The return..

Tänkte ta upp en öh "gammal" sak eftersom mitt sug på att blogga blivit ännu större efter att jag lärt mig hela designen. Det är ballt. Gillar jag!

I vilket fall så vile jag börja med att skriva om några böcker då och då. Inte för att jag sitter och tokläser varje kväll men då och då händer det och då vill jag att det ska vara bra. Det märks i början ifall det är dåligt!

Nu vart det The return of Hjärtans fröjd av Per Nilsson. En del två bok. Finns alltså en första med. Alltså när jag lånar böcker så brukar jag alltid tittat lite själv först. Sedan går jag till biblotekarien och får hjälp. Denna gången sa jag att jag ville ha något lite mer åt det poetiska hållet. Lite mer Peter Pohl. Jag vill ju egentligen läsa hans böcker men de är redan utläsna flera ggr om.

Boken var bra. Handlar om kärlek, skola och kärlek! Olika kärlek. Kärlek som man stöter på under bussen som förändrar hela ens värld och kärlek som kommer automatiskt genom skola eller vänner. Olika! Kärlek som man ÖNSKAR skulle finnas på riktigt!

Oup. Den va bra i alla fall. Något att läsa när man är uttråkad, ifall man nu skulle känna sig det någon gång!

Så sammanställning! Kan lika väl ta Musiken med.

Dagens bok: The return of Hjärtans fröjd
Dagens låt: Crush,Crush- Paramore

image353

Kommer nog skriva sådana här inlägg då och då. Så yes, det kommer vi se!

KRAM!

Kommentarer

Kommentera här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0