någongång

Blir rädd för mig själv när jag kommer på hur jag riskerar hela mitt jävla välmående för en kväll av närhet och låtsaskärlek. Blir rädd för mig själv när jag inser att det jag bygger upp nu kommer riva ner mig och fylla flera framtidsnätter med saknad. Men vad fan gör man. När allt stämmer fast inget. Det blir nog bra ändå någongång.

tillfällig

För mycket känslor dundrar in i mig under för kort tid och jag fastnar i ett oåtkomligt virrvarr där jag inte har en aning om något. Jag vet att det bästa vore att inte känna. Att stänga av hela verksamheten och bara flyta med tills flytet tar slut och jag faller och får börja börja om igen. Men det är svårt och det gör ont. Faktum är att det mest är saknaden jag fasar. När huden värker i längtan efter annan hud och nätterna känns kalla utan ett annat hjärta att klamra sig fast vid. Jag vet att det kommer kännas hårt. Han är högst tillfällig och vi är något som inte hinner bli något mer än saknad och smärta. Men jag måste vara med honom nu ändå. Må tillfälligt bra.

hjälp.

När saknaden överrumplar mig och blir för intensiv för att överleva gömmer jag mig under täcket och väntar på att sömnen ska ta över tankarna och föra mig någon annanstans. Ofta känns det rätt och ofta känns det ganska lätt. Att jag och han inte finns och att leva utan oss. Men ibland är det som om vinden vänder och jag blir offret. Hon som går hem ensam när andra går hem tillsammans. Hon som det är synd om.
 
Tänker ofta på honom och det vi hade. Ibland bara på det som var så himla fint och bra och det är då hjärtvärken återvänder. När längtan trycker och jag kan känna hans hud mot mina fingar igen. När doften av honom inte lämnar mig. Sen när förnuftet gör sig påmint igen så vet jag. Jag vet att det var oundvikligt.
 
Men då. När hjärtat värker och jag är den det är synd om, då känns det som om jag kommer vara ensam för resten av mitt liv. Då känns det som om jag inte är till för någon. Fast den tanken måste vara tänkt tusen gånger innan av tusen gånger före mig och det är just det jag håller stenhårt fast i när lugnet kraschar.
 
 
 

RSS 2.0