kärleksvisa

kärleksvisa. Har ni hört det ordet någongång? Kanske inte. Det kan lika väl vara jag som hittat på. Men visst kan man undra. bara undra lite vad det menas. Menas det att man som människa och person är vis på kärlek. Alltså. Är "klok" på kärlek. Kan mycket om det. Har upplevt mycket. Eller..

..är det en visa. En liten sång. En berättelse som man sjunger. En berättelse/sång om en kärlek. Kärlekhistoria?

Fattar ni vinken? (komplicerat?) Ja, alltså. Det jag menar eller vill är väl att förstå. eller alltså.Kände väl också att det var ett bra intro på min text om kärlek. Den där kärlek som fins då och då i vissa hjärtan i vissa kroppar. Både till andra och till saker. För visst är kärlek en specieel och ganska så unik sak?..

För det första är det bara vissa som får uppleva det. Alltså. RIKTIGT kärlek. Eller vad är det jag skiriver egentligen, riktig kärlek? Det finns väl bara riktigt kärlek om det är kärlek?! esch. ni blandar jag in massa annat.

Men visst, kärlek är något speciellt. Dock inte bara speciellt bra eller speciellt dåligt. Lite sådär, neutralt!

Jag tror alla människor vill ha kärlek. JAg tror alla människor ständigt söker efter kärlek trots att det inte är något man gör medvetet trot jag man gör det, alltså omedvetet eller bara helt naturligt. Det ligger kanske i naturen. En instinkt på något sätt. Precis som djur har instinkter måste väl vi människor ha det lika väl.

jag vill ha kärlek. Jag får kärlek. Vänner ger kärlek! All bra kärlek är underbar kärlek!

image546

Kommentarer

Kommentera här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0