I'm home

Nu är jag hemnma efter ett fullpackat läger. Det var kul. Så kul läger brukar vara. Dock är jag slut. Helt otroligt slut i hela min otroligt trötta kropp. Ni ser ju bara hur många gånger jag använder trött i en menig...
 
Men det var kul. Såg en underbar film. En så bra film att det är svårt att beskriva. Men, jag ska göra det under kategorin Movies sen, har ju faktiskt en katgori som heter så.

..och till tjejen under namnet Linn, för det första. Jag är otroligt glad att du skriver de kommentarer du gör. De gör mig alltid, så glad och lycklig. Så tack! Och angående bilderna, är det helt okej bara du inte missbrukar dom och användert till nått annat (haha). Och, nej, ingen bilddagbok. Har du? 

Nu är det sol ute männniskor. underbara sol hela helgen har solen visat sig. under lägret har vi kunnat vara ute och bara njuta. Bilder kommer också snart! eller sen. 

Och imorgon hönder mycket. Jag ska klippa mig. Det är det bästa som finns. Jag älskar att klippa mig. Det är så ofantligt skönt på något sätt. Underbart! 

..fick just reda på två jobbiga nyheter, och vill bara skriva att jag tänker och bryr mig om de inblandade.  

Så här vart en liten uppdatering och ni fattar inte hur mycket jag ska skriva här de närmaste. Har armarna fulla med saker som jag vill dela med mig av. Både tråkigt och roligt.

SO LONG!

image623

Kommentarer
Postat av: Elin

tack:9 jag blir glad att höra att du gillar de:)

2008-04-20 @ 12:55:10
URL: http://seabiscuit.blogg.se
Postat av: sara

superhärlig bild :D

2008-04-20 @ 14:20:39
URL: http://saraosmans.blogg.se

Kommentera här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0