To win my love.

Kärlek är något speciellt. Det finns något vackert med just kärlek. Just den där spirande kärleken. Den där kärleken som får en att bara pirra i hela kroppen och rodna i ansiktet. Ja, den där kärleken. Den där mjuka och vänliga kärleken. Inte den där brustna kärleken som förstör och gör ont utan den fina. Den mjuka. Den härliga. Den som för med sig leenden. Den för med sig hopp världen runt och som får människor att må bra. Den där kärleken. Känner ni igen den? Den där fantastiska, underbart härliga och färgglada kärlek. jesus, kärlek är allt bra ibland.

Kärlek finns i våra kroppar. Den finns i din kropp. Den finns i min kropp. Den finns överallt. Världen runt. I varje land. I varje hörn. Överallt finns den och överallt syns den. Och alltid, önskar man att just den där kärleken skulle finnas precis nu. Precis nu, precis där i sin egna kropp. Jag älskar kärlek trots att den inte alltid känns som att den finns. Men det gör den. Alltid. Jag avhudar dig kärlek och jag älskar dig kärlek.

..och idag har varit en glad dag. Och angående kärlek så "nämnde" min klasskompis till mig i förbifarten att han visst skulle kunna vara min pojkvän?! Missförstå inte. han är inte kär i mig (så vitt jag vet) men han svarade på en fråga när någon frågade om han skulle kunna vara tillsammans med mig ( ..och nej, det var inte jag som frågade, det var ett dåligt skämt någon drog) och han svarade visst, Ingen stor grej. men visst drar man på smile groparna lite extra. Visst gör man. Det gör man.

image616

Kommentarer

Kommentera här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0