went well

Det var bra, som vanligt. Vi pratade. Jag berättade. Jag berättade om veckorna som gått. Om hur jag tycker och ser på skolan nu. Jag berättade om det med press som jag skrivit om i bloggen också. Jag berättade om att det kanske börjar gå lite framåt, eller hon förstod väl det. Alltså. Jag vågar inte hoppas på att jag är påväg framåt att må riktigt bra och få ett enormt bra självförtroende. Jag vågar inte hoppas på det riktigt än. Besviken har jag inte råd att bli..

Men, det är det jag jobbar för och har gjort i ett år. Självförtroende. att inte bry sig. Vara nöjd med mig själv! Det ska jag bli och det kommer jag bli. Blir bara otålig. Det tar så lång tid och det är så mycket man måste stå ut med för att nå just dit.

Förstår ni mig i något av det jag skriver? Det här med att få bra självförtroende tar en jävla tid men visst, visst kommer det vara värt det? Yes, i think so!

Skoldagen då, hur gick första skoldagen på nästan en månad? Jo, bra Tack! Ni vet när jag får de där känslorna om press, att prata mycket så brukar jag bara tänka något såhär:

- De här människorna, kommer jag snart ha glömt bort. De är inte några människor jag vill ha som vänner. Visst, klasskarater till mig är de men de är inte människor som kommer ligga mig varmt om hjärtat i hela mitt liv. Jag har riktigt vänner. De är bara vänner som jag måste vara med. Och då är det väl bara att göra det bästa situationen. Vara sig själv helt enkelt.

Det med att vara sig själv kan vara jobbigt ibland. Ibland, när jag pratar så pratar jag på det sättet lite som jag och mina vänner gör. Eller den humörn alltså. Då tycker vissa att jag är knasig. Men alltså. Jag SKA vara mig själv! För då är jag som BÄST!

/tvillingsjal.

image570

image571

the sun is here, The spring is here.

Kommentarer
Postat av: Anna

Grymt snygg blogg måste jag säga , det har du lyckats bra med ! :)

2008-04-07 @ 21:23:49
URL: http://annabenjamin.blogg.se
Postat av: Natalie B

Hej!

Om du inte redan deltar, är du välkommen att vara med i min tävling! Priset är ett hemligt paket till ett värde av 1000 kronor!
http://natalieb.blogg.se/tvling.html

Ha en bra kväll!

2008-04-07 @ 21:26:02
URL: http://natalieb.blogg.se

Kommentera här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0