dancing in the dark

Är fylld till bredden av nötta tankar och ovisshet. Vill panikgråta och försöker verkligen! Vill bara känna något litet, litet ont. Men det händer inget och mina ögon förblir lika torra som en öken i ingenstans. Det är som om att jag har blivit för bra på att förneka och radera att jag har glömt bort hur man sätter på igen, glömt bort hur man känner.

Och hur vet jag då, vad som är rätt, när jag inte kan känna det banka och slå innanför revbenen, och tankeverksamheten är på bristningsgränsen, fast suddig och otydlig.

Då fokuserar jag hellre på den babyblå vårhimmeln och på hur snödroppar sticker upp ur gräset och förgyller. Och på att behärska igår idag imorgon.


keep your head up

Svettas i vårsol och ser stint på när mars tar över februari och balstudentframtid närmar sig med bitterljuva stormsteg. Försöker att glädjas för smått och för stort. Som ett telefonsamtal om att en röd aftonklänning äntligen är kommen och färdig att hämtas, eller hur hundra exemplar av min egen bok, med mina ord i sig och mitt namn utanpå, är beställda och snart, snart, snart verkligheter i min verklighet.

Försöker att göra allt som jag vill, och se saker på ett så okomplicerat sätt som jag möjligtvis kan. Dricker varmchoklad ihop med mina kaffedrickande kompisar och diskuterar viktigheter med min kära kärlek som mest spelar musik och skriver egna låtar. Klär mig i färg och i försöker föreställa mig hur det kommer bli, vara och se ut, när hösten piskar igång.

Ikväll ska jag se musicerande vänner uppträda och tävla om att gå vidare till en annan tävling. Sedan ska jag nog poppa popcorn och krypa ner hos en varm person med hjärtat fullt av kärlek.

Låter livet rulla fritt, tills det tar stopp.


RSS 2.0