love i around the corner

du underbara varelse. Du underbara människa. Du roliga figur med ett härligt ansikte som charmar vem som helst. Ditt underbara skratt som får ala att le eller skratta med dig. Du ger folk glädje. Du ger folk skratt. Det är guld värd. Helt otroligt underbart bra. Bra är du. Du är bra.

Jag gillar dig inte. Jag älskar dig inte. Det ligger snararde på tycker om. Du är ingen människa, ingen människa som är som någon annan. Speciell fast ändå väldigt som alla andra. För mig är du inte som de andra. Men du är heller inte någon människa som jag har i mitt liv nu. Ingen som du finns i mitt liv. Du är väldigt olik resten. resten av mitt liv. Väldigt olik. Väldigt bra olikt.

Du ger mig sång. Du ger mig glädje. Det tackar jag för. Samtidigt undrar jag om jag duger. Är jag tillräckligt bra? Kommer du någonsin kunna se på mig med samma ögone som jag ser dig på. Jag är osäker. Så väldigt osäker.

Vem är du egentligen? Egentligen? Jag vet inte vem. Inte varför. Jag vet inte något. Det ända jagv et är det leende du ger. Jag vet hur det pirrar i min kropp när jag ler. När jag kan le. När du får mig le. Så tack! tack kära männikska. Takc för att du är precis som du är. Precis som du ska. Men gå din väg, gå din väg om du inte accepterar mig, för då finns ingen respekt för dig i mitt liv heller. Men tack. Tack igen. Tack tusen gånger om. TACK!

image639

image640
systers bilder.

you scream with colours of love. Colours of life.


Kommentarer
Postat av: elleenp

svar: tack, jag är så dålig på att ta kort så nu försöker jag verkligen när det äntligen har blivit vår, haha :) aha, men vad kul. jag tränar också fotboll, :) hur länge har du spelat? :p

2008-04-23 @ 07:01:37
URL: http://ellenpaulsson.blogg.se

Kommentera här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0