jag nog också blvit lite tjurig människa om jag förlorat min syn och endast kunde känna dofter.

Egentligen, så håänder det inte mycket i filmen. Eller visst, han tar med sig assistenten ut på ävetyr och planerar sin egna död. Men han dör inte. han fortsätter sitt liv och sedan ställer han upp för sin assistent. han blir som assistentens pappa. Visst, det är inget som helst speciellt med filmen. Men jag tycker den är fin. Så vacker. Den är speciell trots att allt är lyckligt och alla levde lyckliga dagarna efter. Den är mer speciell. underbart, härlig, hemsk, bra. Alltså, det går om vartannat. jag gillar den verkligen och jag ber er, titta på den om ni får chansen. det kan bli två jobbiga timmar men också två underbart härligt timmar med ett vackert skådepsle som man kan se i verkliga livet. I promise.

Detta är ett litet referat från någon sida (länk kommer senare) där det beskriver precis vad jag tycker om filmen.

" Åh, jag riktigt njöt igenom filmen. En kvinnas doft var verkligen helt underbar. Al Pacino förtrollar med sin rolltolkning. Jag riktigt njöt igenom filmen från början till slut ,men kan ändå inte hitta en riktigt stark anlednig till varför jag gillar den så. En möjlighet kan vara att jag faktiskt kan identifieras med Pacinos rollkaraktär. Hursomhelst. Det här är riktigt bra ,en diamant i filmens historia och den står väldigt,väldigt nära en femma. Allt fungerar. Ett måste! " källa: FILMPUNKTEN

image609 image609

Filmen får självklara 5 av 5 stjärnor. Självklara, Självklart!

One step up/two steps back

..the songs of Bruce Springsteen!

it's hard to be a saint in the city - bowie

..alltså, Det albumet är väldigt bra. Det är väldigt bra. Super. Dock är det 40 låtar till men det var bara denna jag hittade. Men det är alltså covers på springsteens låtar. Väldigt bra. I say it agian: väldigt bra!

/ tvillingsjaaaaaal.

JAG TACKAR..

Känner bara för att ge ifrån mig ett stort tack. Så TACK! Och..så vill jag att vi alla skänker en tanke på 10-åriga Engla. Jag känner dig inte, jag skulle inte fått lära känna dig heller men just nu är du det ända jag och miljoner mer människor tänker på. Jag ber.

/tvillingsjaal.

image608

... och nej, VI kommer aldrig att glömma dej Engla.


i fear the future

i feel it coming. I feel it coming over me. I feel the fear. I hate fear..

Framiden är en stor grej. En stor skrämmande grek i varje människas liv. Det finns ingen tvekan om att min puls slår snabbare varje gång jag tänker på framtiden. Det finns ingen som helst tvekan om att mitt hjärta dunkar snabbare när jag tänker på framtiden. Framtiden. Det där man inte vet. Framtiden. Det som man inte vet förrens om ett tag.

Framtiden gör mig rädd. Framtiden gör mig rädd för jag vet inte vad som väntar mig. Jag vill kunna förbereda mig på det. På vad som kan och kommer att hända. Jag vill kunna veta om det är bra eller dåligt. Men. Men det är antagligen inte meningen. det är antagligen inte meningen att jag ska veta.

Visst är mina känslor blandade. Framtiden är blandad. Säkert mycket fint men mycket dåligt. Och just nu är det det dåliga som oroar mig. just nu är det dåliga som gör mig rädd.

Just nu är det det dåliga som får min kropp att gråta. Just nu är det det dåliga som gör mig ledsen. Det gör mig rädd. Så väldigt rädd. Rädd i hela kroppen. Rädd över hur allt kommer se ut. Rädd över hur jag kommer att må. Rädd över framtiden. Allt som har med framtiden att göra. Jag är lika rädd för morgondagen som jag är för om 10 år. Jag är så fruktansvärt rädd.

..jag vill inte vara rädd. Varför är jag rädd? Vad hjälper rädsla?

image606

image607

känslan kallas rädsla. rädsla. fruktansvärda rädsla!

PROMISE

Jag lovar, detta kommer vara det sista inlägget om design. Det är bara det att jag så gärna vill veta vad ni tycker. 

 -Jag vill vet vad ni tycker om min design?
 -Tycker ni att jag ska göra den mer färgglad, isf på vilket sätt och vilka färger?
 - Ska jag ändra header (bilden högst upp)?
 - Övrigt om vad som fattas, eller som är onödigt?


Så, snälla. Låt mig veta vad ni tycker om min design. Skulle vara väldigt uppskattad från min sida och mycket hjälp i mitt förvirrade, ja, mitt förvirrande gällande bloggen! TACK I FÖRHAND!

/tvillingsjaaaal.

image604

image605

KÄLLA: gladreklam

FAVORITBILDER

Här kommer mina favorit bilder ur mitt arkiv här hemma. Jag kan inte säga att mina mappar är proppfulla med bilder men mycket bilder har blvit tagna genom råen. Dock har jag mycket, ja, privata bilder. Alltså, mycket på människor i min närmaste krets och bilder på mig själv som jag inte kommer lägga ut. Men, självklart finns där mycket bilder på bara saker. Alltså "bilder", "foton". Kalla det va du vill, här kommer mina favoriter i alla fall!

image596

image597

image598

image599

image600

image601

image602

image603

Hoppas att ni gillar det. I know I do. Förhoppningvis, om inte paniken över miljoner med läxor lägger sig över axlarna mina så kommer jag skriva ett inlägg, ett inlägg jag tänkt skriva hela dagen men inte hunnit! Så, so long!

/tvillingsjaal.

Under renovering

MIN BLOGG ÄR UNDER RENOVERING SÅ HÅLL ÖGONEN ÖPPNA OCH, OM UPPDATERINGEN BLIR LÅNGSAM SÅ ÄR DET DÄRFÖR! MEN JAG TROR JAG KOMMER VARA KLAR SNART!

BARA SÅ ATT NI VET OCH INTE UNDRAR, FAST NI FÅR UNDRA OM NI VILL!

/tvillingsjaaal.

hat

Jag har hört, jag har läst om vad som har hänt Engla. Den där tio åriga flikcan som skulle cykla hem för för första gången själv, men som aldrig kom hem. hon hade blivit bortrövad. Bara det är otroligt, jävla hemskt. Hur kan en människa vara så sjuk att han rövar bort en 10-årig flicka? I vilket fall. Någon människa, råkar ta en bild. Han/hon har fått en ny mobil och ska testa kameran. Hon komme med på bilden, likaså gör bilen, med mördaren i.

Han blir misstänkt och igår, igår kväll erkönde han. Han erkände inte bara Engla utan ett av Pernilla morden med. Så 2 människor har han mördat, som vi vet. Han berättade vart han hade grävt ner Engla. usch!

Alltså, igår när jag hörde om detta, det var precis innan jag skulle lägga mig och sova och tror ni att jag kunde sova sen? Nej. Först kunde jag inte låta bli att gråta en tår. En tår för Englas familj som har mist sin dotter och en tår för Pernillas som äntligen fick veta vad som hänt deras dotter. Sen, efter tårarna blev jag så jävla arg, är fortfarande. Jag bara, öhm, blossar upp och blir så jävla arg. Arg på den där jävla msjuka människan. Hur kan man göra något sånt? hur fan tänker en sådan människa?

Jag vet att vissa människor är sjuka, han kanske är sjuk och vet inte bättre om vad han gör. Men jag kan INTE tycka synd om honom för det. Ingen chans. Usch, jag hatar honom nu. Utan att känna honom. Gud, han är så..USCH!

Jag tänker på dej Engla och din familj.
Jag tänker på dig Pernilla och din familj.


image595

DESIGN

Håller på och ändra lite i stilmallen. Vill ha ett annat utseende på bloggen, men vet inte hur. Men om det ser konstigt ut är det därför. solong.


just nu.

Just nu vet jag inte vad jag känner. Jag vet inte vilka känslor som jag känner. Känner mig både tom och förvirrad. Jag vet inte riktigt om jag litar på mig sjäv längre. Eller jag vet inte om jag gör det. Jag känner bara massa förvirring. Ingen glädje, ingen sorg. Jag orkar inte känna något av det. Det tar på krafter. Det tar på krafter som jag INTE har. Inte har än. Men som jag vill ha. Krafter som jag strävar efter att ha. Att få. Att skaffa.

Jag vill bli stark. Jag vill ha krafter till att göra mitt liv till ett bättre!

FIREFÖRBANNAT BRA!

differnts

olikheter. Likheter. Ja, nu, som jag skrev här så ska jg göra en lista. en lista där jag ärligt skriver vad jag och min syser har för likheter/olikheter. eftersom jag väljer att ha en anonym blogg så kommer jag INTE kunna lägga ut några bilder, men ni kan ju alltid föreställa er ..

För att göra det hela enklare så tänker jag döpa oss. Alltså, döpa oss till två namn. Inte våra riktiga namn utan två "fejk" namn. Så, jag heter Frida och min syster heter Mia. Bara för att ni ska förstå.

..och nu tar jag med ALLT!

LIKHETER:

- Våra ögon är lika blå och samma form.
- Samma kroppsform.
- Våra tänder, är ganska lika, just framtänderna.
- Ganska lika näsor.
- Ganska lika munnar.
- Rädda om våra närmaste och vänner.
- Samma humor.
- Fotboll, ett likadant intresse.

OLIKHETER:
- Smink är annorlunda.
- Tänderna är väldigt olika, förutom då framtänderna.
- Har haft för kort tungan (dock operrerat nu) men det var olika.
- Olika ryggrader.
- Jag, "Frida" har mer uppåtnäsa.
- Vårat hår är olika, jag, "frida" har ljust, tunt hår med rosa slingor och Mia har mörkt tjockt hår.
- Min "Fridas" underläpp är aningen tjockare.
- Jag, "Frida" har lugg.
- Jag "FRida" har sammanlagt 4 hål i öronen.
- Mia är väldigt konstintresserad och super bra på att fota&måla.
- Frida, gillar mer rock musik och spelar lite intrument.
- VÄLDIGT olika klädstilar!

Mer kommer jag inte på just nu, men om jag gör det kommer jag själv klar skriva en till eller skriva på mer.

image320


match

Nu har jag match. Träningsmatch. Det kanske får mig att se klarare på hur jag vill göra med fotbollen? Ja, kanske!
Efter det kommer jag komma hem, trött, sliten Ja! Men ändå, ändå kommer jag nog ha lite jag måste skriva om i bloggen. så vi hörs sen!

image594

like.


take me for who i am or leave me for who i don't

...

tusen tack

image592

Jag ville bara tacka. Tack för den kommenatren. atck för att du lyste upp min dag och TACK, för att du hjälper mig! Jag är så överväldigad och glad åt just din kommentar att jag inte vet hur jag ska tacka. Men jag tackar dig. Hela jag tackar dig. Tack! Tack för att du gjorde mig glad.

För mig.

För mig känns det som att, eller jag inbillar mig att jag blir mindre värd på ngåot sätt. Mindre värd för att jag är född tillsammans med min tvillingsyster. eller alltså, inte för att jag är född med en annan utan mer liksom nu. I verkligalivet. Det känns så fel, så omöjligt att jag tillexempel skulle ta hem någon. En kille tillexempel, som inte har någon aning om att jag har en tvillingsyster. Det känns som att då, när han väl får reda på det faktat skulle jag inte betyda lika mycket för honom. Då skulle jag bara bli "hon". Alltså, det är väldgt svårt för mig att föklara men alltså tillexempel. Jag har ett exempel faktsikt.

min kompis, i min skola har en pojkvän. Ett år äldre. Och när vi går tillsammans så är det klart att han är med ibland. Jag pratar väl lite med honom ock så men det jag menar är att det känns så konstigt. Tänk om han liksom får reda på att jag har en tvillingsyster. Alltså. Det känns verkligen som att det gör mig mindre värd-

Jag kan inte riktigt förstå hur eller varflr för jag vet att det inte är sant. Men det känns så och det är störande. För visst ska väl jag ha rätten att kunna dra hem vilken kille som helst eller vilken kompis som helst utan att behöva bry mig eller ens tänka på vad de ska tycka om att jag en tvillingsyster.

Vad tycker ni? snälla, låt mig veta hur eller vad ni står. Jag är helt förvirrad! Vet inte hur eller vad eller något.

Jag vet ju trots allt att vi inte är ju gudars lika längrre. Det finns de som tror att de är min storaystser och tvilling som är tvillingsar. För de är mer lika utåt sett, klädstil mm.

Ska nog skrav en sån där, lista med olikheter och likheter. bara för att få kläm på det! Hörs sen!

/tvillingsjal.

image593

snö nu. usch!


MUSIC

Musik i mitt Hjärta

Jag älskar Musik. När jag lyssnar musik vill jag helst sitta instängd i mitt rum på min säng, lutad mot väggen. En kudde i famnen och täcke runt mig är inte fel det heller. Eller så vill jag vara ute. Ute och gå. Bara gå eller gunga!
Musik får mig att må bättre. Jag lever mig in i dess toner och dess liv. Jag lyssnar på orden och tar dom till mig som om det vore guld. Jag mår helt klart Bättre. Jag kan sitta lyssna på samma låt i timmar. Bara den låten jag lyssnar på har någon betydelse. Många låtar jag Älskar för med sig flera minnen. Minnen från stunder jag drömmer om och saknar. Minnen det inte finns ord för hur underbara de varit. Sånna minnen är Kärlek. Kärlek och Känslor.

Bra och känslosam musik kan förvandla vilken dålig dag som helst till en kärleksfull och Glad dag. Den förs in i öronen och hjärnan och stannar där. Den ger dig tröst. Och förlåtande.

Tack Musik. Tack för att du finns och gör mig på bättre humör och för med sig sånna vackra minnen. Tack!


Musik, Jag älskar dig !
 • The Scientist - Coldplay -" Ger mig Sommarminnen från 2006. [ Fotboll.Sol.Vännerna.6A ] "
 • With or Without You - U2 - " Gett min tröst alla dagar då jag mått som sämst "
 • Beautiful Day - U2 -" Titlen säger ALLT !! "
 • Famous Last Words - My Chemical Romance - " Gör mig så Stark. Får mig att kännas speciell. och Viktig!
 • What you're wearing - Gwen Stefani - " Får mig bokstavligttalat att stråla av självsäkerhet !! "
 • It Ends Tonight - The All American Rejects  -" Kroatien! Sol och bad för hela slanten. Kroatien. Älska!!"
 • Song With a Mission - The Sounds  -" ( Gunga. Gunga. ) Blunda och tänka! ( Gunga Gunga ) "
 • You're Beautiful - James Blunt - " T Jag Älskar Dig! Värmen från dig var Kärlek. > Kärlek <
 • Såpbubblor - Snook -" Plommonträdet. Ja , Plommon. SOMMARLOV !! "
 • There She Goes - Fever Pitch - " Min pappa. MIn Barndom :) "
 • Vacation- Simple Plan -" Sommaravslutning 6A. Backen med: J, L , S , R , M , A , A och A"
 • Hips don't lie - Shakira Ft. Wyclef Je - " Sommaravslutning 6A. Jag Älskar er. 6A <3"
 • Crazy- Gnarls Barkley - "  Sommaravslutning 6A. Ni är så Bra. Jag saknar er."
 • 525, 600 miutes - Rent -" Bio med Eng Plm och And. Det Bästa. Ni är verkligen Bra! ♥ "
 • Vacker- Det funkar -" Västervik. Kul så länge det varade. Tänker Kär."
 • We used to be friens- The Dandy Warhols -" Veronica Mars! "
 • When you were young - The killers -" Tänk vad skänt att vara nöjd med sig själv! Med allt. Tänk?!? "
 • Easy Silence - Dixie Chicks -" Vätterstranden. Minnen från torpet! Du är Kär i mig !"
 • Baby O' Riley - The Who -"  Doktor House! Luft Piano. Det är tungt. Väldigt Tungt!"
 • Lite Grann - Paul Furehill -" Kärlek på Julen 2006. Linn. Julafton! "
 • My Immortal - Evanescence -" Dåliga tider. Gråt. Massor Av Gråt! "
 • It's hurting all the way with You Joanna- Monyebrother -" Axamo. Pappa. SOMMAR <33"


 

* Vad tycker ni om Musik? Och vad gillar ni för någon Musik? *

Det här inlägget skrev jag den 26 mars 2007. Tänk att ett år redan har gått. LIte det som jag skrev i förra inlägget. Hur snabbt det går. JAg kommer fortfarande ihåg när jag satt och skrev den här. Och jag kommer fortfarande ihåg allt. Alltså. LÅtarna betyder lika mycket för nu som då. Men nu har jag fått mer låtar. Låtar som jag tänkte jag kommer  göra samma sak med imorgon. (har mer tid då.) Så om jag glömmer, hejja till!


/tvillingsjaaal!


black and white.

Dagen. Denna dag. Fredag, den 11:e April. Tänk om 1 år, då kommer den här dagen inte betyda något för mig. Knasigt? ja väldigt men alltså fattar ni inte, Det går så jäklans fort och det känns inte som att jag, hur mycket jag än försöker hinner njuta av varje dag som går. Känns som att allt bara flyger förbi och allt jag ser är bara smp små saker. Förstår ni känslan? Förstår ni tanken?

Jag vill ha det lugnare. Kunna minnas allt. Håller ni med. gudhjälpmig.

men man får väl bara försöka att njuta av varje dag och leva i nuet. Försöka!

image591


RENT

Det här, är min favorit film. Rent. Och här är låtarna ur den. Det är så troligt mycket minnen ur den. Och..om det är någon som vet vart man kan köpa, let me know? ! :)

light my candle

seasons of love

take me or leave me

tango maureen

out tonight and another day


without you

one song glory

today for you tomorrow for me

'
JAG ÄLSKAR ALLA DE HÄR LÅTARNA! Jesus vad braa!

morning

hm. Denna morgon är tråkig. Känner mig trött och lite ledsen sådär från igår. Det var ju trots allt ett stgort bakslag. En sån där känsla, stor har jag inte känt på jättelänge och tänkte att den började försvinna men det hade den visst inte. Men den kanske börjar?

Jag vill så gärna få min piercing nu. Ni kan tycka det låter dumt. Men piercing. Det är mig. Det är vad jag vill. Det kanske, för er inte resprenterar mer än en metall smycke i läppen men för mig är det mer, kan berätta mer sen!

Nu är det bara läxa som gäller. tyvärr. tyvärr!

/tvillingsjal!

image590

Jackson Browne

Eftersom att dagens musik, eller liksom skiva är Jackson Browne's album så ska jag bära tröjan med honom på. Den är gul, längre och riktigt fiiin!

image585 image586

image587 image588

image589

these days

runnin on empty

runnnin on empty (både Springgsten&Browne)


STOR KÄRLEK <3

/tvillingsjal!

fyfan

image584

FUCK

Jag är ledsen. Jag är arg. Jag är besviken. Jag är full av hat. Jag är inte ett dugg glad. Jag vill skrika. jag vill gråta. Jag vill hata, ännu mer. Jag vill bara ha något att slå på. Jag vill aldrig mer i mitt liv öppna ögonen efter den här dagen. Jag vill aldrig mer leva!

FYFAN, jag hatar allt. A L L T !! Jag orkar det inte. Orkar inte med dom, orkar inte med dom heller. Orkar inte med någon !!!

Ni fattar inte hur det känns när den förjävliga grejen börjar spridas i kroppen min. Mamma&pappa kan säga att det inte är något. Att det ågr över. Men det gör det fan inte! Alltså. Hela jag vill bara sjuta skallen av mig och aldrig mer öpnna ögonen. Det är som en panik lägger sig över hel mitt bröst och ligger där och trycker. Det försvinner inte, Mitt hjärta slår av ilska och pulsen slår i 190. Jag klarar inte av denna känslan. Alltså. Jag låter alldeles jävla dum i huvudet, men fyfan. Hur tror ni det känns när ingen fattar. Folk, eller vissa kan säga: Åh, du kan ALLTID prata. Vad fan menar nimed prata och alltid? Det är ju bara lögnlögnlögn.

Dessutom. Dessutom. Fyfaan, ser inte ens vad jag skriver bara för att mina tårar rinner. fyfan. Egentligen ville jag skriva ett inlägg här. Ett fint inlägg. Inte fint "fint" Utan bra och förklara hur det känns med det går fan inte. Jag vet inte nått. Ursäkta är jag svär så jävla myckeet med trots att det bara är ord så får man ut jävligt mycket av dom. Jag vill inte. Kan inte.


JAG HATAR MITT LIV! Jag hatar allt med det.

Usch, kommer säkerligen ångra allt det här när inte panik ligger i mig men alltså. Alla de här orden. Allt det här svärmar inom mig nu. Verkligen svärmar! Jag vill bara dö. Men hur?

Jag vet jag är patetsik. Men jag vet fan inte vad jag ska göra för att få bort den känslan. Den här jävla känslan. Hjälp mig. Snälla. Jag ber dig, om du vet. hjälp. Det är mitt rop på hjälp. gråter alla tårar ur mig nu.

hjälp. jag är en 15-åring som inte vill ha mitt liv kvar. Och ingen verkar förstå eller bara ljuger och säger att de komer hjälpa.

hjälp.

hjäälp!

/tvillingsjal*please

Please my dear, please my dear help me from this mess. this mess called life. My met up life. Help me feel needing, helt me feel fine. Just fine. It's enogh. Enough for me.

Please my dear. Let me know. Let me know how my life suppose to look like.


image583

in the way

Jag kycket kom ivägen igår för att jag skulle ha tid att skriva. Massa läxor ska vara färdiga och så vidare. Men jag menar. Eller jag vet inte vad jag menar. Ville väl bara uttrycka min ilska: fanjävlahelvetespissapa. Jag hörde att det var så man gjorde när man var arg..

Alltså, jag är så trött. Trött på den oron för de där jävla matcherna. De tääär på mig. Jag vet att jag MÅSTE och kommer inte klaga mer till mamma och pappa, de har redan bestämt sig. Men ändå. Jag blir rädd. Ja, ni kan tycka att det låter väldigt dumt. Men ja. Jag blir RÄDDD!

hjälp.

image582

comig up

Kommer mycket efter konfan. Eller nja, lite. Kommer berätta lite om skolan!


/tvillingsjal
!

we can be as one?

Inställd lektion. Franska lektion. Sovmorgon. Yes.

Så, nu sitter jag här. Börjar inte förrens lite mer om en timma eller så. Har tyvärr gympa första lektionen vilket kan bli knivigt med kläder. Kan ju byta om innan men då känns det som att jag kommer att fryst till en isglass innan jag är framme i skolan. Jag får helt enkelt göra som det blir. Vilket jag inte vet. Jag vet inte hur det blir. Men det fixar sig. Det ordnar sig!

Jobbig dag framöver. Fast kul med konfimation på kvällen. Fast stressad blir man. Slutar 20 min. i 4 idag tror jag och kommer hem 10 i och konfan börjar halv 5. Det blir att fixa allt på en halvtimma.

nej, nu är det sluttjattrat om min skola och dag. Det låter nog mer komplicerat än vad det egentligen är.

Igår, innan jag skulle somna satt jag och plingade lite på keyboarden min. Och vet ni, det finns en sån härlig känsla när man äntligen fixar en låt utan några fel. Nu menar inte jag att jag hade en svår låt utan en sån där nybörjar låt men jag gjorde den klockrent utan några fel?! Då känner man sig stolt. Stolt över fingrarna mina. Tack fingrar.

image581

Why?

Idag, under min arbetslag lektion, där vi som inte har en speciell inrikting får jobba med läxor mm. så fick jag plötsligt frågan: Har du en tvillingsyster? av min lärare. Helt oförberedd på det och helt chockad av frågan kunde jag bara bara säga ja.

Sen ville jag självklart inte prata mer om det så jag började prata om annat. annat som döck upp i mitt huvud. Kändes som att det kom in i mitt huvud bara sådär, som att det var mening att jag skulle komma på just den mening/saken då för att komma undan.

Men ändå. Efter så var jag inte rädd. Inte orolig. Inte ledsen. Inte nått. Bara lite förvirrad. Förvirrad över att jag faktiskt inte hade käns mig orolig. Även om de var 6 st. mer från min klass där inne och hon sa det mitt framför alla, längst fram i klassrummet så hände inget av det jag fantiserat om i verkligheten. De brydde sig inte. No big deal.

Men ändå. Fan. Varför ska jag oroa mig då. Även om det gick bra idag ligger det fortfarande en liten orohet känsla kvar någon stans. Någonstans i kroppen min.

Men visst, all framgång är bra framgång. och allt mer självförtroende är UNDERBART självförtroende. Går det framåt? (vågar inte ens vara, vill INTE bli besviken!)

/tvillingsjal.

image579

I look after the light on the long road.

U2image578

Jag ÄLSKAR U2. Kan inte förklara mina kärlek till dom på något annat sätt. Mums. Deras låtar. Jag älskar hela grejen med deras band. wow. Säger bara: WoW!

Sunday Bloody Sunday är en favoo. Loveit,,


favoritbild

image577

Det här är banne mig min favrot bild på länge. Och halsband. Kors är vackra. Det tycker jag verkligen. Det är fint. Stilmässigt. Finns alltid tillfällen då de kan passa!

..de är cool. härligt. Glittrigt. Allt
!

let me love you.WONDERCHILD - WALTZ

En låt jag försöker lära mig på keyboard!

tonight

Jag älskar mitt kors. Det är underbart gnistrande vackert.

Hörs ikväll!


/tvillingsjal.

it's it

image574

image575

image576

it's love. It's it!


went well

Det var bra, som vanligt. Vi pratade. Jag berättade. Jag berättade om veckorna som gått. Om hur jag tycker och ser på skolan nu. Jag berättade om det med press som jag skrivit om i bloggen också. Jag berättade om att det kanske börjar gå lite framåt, eller hon förstod väl det. Alltså. Jag vågar inte hoppas på att jag är påväg framåt att må riktigt bra och få ett enormt bra självförtroende. Jag vågar inte hoppas på det riktigt än. Besviken har jag inte råd att bli..

Men, det är det jag jobbar för och har gjort i ett år. Självförtroende. att inte bry sig. Vara nöjd med mig själv! Det ska jag bli och det kommer jag bli. Blir bara otålig. Det tar så lång tid och det är så mycket man måste stå ut med för att nå just dit.

Förstår ni mig i något av det jag skriver? Det här med att få bra självförtroende tar en jävla tid men visst, visst kommer det vara värt det? Yes, i think so!

Skoldagen då, hur gick första skoldagen på nästan en månad? Jo, bra Tack! Ni vet när jag får de där känslorna om press, att prata mycket så brukar jag bara tänka något såhär:

- De här människorna, kommer jag snart ha glömt bort. De är inte några människor jag vill ha som vänner. Visst, klasskarater till mig är de men de är inte människor som kommer ligga mig varmt om hjärtat i hela mitt liv. Jag har riktigt vänner. De är bara vänner som jag måste vara med. Och då är det väl bara att göra det bästa situationen. Vara sig själv helt enkelt.

Det med att vara sig själv kan vara jobbigt ibland. Ibland, när jag pratar så pratar jag på det sättet lite som jag och mina vänner gör. Eller den humörn alltså. Då tycker vissa att jag är knasig. Men alltså. Jag SKA vara mig själv! För då är jag som BÄST!

/tvillingsjal.

image570

image571

the sun is here, The spring is here.

Going

Nu ska jag till Anna. Nu ska jag prata!

school

Nu är det skola. HAr inte varit där på tre veckor pågrund v prao och lov. Jag är lite rädd. Lite skärrad men mest ledsen. Ledsen för att min prao är slut och att jag nu ska tillbkaa till skolan!

Vet inte va man mer kan skriva. Hinner inte skriva mer. Usch.

Men tack för en bra födelsedag igår. Alla! Jag tackar er alla för en bra dag!

image569


The band is stuck in my head

U2! Jag kan inte sluta att förundra mig över deras låtar. Hur de kan få ihop så otroligt fantastiska låtar som bara ryser in i ryggmärgen när man lyssnar på dom. Alltså, de är nog de bandet som ligger mig varmast om hjärtat. Jag har flera favoriter. Springsteen och Dylan ligger mig väldigt tätt om hjärtat. Men u2. Deras låtar går liksom inte att..inte känna något av. Jag känner mig bara nöjd. Jag kan lyssna dom i evigheter. Det är så mycket KÄNSLA!

ALL I WANT IS YOU

stuck in a moment you can't get out of
city of blinding lightsMan kan inte välja "de bästa låtarna" alla är ju lika jävla bra!!!

happy day

It's a happy day. It's my birthday! Jag fyller år. Jippi! Halleluja! Jag fyller år! Jihoo. Alla är glada! Jag är glad. Jag är nöjd. Jag är inte ledsen!

Dagen har vart bra. Är bra fortfarande. Har fått en keyboard. Så nu sitter jag och plingar och blir bättre och bättre på det lilla tangetbordet. Det är så läckert och så mycket ljud kan komma ifrån en sån liten platt sak. Otroligt!

Har även vart på utflykt. Till en ö. Vilken säger jag inte! Men det var fotboll inblandat. Dock så vart det inte jag som spelade. hihi. Nu ska jag ut med min lilla filur till hund!

Jag återkommer ikväll. Today is my day!

Jag älskar att fylla år!

image567

image568

hihi. Bara mina dag! minminmin!


panicc

Just nu är paniken i min kropp stor. För skolan på måndag. För kärlek. För vänner. För populäritet. För "tvillinggrejen" . För min kommande piercing.  För MATCHEN! Allt!!

Allt stressar en. Det spelar ingen roll vad man ser på tv. Det innfs där altid något som påminner mig om saker som stressar. Då blir jag rädd. Jätterädd!

Snälla söta underbara gudomliga jesus. Hjälp mig.

Det finns saker som bara ligger i min kropp och förstör. Mer och mer. Den känslan av att dagarna och tiden bara flyger förbi. Snart kommer de där dagarna. Dagar jag fruktar.

Min kropp klarar det inte längre. Både fysiskt och psykiskt.

image565

image566

Promised

Jag lovade vårbilder och här kommer mycket vår bilder. MYCKET! Säg gärna vilken som eran favorit. För mig är de alla lika "våriga"! Eller säg vilken bildm, som för er visar mest vår. esch, välj själv!

Här kommer de:

image560

image561

image562

image563

image564

så där!

..och JW, är runt 15 år!


broken down

Snart kommer det bilder. Vårbilder. Ska ut och fota nu. i solen. Solen är fin. Den är vacker. underbart fin!
Bjuder i vilket fall på en låt sålänge. En liten sång. En liten sång såhär framåt på våren.

....

Har ni märkt att vår gör oss mäniskor mer glada? It's great! 

LYSSSNA! ..väldigt vacker. Finns dock inte att kunna lägga upp. Inte alls n¨gon favorit, patrik alltså. Men texten är fin.

Peter LeMarc- Sång för April


Så långt mina armar räcker

tired

Jag orkar inte längre t'nka. Jag orkar inte längre fundera. Fundera på varför eller hur. Jag orkar inte vara mig när allt står emot. Jag orkar inte ha det sdom jag ha det. Jag vill inte ha det som jag hr det. Jag vill inte vara här. Jag vill inte vra tvingad att uppleva det.

Jag orkar inte längre. Vill inte längre. Men finns det någon genväg? Finns det någon genväg i livet?En väg som går lite snabbare och lite enklare. Jag behöver det. Jag vil ha det. Det ända. Jag behöver det. Verklogen!

Usch. Hjälp mig?

image559


JIMMY EAT WORLD


A SUNDAY- JIMMY EAT WORLD

stressing

Jag är stressdad. Nu har jag läxer att skriva. Som ska skrivas. Snart kommer dock min kompis som jag ska se på film med så jag måste snabba mig. Alltså, på mina helger vill jag hinna med så mycket. Innan lägger jag upp massa mål med vad jag ska göra under helgen och hur jag ska hinna men ofta är det något jag missar i alla fall!

Under helgen vill jag kunna umgås med mina vänner i lugn och ro men när sedan läxor ligger på en och stressar en blir man inte alls lugn. Fast just nu orkar jag inte bry mig om läxor. När min bästa vän kommer så ligger dom väldigt långt ner på prioteringslistan..

..men förstår ni tanken. Just den där stresskänslan. Den kan ju få vem som helst att helt enkelt flippa ur. Få panik. Alltså. Sen när ens andra kompisar säger till en: Ja, den har jag redan gjort för längesen, är du färdig?

Då blir man meer stressad! esch, nu måste jag skriva. Roligt när man är färdigt men jobbigt under tiden!

image557

image558

i feel the panic blowin in my soul. Save me from it..?

Rock ´n`roll lifestyle


extremt dålig video, men fanns ingen bättre. Ville bara berätta för er att denna låten har jag mycket minnen med. Eller inte minnen. Mer saker som har hänt och sen har jag lyssnat på den låten samma dag. Förstår ni?

Tuff låt är det definitivt!


ROCK ´N`LIFE STYLE - CAKE

it's down

Ja, just nu. Eller ibland blir jag bara så arg. Arg typ på..verkligeheten? Esch, det låter helt dumt men det känns så. Verkligheten gör allt så svårt. Trots alla försök att komma ifårn verkligenheten och bara försöka må bra igen är jobbig för att de varar inte länge,

..alltså. Även om man lyckas drömma sig bort måtse man komma tillbaka till verkligheten ändå. Låter det rimligt?

jäkla verklighet. Förbannade du! 

image556
livet är en jävligt lång väg.

a comment

Fick en kommentar om ett gammal inlägg. Och jag vill bara svara: Att gunga gör det svåra lite enklare!

Nu, lite bilder!!! Härligt väder. VÅR i say!

image548

image549

image550

image551

image552

image553

image554

image555

bara för att det är vackert med vår!

So sorry

Jag är ledsen att min för tillfället inte alls uppdateras mycket men det kommer det bli ändring på. Anledning (som jag skyller på för att jag inte har något annat att skylla på ..) är helt enkelt att jag har jobbat. Praout. Tuffa tider. 7-4. Har träning på kvällarna och då blir det mycket! Men snart bli det mer, det lovar jag! :)

/tvillingsjal!

image547

dessutom kommer det fina utebilder och musik, skönt och fräscht!

kärleksvisa

kärleksvisa. Har ni hört det ordet någongång? Kanske inte. Det kan lika väl vara jag som hittat på. Men visst kan man undra. bara undra lite vad det menas. Menas det att man som människa och person är vis på kärlek. Alltså. Är "klok" på kärlek. Kan mycket om det. Har upplevt mycket. Eller..

..är det en visa. En liten sång. En berättelse som man sjunger. En berättelse/sång om en kärlek. Kärlekhistoria?

Fattar ni vinken? (komplicerat?) Ja, alltså. Det jag menar eller vill är väl att förstå. eller alltså.Kände väl också att det var ett bra intro på min text om kärlek. Den där kärlek som fins då och då i vissa hjärtan i vissa kroppar. Både till andra och till saker. För visst är kärlek en specieel och ganska så unik sak?..

För det första är det bara vissa som får uppleva det. Alltså. RIKTIGT kärlek. Eller vad är det jag skiriver egentligen, riktig kärlek? Det finns väl bara riktigt kärlek om det är kärlek?! esch. ni blandar jag in massa annat.

Men visst, kärlek är något speciellt. Dock inte bara speciellt bra eller speciellt dåligt. Lite sådär, neutralt!

Jag tror alla människor vill ha kärlek. JAg tror alla människor ständigt söker efter kärlek trots att det inte är något man gör medvetet trot jag man gör det, alltså omedvetet eller bara helt naturligt. Det ligger kanske i naturen. En instinkt på något sätt. Precis som djur har instinkter måste väl vi människor ha det lika väl.

jag vill ha kärlek. Jag får kärlek. Vänner ger kärlek! All bra kärlek är underbar kärlek!

image546

Yes.

Yes. Nu är jag tillbaka. Hängde inte med riktigt. Antagligen gick det att skriva redan igår. Har jaft fullt upp. Men snart kommer det mer inlägg.
 
sålängge. Lite bilder!

image543

image544

image545


it's why.

RSS 2.0