fyfan

Jag vill bara svära någon rätt upp iansiktet. Jag vill bara se den människans förvåning. Jag vil bara se den personen bli arg på mig. Jag vill bara se den människan bli besviken på mig. Jag vill bara slå den männsikan i skallen och fråga Varför? Jag vill bara att den människan ska förstå mig. Bara förstå lite. Förbannat lite. jaghatardig!

Jag vill bara dö. Jag vill bara skjuta mig i skallen. Jag vill bara hålla andan och aldrig mera andas. Jag vill bara titta ner och aldrig mera upp. Jag vill bara gråta och aldrig sluta. Jag vill bara att du ska förstå. Jag vill bara att du ska fatta. Jag vill bara att du ska fatta att mitt liv är ett helvete. Jag vill bara att du ska förstå hur jobbigt det är. Döden. jaghatardig!

Jag vill bara gå. Jag vill bara gå och aldrig mera vända hem igen. Aldrig mer vill jag titta tillbaka. Aldrig mer vill jag se ditt ansikte. Aldrig mer vill jag höra din röst. Aldrig mer vill jag se dig le. Aldrig mer vill jag se dig gråta. Aldrig mer vill jag höra dina andetag. Jag vill bara inte vara. Jag vill aldrig mera veta. Jag vill aldrig mera skratta med dig. jaghatardig!

Jag klarar inte av mitt liv. Jag klarar inte av någoting. Jag är död.

image644

image645

Kommentarer
Postat av: Shirley

men nej inte död . .
nån måste ju ta sånna fina bilder som du tar ! ( vilket ingen annan kan ) =)

2008-04-26 @ 01:21:11
URL: http://www.shirl.blogg.se

Kommentera här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0